Chris Robinson - This Magnificent Dist

Chris Robinson - This Magnificent Dist

היי חבר'ה, אני יודע שהנושא לא קשור לפורום, אבל בפעמים שאני מבקר בו, אני רואה שישנם הרבה מעריצים של העורבים השחורים והמעולים בפורום. נראה לי שגם נתקלתי באיזכור כלשהו לסולן, כריס רובינסון, שאת האלבום הנ"ל שלו אני מחפש בארץ די הרבה זמן, וזאת גם בעצם השאלה שלי - למישהו יש מושג היכן אני יכול לרכוש אותו, אם בכלל? תודה מראש.... :)

בָלבָל

New member
AMAZON

וזה
לגמרי אבל פה יסלחו לך :)

AeroTom

New member
אלבום מושלם../images/Emo88.gif../images/Emo99.gif

קודם כל הודעות לא קשורות ללהקה כדאי לסמן ב-OFF... וכן, יש פה לפחות 2 מעריצים גדולים שלהם (אני ו-Aeroguy) ועוד שמכירים אותם גם. את This Magnificent Distance, אלבום הסולו השני של כריס עם ה-New Earth Mud מעולם לא ראיתי בארץ. אני בספק גדול אם תמצא אותו כאן. את העותק שלי בזמנו רכשתי מאמזון, שזו הדרך הכי מומלצת. ובאמת כדאי לך לעשות את כל המאמצים לקנות אותו ולהשקיע, כי זה אחד האלבומים היותר אהובים עלי בכל הזמנים. פשוט אלבום נפלא, מקסים, יצירה אחת ממושכת מלאה ברצועות אדירות, ובקיצור - אלבום מושלם מבחינתי. הוא עולה 19 דולר כרגע באמזון. שווה כל אגורה. אם אתה יכול להזמין משם, עשה זאת ובמהרה
יש לך אגב את אלבום הסולו הראשון של כריס כבר? בכל מקרה, אם אין לך אף אחד מהם, רק שתדע לפני שזה ממש לא ה-Black Crowes. זה משה ואחר וכריס עושה שם את הדבר שלו (יחד עם פול סטייסי היוצר, הגיטריסט והמוזיקאי הנפלא, שאגב כרגע הוא גם חלק מה-Crowes מאז שמארק פורד עזב בספטמבר האחרון). הכיוונים שלו ב-2 אלבומי הסולו די מגוונים ומלאים באמת בהמון המון הרגשות וסגנונות של מוזיקה שבאמת יוצאת מהנשמה. האלבום הראשון טוב מאוד ויש בו כמה וכמה רצועות מדהימות. האלבום השני אבל עליו אתה מברר הוא פשוט צעד אחד קדימה והוא מפוצץ כולו בכישרון האדיר של כריס. רצועה אחר רצועה... אני מאוד מקווה שתוכל להזמין את האלבום מחו"ל. אם יהיו לך עוד בירורים או שאלות (או סתם תרצה לדבר ולשתף
) על ה-Crowes וכל מה שקשור אליהם, אתה מוזמן לכתוב כאן ב-OFF או לשלוח מסר וכדומה. ואם כבר מדברים על כריס ועל הקרואוז, אתמול הגיע אלי בדיוק ההוצאה האחרונה של משפחת העורבים המורחבת, ה-Brothers of a Feather, Live at the Roxy, של כריס וריץ'. אלבום הלייב (שיצא החודש) שמכיל 14 רצועות מ-3 ההופעות האקוסטיות של האחים ב-Roxy בלוס אנג'לס באפריל 2006 (במסגרת סיבוב ההופעות האקוסטי המקסים הקצר שלהם תחת השם Brothers of a Feather). פשוט נפלא...בספטמבר הוא יוצא שוב בהוצאה מורחבת עם DVD גם שמכיל יותר שירים.

בָלבָל

New member
../images/Emo207.gif קיבלתי היום בדואר

2 חבילות של רכישות פזיזות שעשיתי החלטתי להשלים את סדרת הקלטות שלי... שהיו חסרים בה לא מעט דברים היום קיבלתי את sanity בקלטות, את Whitford/St. Holmes וזה שמכר את Whitford/St. Holmes מכר גם איזה דיסק ראיון עם סטיבן אז אמרתי נו נקנה מה יקרה כבר חחח פרטים על הדיסק: "Aerosmith: Tell Tales" featuring an interview circa the release of Pump LP so dating it from 1989. Interview takes place in the UK and lasts about 45 minutes כמו שאמרתי זה היה קניות פזיזות... בנוסף רכשתי עוד כמה קלטות ממישהו אחר, אבל עוד לא הגיעו. נראה לי אשים את הדיסק להקשיב לראיון

בָלבָל

New member
טוב הקשבתי קצת.. אבל הפסקתי כי חייבים

להתרכז טוב... האיכות לא משהו. אני חושבת שגם ג'ו שם ממלמל לפעמים. הם דיברו על ההקלטות של פאמפ... והם אוכלים תוך כדי. משהו מצחיק. בקיצור בטח יקח זמן עד שאקשיב לזה כמו שצריך.. אולי באיזה נסיעה או משהו (שאני לא ארדם בה).

SaintJohn

New member
תתחדשי! קלטות זה מגניב../images/Emo45.gif

את שואפת להשלים "טייפוגרפיה"?

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gifגם להשלים את התקליטים זה אפשרי

צריך קצת להשקיע, זה הכל. וגם איש קשר בגרמניה לא יכול להזיק.

AeroTom

New member
Whitford/St. Holmes אם יש לך קלטת אז ביחד

עם גיא גם יש לנו משפחה נראה לי. אם אני לא טועה לגיא יש את זה על תקליט (? תקן אותי אם אני טועה) ולי על דיסק. תתחדשי. וואי, קלטות של אירו לא קניתי המון זמן...התייאשתי בזמנו מלמצוא את זו של בובו, היחידה שחסרה לי יחד עם Oh Yeah אני חושב שיצא רק במקום מסויים, ו- Young Lust, שיצא על קלטות רק בקוריאה או משהו.

בָלבָל

New member
אפשר לקנות את כל הקלטות האלה לדעתי באיביי

ראיתי בטוח. תעשה חיפוש אם בא לך

AeroTom

New member
את בובו לא ממש...

פעם אחת בלבד ראיתי אותו באי ביי, עוד לפני שהתחלתי לרכוש משם. זה הרבה זמן. יש לי רק תיעוד של תמונה של הקלטת. והאחרות גם לא ראיתי הרבה בזמנו. בכל מקרה, כרגע אני לא במקום שאני ממש מחפש את זה. אני מוציא גם לא מעט על דברים אחרים שם עכשיו

למעלה