אלבום מושלם../images/Emo88.gif../images/Emo99.gif
קודם כל הודעות לא קשורות ללהקה כדאי לסמן ב-OFF... וכן, יש פה לפחות 2 מעריצים גדולים שלהם (אני ו-Aeroguy) ועוד שמכירים אותם גם. את This Magnificent Distance, אלבום הסולו השני של כריס עם ה-New Earth Mud מעולם לא ראיתי בארץ. אני בספק גדול אם תמצא אותו כאן. את העותק שלי בזמנו רכשתי מאמזון, שזו הדרך הכי מומלצת. ובאמת כדאי לך לעשות את כל המאמצים לקנות אותו ולהשקיע, כי זה אחד האלבומים היותר אהובים עלי בכל הזמנים. פשוט אלבום נפלא, מקסים, יצירה אחת ממושכת מלאה ברצועות אדירות, ובקיצור - אלבום מושלם מבחינתי. הוא עולה 19 דולר כרגע באמזון. שווה כל אגורה. אם אתה יכול להזמין משם, עשה זאת ובמהרה
יש לך אגב את אלבום הסולו הראשון של כריס כבר? בכל מקרה, אם אין לך אף אחד מהם, רק שתדע לפני שזה ממש לא ה-Black Crowes. זה משה ואחר וכריס עושה שם את הדבר שלו (יחד עם פול סטייסי היוצר, הגיטריסט והמוזיקאי הנפלא, שאגב כרגע הוא גם חלק מה-Crowes מאז שמארק פורד עזב בספטמבר האחרון). הכיוונים שלו ב-2 אלבומי הסולו די מגוונים ומלאים באמת בהמון המון הרגשות וסגנונות של מוזיקה שבאמת יוצאת מהנשמה. האלבום הראשון טוב מאוד ויש בו כמה וכמה רצועות מדהימות. האלבום השני אבל עליו אתה מברר הוא פשוט צעד אחד קדימה והוא מפוצץ כולו בכישרון האדיר של כריס. רצועה אחר רצועה... אני מאוד מקווה שתוכל להזמין את האלבום מחו"ל. אם יהיו לך עוד בירורים או שאלות (או סתם תרצה לדבר ולשתף
) על ה-Crowes וכל מה שקשור אליהם, אתה מוזמן לכתוב כאן ב-OFF או לשלוח מסר וכדומה. ואם כבר מדברים על כריס ועל הקרואוז, אתמול הגיע אלי בדיוק ההוצאה האחרונה של משפחת העורבים המורחבת, ה-Brothers of a Feather, Live at the Roxy, של כריס וריץ'. אלבום הלייב (שיצא החודש) שמכיל 14 רצועות מ-3 ההופעות האקוסטיות של האחים ב-Roxy בלוס אנג'לס באפריל 2006 (במסגרת סיבוב ההופעות האקוסטי המקסים הקצר שלהם תחת השם Brothers of a Feather). פשוט נפלא...בספטמבר הוא יוצא שוב בהוצאה מורחבת עם DVD גם שמכיל יותר שירים.