...Chosen One the Boy Maybe

AceMagician

New member
...Chosen One the Boy Maybe

!But About it, A Shit I do Not GIVE *מצטער על הכתום - אני פשוט חייב צומי כרגע, טוב יותר נכון, המפגש צריך צומי כרגע* חחח רק רציתי לדעת מאיפה כל מי שמגיע למפגש מגיע, אני יודע שצור מגיע מכפ"ס אבל אני לא יודע מאיפה מגיע דין ואני לא יודע מאיפה מגיע mysterious V-אם הוא מגיע. רק ככה אני אוכל לתת לכם הוראות הגעה מדוייקות. ועוד דבר אחד... רציתי לדעת מה נאכל במפגש
... כלומר, נזמין פיצה? נכין נקנקיות? נכין פיצה של מעדנות בתנור (תאמינו לי שאני אלוף בזה
)? ומה נביא לשתייה? צריך לקנות כמה גלונים של קולה כדי, א'-להרוויע את צמאוננו, ב'-הרבה קפאין בשביל להשאר ערים... אחרי הכל - זה לא כ"כ קל לראות את כל שלושת הסרטים ביחד אחד אחרי השני. יש רעיונות? הצעות? --גיא^_^"

LordDevil

New member
פעם ראשונה זה קל מאוד :)

לפחות ככה זה היה לי היום...אני בספק אם אני שוב אראה את כל הטרילוגיה ברצף

AceMagician

New member
אוקיי - סיכום!!

מחר / היום - יום שלישי - כל מי שרוצה להגיע למפגש שיתקשר אליי לפלא פון החדש שלי (תגיד לי להתחדש עם הNOKIA 6230!!!): 0526-166837 תתקשרו בסביבות השעה 13:00 ככה שאני ער ופיקח וכשאני יכול להדריך אותכם. אבל סתם ככה על "יבש". למי שמגיע באוטוסבוס: למשל צור (ג'וגרנאוט) שמגיע מכפ"ס עם 29, צריך לבקש מהנהג שיוריד אותו בהרצליה ברחוב הרב קוק-יש שם תחנה אחת לפני הקיבוץ. מי שמגיע דרך הרכבת צריך לרדת בתחנת הרצליה ולקחת את אוטובוס מספר 29 שנוסע לכיוון רעננה. צריך לרדת בתחנה הכי קרובה לקיבוץ גליל-ים, ברחוב הרב קוק ליד בית-אבות הרב קוק. כעת כאשר ירדתם, תמשיכו ללכת עם השביל כלפי מעלה עד שתגיעו לצומת גדולה - בפנייה ימינה בצומת (רחוב אהרונסון) אני אחכה לכם). תגידו רק מתי אתם יוצאים ושכולם יגיעו בערך באותו זמן...בואו נקבע ל20:00 בערב. אני אחכה כבר בצומת. אז שוב... אני נמצא בסלולארי שלי בטוווווווווווווווווווח מהשעה 13:00 בצהריים: 0526-166837 תביאו כסף כי מזמינים פיצה - וגם תביאו כל אחד שני בקבוקי שתייה (מומלץ קולה >>> קפאין... אבל אם אתם שותים טבעי או דאייט, תרגישו חופשי
) שיהיה מספיק לכל הלילה. אם אתם רוצים תביאו כיבוד נוסף כמו במבה או צ'יפסי וכד'. אני כבר דאגתי לעוגת התפוזים של אבא שלי-מעדן!!!, לשני בקבוקי קולה ולפופקורן. נדבר ונתראה מחר אצלי - אני מקווה
--גיא^_^"

KingpinEX

New member
הייתי בא... אבל...

יש לי מסיבת סיום, וזה די גדול (יב') ככה שאני לא יכול להבריז. סורי שאני לא בא.

למעלה