וואי וואי וואי נכנסת לעולם שלי ../images/Emo3.gif
אני עמוק בתוך הטכניקה הזאת, זה דבר נפלא (ודי קשה לאילתור! הרמה שווס משתמש בטכניקה הזאת היא כל כך גבוהה זה מדהים). בתור שלב ראשון אני ממליץ לך להתמצא טוב טוב בהיפוכים בגיטרה, במיוחד בDROP 2 (על כל ההיפוכים שלו, על אקורד 7, אקורד maj7, אקורד m7, אקורד מוגדל, אקורד חצי מוקטן, אקורד מוקטן 7 ואחר כך כמובן הסופת מתחים פשוטים כמו 6 ו9) תשלוט בהם והשליטה בטכניקה תהיה הרבה הרבה יותר קלה. לאחר שתשלוט בהם היטב תנסה לבנות לך פלייבק פשוט מאוד (טו פייב וואן לכל היותר לדעתי) ולאט פשוט תבנה מלודיות מאוד מאוד פשוטות, אל תמהר ואל תילחץ כי זה קשה מאוד, קח אקורד אחד ורק תשחק על ההיפוכים שלו. תאוריה מסויימת מאחורי הטכניקה הזאת היא על סולם sixth to diminished שזה נורא מסובך ואני לא כל כך יודע להסביר את זה כמו שצריך
בעיקרון זה אומר שיש סולם של שמונה צלילים (מוסיפים את הb13) ובמינור זה אותו סולם (עם הבמול 13 וה13 המגו'רי) רק שהשבע יהיה מייג'ר שבע, קשה להסביר וקשה להבין
אבל מבחינת אקורדים זה אומר שהאקורד הראשון הוא אקורד 6 (יענו מתח 6) והאקורד השני הוא מוקטן 7, וכל ההיפוכים שלו יהיו ככה (גם האקורד השלישי הוא היפוך של האקורד הראשון, האקורד הרביעי הוא היפוך של השני וכו'). אני מניאק אם הבנת מזה משהו
אני אולי אכתוב על זה פעם כמו שצריך, אני צריך לברר קודם פרטים מדוייקים על זה. כל כך השקעתי (תראה כמה אני אוהב את הנושא הזה) והחלטתי להקליט ולהעלות ליו טוב קורד סולו שעשיתי ברגעים אלו ממש לברידג' של אנייט אין טוניסיה, וקורד סולו שעשיתי לבית של אין א סנטימנטל מוד (אני נורא לא מוכשר עם הווינדאוס מובי מייקר ובטעות זה הקליט את זה פעמיים ברצף כך שזה עד השניה ה49 ואז זה מנגן את זה שוב, אל תתיחס לזה אז
)
http://www.youtube.com/watch?v=cr-GJY2uwSY