Chord Overstreet (סאם)

riktal

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

riktal

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

Ayelet 363

New member
תודה רבה! כל הכבוד על ההשקעה!

סאם ממש חמוד (ואני מתכוונת לאופי שלו. למרות שהוא חמוד גם חיצונית
). שקלתי לצפות ב-No Ordinary Family... בייחוד אחרי ששמעתי ש-Julie Benz מופיע שם. עכשיו יש לי גם עוד סיבה XD (אפילו אם הוא מופיע שם רק לפרק אחד).

riktal

New member
תודה ../images/Emo250.gif

בקשר ל-No Ordinary Family - הם פרסמו את הסדרה בקומיקון ואפילו קיבלתי תיק גב עם הלוגו שלהם והצלמתי ליד המכונית. ממה שהבנתי זאת סידרה טובה. יש לי את כל הפרקים ששודרו בה עד עכשיו, אבל מכיוון שאני צופה בסדרה רק כאשר יש לי את כל הפרקים, מועד הצפייה של הסדרה הזאת צפוי להיות לקראת הקיץ הבא (אם לא אחריו). ממה שאני יודעת - אומרים שזאת סדרה טובה והוא מופיע בפיילוט - אז זה עוזר.

neurotica

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

רק תהיה קטנה - אם זה chord כמו אקורד (שזה מה שהוא מתאר בהסבר), אז זה לא אמור להיות קורד? כי במילה הזו בעצם מבטאים את הch כ-ק ולא כ-צ'.

neurotica

New member
טוב, עשיתי בדיקה קטנה

וכאן המגישה גם מבטאת את השם שלו כקורד, מה שהרבה יותר הגיוני.

sweet shir

New member
וואי איזה באסה של שם. מי קורא לילד שלו אקורד?

וחשבתי שחברה שלי מוזרה שהיא רוצה לקרוא לילדה שלה אוקטבה.
תודה

האמת שזה יופי של שם

מראה על הרבה מחשבה מאחורי השם גם אני חשבתי לקרוא לילדה שלי אוקטבה כשהשתעשעתי בבחירת שמות מעולם המוסיקה. אבל חשבתי שהשם הזה יהיה קצת כבד, אז ויתרתי

מושקע ויפה מאוד

עכשיו רק ניתן לתהות לגבי נטיותיו המיניות (לא ענייני, אבל עדיין ממש מעניין אותי) הוא פתוח לגבי זה?

riktal

New member
אז ככה, ../images/Emo58.gif

בפייסבוק שלו רשום שהוא יוצא עם בחור בשם ג'ושוע ג'סטין טרויס (Joshua Justin Travis‏). אין לי מושג אם המידע הזה נכון או שזאת סתם בדיחה, אבל אם לוחצים על הקישור מגיעים לבחור אמיתי. דרך אגב - השמועות ברשת אומרות שהוא עומד להיות החבר של קורט!

neurotica

New member
../images/Emo58.gif אבל לא אמרנו

שבליין הולך להיות חבר של קורט?

riktal

New member
אין לי מושג

זה מה שכתוב ברשת. מצאתי את זה במספר אתרים שונים.

../images/Emo58.gif

הוא לא
עוד לפני שהוא הגיע אמרו שהדמות של סאם תהיה החבר של קורט אבל ממש לפני שהוא בא היה ראיון עם כריס קלופר שאמר שסאם כנראה לא יהיה הבויפרנד שלו ושתהיה עלילה אחרת לא פחות מעניינת איתו.

riktal

New member
אני יודעת,

אבל זה ברשת מתעקשים שזה עומד להיות הוא - ראיתי את זה בכתבות ודיווחים חדשים (מהשבועות האחרונים).

איזה שם מוזר ../images/Emo3.gif

ובתמונות הוא נראה יותר טוב ממה שבסידרה..לא מתאים לו האובר בלונד שיש לו עכשיו והשפתיים שלו נראות הרבה יותר עבות!

למעלה