Chinese Internal Arts in France

Zhou Nam

New member
Chinese Internal Arts in France

חבר שלי מתגורר בעיר האורות - Paris, France- לומד איקידו ויעבור דן ראשון בשנה הקרובה. הוא מעונין להוסיף וללמוד אחת מאומנויות הלחימה הפנימיות Tai Chi, Hsing-I, Bagua שאלות: 1) אזו אומנות עדיפה לו ללמוד? 2)האם יש למישהו המלצות למורים טובים בפאריז? ובמיוחד לאבי ("החנית השמימית") ולזאב: האם יש לכם "אח" או "דוד" לקונג-פו הפועל ומלמד שם? תודה

תלוי את מי אתה שואל

הגדרה אופרטיבית - אמנויות לחימה פנימיות הן אומנויות השייכות לקבוצה טאי צ´י צ´ואן, שינג אי צ´ואן, פה-קואה זאנג. יש המוסיפים לקבוצה גם אייקידו, יש המוסיפים ג´ודו או נינג´וטסו, יש הטוענים שקיימת הגדרה עקרונית וניתן לבדוק כל מקרה לגופו. תבחר מה שעובד עבורך. יש הרבה שלא מסכימים עם החלוקה לפנימי/חיצוני כלל,אגב. כדאי לקרוא בהקשר גם מאמרים באתר וושו

נינג´יטסו היא לא אומנות לחימה פנימי

למה נינג´יטסו נחשבת לאומנות לחימה פנימית ? אין בין טאי צ´י ונינג´יטסו שום קשר מלבד ה- ´

אין לי מושג. זה מה שטען מדריך אחד

לפני כ8 שנים. אם הייתי זוכר את שמו, הייתי מציין. מהי, לשיטתך, אמנות לחימה פנימית?

זו אומנות לחימה פנימית !

לדעתי אומנות לחימה פנימית היא אומנות לחימה שקיימת רק בבפנים של האדם ואין לה השפעה על העולם החיצוני . בקיצור לחימה של לפלפים שחושבים שהם מיתאמנים על לחימה.

bizhar

New member
אוי, שוב פעם טרול?

תוך פחות מ 24 שעות גיבשת דעה על אומנות פנימית?

גמל שלמה דרומי זו שיטה פנימית

כי אנחנו תמיד מתאמנים בתוך המכון. בחוץ קר.

Raffael

New member
אני לומד אצל "אח" של זאב בפריז

בה גווה כמובן. מקום האימונים הוא ברובע ה11. מדובר בדוג´ו בעל שני אולמות, שבו מלמדים גם אייקידו, קראטה, קונג פו וטאי צ´י. מורים שונים, כמובן. אשמח לחלוק איתך או עם חברך פרטים נוספים. תוכל לפנות אלי במסר אישי.

מצטרף לשאלה - אהיה בפריז שבוע, ואשמ

אשמח לקבל "טיפים" איפה כדאי לבקר, ולו רק כדי לראות שיעור.

Zhou Nam

New member
Hsing-I and Tai Chi

תודה לרפאל על הפרטים ולזאב על התגובה האם אבי מוריה נמצא בארץ ויכול, או משהו מקורב אליו, להמליץ לי על מורה טוב או "אח" ל-Hsing-I ???? כנ"ל לגבי Tai Chi????

muay thai

New member
בפריס ברובע 12 ליד הבסטיליה

יש מועדון ושמו CLUB DAUMENSILLE ויש מאמן וו שו קונג פו בשם רומאו. תשאל אותו והוא יכוון אותך למאמנים ברמה. הטל : 01-43442211

neko

New member
לדעתי האישית והלא מומחית,

בא-גווה מאד מקורבת לאייקידו בתפיסה.

למעלה