CHINCHILA!!!

madrigal

New member
CHINCHILA!!!

ספר על ההופעה אתמול? (איך היה ,איך היה לעומת ההופעה הקודמת בגרג´)כמה שירים עשיתם היו גם covers (אולי של tool:)) תשמע היתיי מת לבוא אתמול עם כמה חברים שהשמעתי להם את הדמו שלכם ומאד מעריכים את מה שאתם עושים אבל אתה יודע תירוצים וכאלה אחד מקעקע בתל-אביב עבד עד 11 בלידה אחד קצין בקבע חזר לשטחים אתמול אצלי כרגיל חזרה בראשון עם בעיה לביטול וכו.. תשמע בכל מקרה יש לי על מה לדבר איתך 067-454849 צור איתי קשר סער

chinchila

New member
ובכן היה אדיר!!!

למרות שהייתי עם יד חבושה... בן זונה הגיד שלי בגד בי והתחיל לעשות פלאבות, אז הברמנית הביאה לי תחבושת אלסטית ותופפתי איתה. היה קצת מציק אבל לפחות עשה את העבודה. עשינו 10 שירים כולם מקוריים, היה קהל חביב, הרבה אנשים חדשים וזה היה כיף! היו שם הבסיסט של אורפנד לנד שממש התלהב ופירגן BIG TIME! תחסכו את התירוצים, זה בסדר גמור, הפסד שלנו בלבד
MADRIGAL: מעריכים מה שאנחנו עושים?! מה זה, פרס נובל??? אוקצור יש תמונות אם אתם רוצים... אבל אם יש פה כאלה שמדכא אותם התמונות שלי אז לא חובה... איך שתרצו.

Kodak997

New member
!

כל עוד זה לא תמונה של הפאדים שלך, סבבה הם מכניסים אותי לדיכאון עמוק ...
סתם אחי תעלה ! בכיף!

madrigal

New member
chinchila!

תיקון ל: "מעריכים מה שאנחנו עושים" שום פרס נובל ושום בטיח פשוט שתדע שיש עוד אנשים לא רק שאתה מכיר ,אלא שאני מכיר שאוהבים את המוסיקה שלכם סבבה גבר?

madrigal

New member
HelloweeN כן|

500 שח iron cobra מהסדרה הישנה שנת 95 (בזמנו עלה לי 1900 שח) שימש אותי הרבה ועזר לי הרבה יש לי בעיה עם צילום. אין לי סורק או מצלמה דיגיטלית ככה שמצב לתמונה אין בימים הקרובים בכל מקרה אם אתה רוצה לחכות או שאתה רוצה עוד פרטים יש את הטלפון שלי באחת מהשורות הקודמות.

HelloweeN

New member
סבבה

אתה יכול רק לשרום ת´טלפון באופן טיפה יותר ברור ?? ואולי לארגן איזה לינק באינטרנט לפדאל ?? בתודה.

למעלה