CHINA

Shame in you

New member
CHINA

פעם ראשונה שלי בשאלונים האלה פה, מקווה שיילך טוב. אז רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?) חרסינה או קרמיקה? מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? (china decorates our table,pour the wine dear...) שמים עליכם חומות? מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? רואים עתיד עם מישהו ספציפי? רואים את השברים שלכם? לאן תלכו בחופשה? זהו לבינתיים, מקווה שימצא חן

וואו מאוחר.

רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?) לא. ומצד אחד כן, כי זה מגניב. אבל מצד שני הכל שם מלוכלך
. חרסינה או קרמיקה?
. קרמיקה. מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? זהו, שכשזה קורה אז כבר נורא קשה לי להגיד שהם קרובים. זה הכל יחסי, אבל בעיקרון כולם רחוקים, השאלה אם פחות או יותר. הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? (china decorates our table,pour the wine dear...) אני לא בטוחה לגבי זה. יש כאלו שרואים יותר טוב ממני. שמים עליכם חומות? הן כאן רוב הזמן. מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? תמיד. אבל לא כדי להכאיב, אלא כי אכפת לי. רואים עתיד עם מישהו ספציפי? אני לא יודעת אם אני רוצה את הציורים המפורטים האלה באמת. רואים את השברים שלכם? מי שמכיר אותי מצליח לא רע. לאן תלכו בחופשה? לנצל את הזמן.

רעוּת

New member
../images/Emo210.gif

רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?) לא ממש בוער לי חרסינה או קרמיקה? אה? מהזה פה, הבית של סבתא? מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? יש מצב הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? (china decorates our table,pour the wine dear...) גם לא כזה יפה מבחוץ, אם אתם שואלים אותי שמים עליכם חומות? אה אה מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? יש מצב רואים עתיד עם מישהו ספציפי? כרגע לא רואים את השברים שלכם? אני בעיקר מדחיקה אותם לאן תלכו בחופשה?... but i haven't seen barbados

Alnilam

New member
מנסה את מזלי. ><

רוצים לבקר בסין? כן, אבל לא ליותר מדי זמן. [במילותיה של אחת חכמה המון ממני - איפה עוד אפשר למצוא חצאיות סקוטיות בשלושה שקלים?] חרסינה או קרמיקה? חרסינה רולז. מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? לא חושב. הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? אם כבר, אז הפוך. שמים עליכם חומות? לעתים רחוקות יותר ויותר. מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? מאוד, אבל זה כבר לא תלוי בי. רואים עתיד עם מישהו ספציפי? ראיתי בעבר, אני אראה שוב בעתיד. רואים את השברים שלכם? כשאני שבור, כן. מאוד בקלות אפילו. לאן תלכו בחופשה? רחוק רחוק מכאן. Alnilam

noosh

New member
אינ חושבת שזה

goes without saying. ג'ף באקלי....
(ואם תשימי לב, זו הייתה הכותרת שלי בשאלון של גל השבוע
)

Shame in you

New member
לא שמתי לב

אבל השיר הזה זוכה לתואר השיר ששובר אותי בימים האחרונים. ביחד עם Crucify ו Precious things

noosh

New member
הלו, בלי להשבר!

(אני משערת שזה אומר שאת סוג-של נהנית מ-LE. כלומר, "נהנית" זו מילה קצת קשה פה... אבל מרוצה).

noosh

New member
how can you lose?

רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?) לא הייתי, אבל מעניין אותי להיות. אפילו שקלתי את זה במקום דרום אמריקה (שזה לא יקרה, כי אני אוהבת את אח שלי מספיק כדי לרצות להשאר איתו בקשר). המפקדת שלי הייתה, היא אמרה שמדהים שם. חרסינה או קרמיקה? חרסינה. נראה לי. מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? כן, אפשר להגיד את זה על כמה. הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? (china decorates our table,pour the wine dear...) אני לא חושבת ששבור מבפנים, אינ חושבת שמעורפל. שמים עליכם חומות? כן, משתדלת להסיר אותן כשצריך מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? הממ. וואו, כן, אני חושבת שיש כמה חומות שהייתי רוצה לפרוץ. בעבר זה הרגיש נחוץ יותר, עכשיו זה קצת פחות. אינ מקווה שלא להרגיש את הצורך הזה בעתיד רואים עתיד עם מישהו ספציפי? כרגע? לא רואים את השברים שלכם? אני לא בטוחה. לאן תלכו בחופשה? לישון! סתם, לא יודעת, תלוי איזו חופשה ועם מי. אני רוצה ברצלונה, איטליה וניו יורק. ולישון. הודגש באמצעות מדגישומטיק

behappy

New member
טוב

רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?)- מאוד רוצה לבקר שם חרסינה או קרמיקה? חרסינה מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? אויש, כן, מדי פעם
הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? (china decorates our table,pour the wine dear...) אני מקווה שלא אהיה במצבים כאלה יותר.. שמים עליכם חומות? כן, מדי פעם, לצערי מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? אני חושבת שכשאין לך חומה גם לזה שמולך אין שום צורך להחזיק בחומה, ואם הוא עדיין מתבצר מאחוריה, זה הזמן לעשות משהו דרסטי, או לעזוב. רואים עתיד עם מישהו ספציפי? לא רואים את השברים שלכם? כן. לאן תלכו בחופשה? לסקוטלנד, במצברוחי הנוכחי, או לספרד.

yuval k

New member
you say that things change

- רוצים לבקר בסין? (או: ביקרתם פעם בסין?) לא חושב. למרות שיכול להיות נחמד לבקר שם מתישהו. - חרסינה או קרמיקה? חרסינה יותר יפה, לא? - מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? (אני לא מחשיב את זה כ"קרובים", אבל אם כן, כולם נכנסים תחת ההגדרה הזאת של קרובים. אף אחד לא קרוב אליי באמת.) - הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? לא יודע עד כמה יפה מבחוץ. (ר' שאלה אחת לפני הסוף.) - שמים עליכם חומות? סוג־של, אני חושב. אני לא בטוח שאני מבין את השאלה לגמרי. - מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? לא יודע אם המונח הנכון בשבילי כאן הוא "לפרוץ ל־" כמו "לפרוץ את". הייתי רוצה להיות יותר, בשביל אנשים. - רואים עתיד עם מישהו ספציפי? אפילו לא עם מישהו לא־ספציפי. אפילו לא עם טורי
- רואים את השברים שלכם? יותר מדי. ובעיקר מי שצריך לא לראות. - לאן תלכו בחופשה? לישון, או ללמוד יוונית. זה די הכרח המציאות -- מתישהו יגיע המבחן...

FooK MI

New member
אדחף גם לכאן ../images/Emo10.gif

רוצים לבקר בסין? אחותי טיילה שם כמה חודשים. עושה רושם שזו ארץ די יפהפיה, אז אולי בשלב מסוים. חרסינה או קרמיקה? אני מתקשה להבחין בין השניים :: מישהו מהקרובים אליכם בעצם רחוק מכם, רגשית? אני חושב שאם הוא מרוחק הוא כבר לא יכול להחשב קרוב. יש אנשים שאתה קרוב אליהם, יש אנשים שאתה קשור אליהם, יש אנשים שאתה נהנה איתם, וכולם יקרים ללבך (הרי לא תמיד הכל בא בחבילה אחת), אבל אם מישהו מרוחק ממך רגשית הוא לא נכלל בקבוצה הראשונה. הכל יפה מבחוץ אבל מבפנים שבור? האמת שהבפנים די בסדר. שמים עליכם חומות? לא. אני משתדל גם לא לשים אותן בעצמי. מעוניינים לפרוץ לחומה של מישהו אחר? יותר מכל דבר, אבל זה נתון לבחירתו של אותו המישהו האחר. רואים עתיד עם מישהו ספציפי? לא. אמות לבד ככלב
רואים את השברים שלכם? אני מאמין שלא. לאן תלכו בחופשה? בחופשה-חופשה? אני ארצה לבקר שוב בפריז. בחופשה-שביתה-של-יום-אחד-מהלימודים? לשבת בשמש עם ספר.

למעלה