children of bodom-the trooper

ironmaiden4

New member
children of bodom-the trooper

אני אישית לא ממש אהבתי,נחמד וזהו.. מה איתכם?

DarkLuPuS

New member
מעדיף הכל על המקור

אחד השירים השנואים עליי... ותבינו, זה לא של צ'ילדרן!! זה של Sentenced!!!

DarkLuPuS

New member
את אשכרה מפגרת

זה שב-Tag של השיר כתוב שצ'ילדרן מנגנים את זה, לא אומר שזה נכון. ועכשיו תסתכלי רגע את התמונה. הסתכלת? יפה... עכשיו תורידי את הקאבר של sentenced ותגידי לי אם יש פה משהו שונה... שקט

אל תקרא לי מפגרת

מפגרת אתה יכול לקרוא לאמא שלך,לספתא שלך,לאחותך וכנ"ל דבר שני היה לי את 2 הקאברים על המחשב וצר לי להגיד לך שהם לא נשמעים אותו דבר אה ושמעת פעם על האפשרות ששירים מפורסמים של מיידן,הרבה להקות עושות להם קאברים? או שזה לא עלה ב"מוח" הקטן שלך אפילו לרגע?

DarkLuPuS

New member
קראתי לך ככה ואני אמשיך.

עכשיו את לא מסוגלת לוותר בכבוד בויכוח הזה, את לא יכולה להכיר בזה שאני צודק ואת לא, אז את ממציאה. אני פשוט שונא אנשים כמוך, אנשי אינטרנט מזוייפים, בגלל שיצרת לעצמך "תדמית" משהו אז עכשיו אם תטעי זה סוף העולם... אני התחלתי כשתיקנתי מישהו בקשר לקאבר, אחר כך עלה הנושא שוב, שוב תיקנתי, אולי הפעם בצורה יותר בוטה אבל לא מעליבה ("תקלטו!"), ועכשיו את מעצבנת אותי כי את מתווכחת על משהו שהוא לא הגיוני. אני לא הולך להמשיך להתווכח, לא על הקאבר ולא על מה שאמרתי עליך, כי באמת שחבל על הזמן שלי.

FireoaK

New member
אין לי מושג מי צודק וגם לא אכפת לי.

אבל למה אתה קראת לה כלבה? היא מנסה להוכיח משהו וגם אתה אז למה את ישר מקלל ככה? לראות את זה לא נותן לך נקודות זכות שתדע.

barlevy

New member
הרשו לי לעזור !!

- קודם כל תרגיעו שניכם ותחסכו מכולנו את הבוטות-ככה יהיה לכולם נעים יותר פה !! - למיטב ידעתי CHILDREN OF BODOM לא עשו קאבר ל TROOPER - אם אכן יש כזה - (ולא להסתמך על שם של קובץ-כי זה בד"כ טעות )- אתם מוזמנים להראות לי מאיזה אלבום. - SENTENCED עשו ביצוע של TROOPER -ביצוע שמופיע גם בסינגל שלהם וגם דיסק המחווה TRIBUTE TO THE BEAST 2 - CHILDREN OF BODOM עשו קאבר ל ACES HIGH שמופיע ב TRIBUTE TO THE BEAST 1 הנה הקישור ל VOLUME1 והנה ל VOLUME2 (שאגב כולל דיסק בונוס עם עוד 8 שירים שמשום מה לא רשומים באתר)

Awaken

New member
אין קאבר של צי'לדרן ל-דה טרופר

ודרך אגב כל הומו יכול לשנות את השם של הקובץ... אני גם הייתי יכול לשנות את שם הקובץ ל- Backstreet Boys- The Trooper, זה אומר שזה נכון? לא.

למעלה