CHILD IN TIME מה מסופר בו? מה הנושא שלו?
W WhiteSnake 85 New member 27/4/03 #2 ../images/Emo13.gif הלוואי שיכולתי לענות לך... אני חושב שזאת שאלת ה2 מיליון,קשה לדעת.
W Wonder goat New member 27/4/03 #4 זה הכל בא מאיזה דו שיח או בדיחה של הלהלהקה ואז הם גילגלו את זה לשיר זה תמיד קורא ככה דברים כאלה חולניים לא באים לבד
זה הכל בא מאיזה דו שיח או בדיחה של הלהלהקה ואז הם גילגלו את זה לשיר זה תמיד קורא ככה דברים כאלה חולניים לא באים לבד
C cut2 New member 28/4/03 #5 ע"פ העטיפה האחורית של התקליט: "The story of a loser - it could be you". כרגיל אצל הפרפלים המילים אידיוטיות, אבל למי אכפת.
ע"פ העטיפה האחורית של התקליט: "The story of a loser - it could be you". כרגיל אצל הפרפלים המילים אידיוטיות, אבל למי אכפת.
E electricGirl New member 29/4/03 #6 מה שאני הבנתי..... פחות או יותר, זה שהם באים לילד ומספרים לו כמה העולם קשה והאנשים הורסים אותו, ושעליו להתמודד או משהו כזה ושהוא חלק מזה. למה הם התכוונו באמת? זה אין לי מושג לא שאלתי אותם.
מה שאני הבנתי..... פחות או יותר, זה שהם באים לילד ומספרים לו כמה העולם קשה והאנשים הורסים אותו, ושעליו להתמודד או משהו כזה ושהוא חלק מזה. למה הם התכוונו באמת? זה אין לי מושג לא שאלתי אותם.