CHIC קולקצייה חדשה

JupiterCrash

New member
CHIC קולקצייה חדשה

שיק עדכנו בפייסבוק על קולקצייה חדשה - מטאלית ! בד"כ אני ממש לא מתלהבת משיק אבל ממש אהבתי חלק ממה שיש פה, בעיקר הטורקיז.

צונית

New member
אששששש!!!

סחטיין עליהם! יופי של קולקציה, אני מחכה בקוצר רוח לרכוש אותה, רק מקווה שזה יהיה בתמחור הוגן אחרת אני מחרימה

חבל שהם רק התחילו וכבר הפסיקו, עם השמות ללקים

אהבתי את 906 ו907. גם 908 נראה יפה. אבל קשה לשפוט ככה, צריך לראות "על אמת".

lilo4

New member
זה נראה ממש מגניב

יש פה פוטנציאל חיובי מאוד, השאלה איך הלקים האלה בת'כלס... תודה רבה שעדכנת אותנו

liat76

New member
אהבתי!

יש כמה צבעים שאני זוממת עליהם, מקווה שיגיעו מהר לחנויות

זהבזהבזהבזהבזהבזהב

לא יודעת מה יש לי עם לקים בצבע זהב בזמן האחרון. אבל הוא יהיה שלי!!!!

LemonLimeLilach

New member
אני זוממת לפחות על חצי מאלה

מקווה שהמחירים כמו שאר הלקים. מעניין מתי יגיע!!!

memee2

New member
לידיעתכן

חלק מהחומרים ששיק משתמשים בהם ליצירת הלקים, נוסו על בעלי חיים.

memee2

New member
כן. זה נבדק כמה פעמים

ע"י פעילים. את יכולה לשאול גם בדף הפייסבוק 'לא קונה בלי ארנב'. יש שם בחורה בשם עינת שעשתה איתם את הברורים. יש לה מהם מכתב, שחלק מהכימיקלים שהם קונים מנוסים.

מה זה אמור להגיד לנו בתור קונים?

"חלק מהכימיקלים". לא תגידי מוצרים. נהיה טריקי לגמרי. אני חברה בעמוד הזה כבר המון זמן

memee2

New member
כמו הרבה חברות

הם לא מנסים את המוצר המוגמר, אבל חלק מהכימיקלים שהם קונים לצורך ייצור המוצר, מוטלים בספק. אני אשאל שוב את הבחורה שהתעסקה איתם, מה הם ענו לה.

memee2

New member
הבחורה שהיתה איתם בקשר ענתה לי

אני מצטטת אותה: "שיק לא מבינים בתחום הניסויים בבע"ח. חשבו שאם הם עצמם לא עושים ניסויים בבע"ח אז יכולים לשים סמל ארנב על מוצריהם. הבחורה משם לא ידעה כלל שהכימיקלים שהיא מזמינה דרך הספק שלה, ייתכן והם מנוסים על בע"ח במעבדות רעילות (קרוב לוודאי שחלקם כן). הם עכשיו בבדיקה של מספר חודשים מול ספקי הכימיקלים שלהם - אבל זה נושא מסובך וספק אם יחזרו אליי - נכון להיום, שיק אינם רשאים לשים ארנב כי אין להם ערבות שכל הכימיקלים שלהם לא מנוסים כיום ולא נוסו בשנים האחרונות על בע"ח - אבל זה עדיין לא מפריע להם לשים את הארנב"

trilliane

Well-known member
מנהל
רוב אם לא כל מוצרי הטיפוח שאנחנו משתמשים בהם

מורכבים מחומרים שנוסו על בע"ח בשלב כזה או אחר. כי אם זה משהו ששמים על הגוף וצריך לקבל אישור (של משרד הבריאות וכו') צריך לדעת שהחומר בטוח, וצריך לבדוק אותו. יש חברות שלא עושות ניסויים בעצמן ומשתמשות בידע שכבר קיים בתעשיית הקוסמטיקה, אבל הידע הזה לא הגיע מהאוויר, הוא הגיע מניסויים... אז עם כל אהבתי לארנבונים (ואני מגדלת ארנבון בעצמי) אני לא רואה טעם להתחיל להחרים חברה רק כי חלק מהחומרים שהיא משתמשת בהם נוסו על בע"ח (בשלב כזה או אחר איפשהו ע"י מישהו כלשהו). אם תחרימי כל חברה כזו אני בספק אם יישאר לך ממי לקנות.

memee2

New member
תאמיני לי שנשאר לי

ואני מחרימה את מי שמבצעות ניסויים ומי שחלק מהחומרים שלהם מנוסים. לא מי שמשתמש בידע של עבר, אך כיום לא עושה ניסויים ולא קונה חומרים מנוסים. זה באמת בכלל לא קשה. הרשימה הטובה של PETA היא ענקית, וכך גם הרשימה הישראלית שהיא יותר רלוונטית לנו. אני מכירה מאפרת מקצועית שקונה רק מחברות טבעוניות ולא רק לא מנוסות. ויש לה מספיק חומרים. זה בכלל לא קשה!

memee2

New member
ובלקים

יש לך את ג'ייד, קרליין, לייף (זה ג'ייד רק מדבקה אחרת), אורלי...יש שם בדיוק אותן צבעים כמו לשיק וללוריאל.

למעלה