cherryculture - עזרה

Almog 97

New member
cherryculture - עזרה ../images/Emo140.gif

נכנסתי לראשונה לאתר בחו"ל כדי להזמין לקים , ושמעתי עליו .. אז יש לי כמה שאלות : - מישהי מזמינה משם ? המשלוח הגיע בסדר בלי שום בעיות ? - תוך כמה זמן מגיעה ההזמנה ? - יש עלות משלוח ? ( עדיין לא נרשמתי ) תודה לכל העוזרות !! ♥

lital303

New member
היי לך

הזמנתי משם לא מזמן המשלוח הגיע יחסית אחרי הרבה זמן (חודש) - ביחס להזמנות מאתרים אחרים שהזמנתי מהם זה הרבה זמן... הם שולחים במייל מתי ההזמנה יצאה לדרך... המשלוח הגיע ארוז בצורה מעולה, בתוך קופסת קרטון ובפנים מלאאאאא נייר פצפצים, וגם כל מוצר היה ארוז במלא נייר פצפצים יש עלות משלוח והיא נקבעת פר מוצר ולא פר הזמנה... אם תשימי לב כשאת מוסיפה מוצרים לסל קניות שלך את יכולה להכנס ולבדוק כמה יעלה לך המשלוח יחד עם ההזמנה, שזה נורא נוח לדעתי... עלות משלוח של לקים גבוהה יותר משל מוצרי איפור למשל (לפחות המוצרים שצורפו להזמנה שלי), כנראה בגלל המשקל (?) אה ולכל הזמנה מצורף שפתון לחותבריח מסטיק... רעיון נחמד ומשמח, אפילו שמדובר בסתם שפתון של שקל כזה לדעתי. לא אהבתי את הריח ואת השפתון, אם מישהי מעוניינת אני אשלח לה אותו חח לפעמים יש שם הנחות ממש גדולות, למשל עד לפני יומיים היו שם רבים ממוצרי ניקס ב50% הנחה... עכשיו ראיתי שיש 20%-50% על כל מיני מוצרים.. לסיכום - אתר נחמד מאוד, אני אזמין ממנו גם בעתיד!

lital303

New member
בדקתי לך

כמות של 8 ניקס (שמחיר כל אחד 3 דולר) - המשלוח יוצא 18.19 דולר כמות של 8 מילאני (שמחיר כל אחד 5 דולר) - המשלוח יוצא 17.96 דולר אם תרצי שאני אבדוק לך במשתמש שלי עוד חברות או לקים ספציפיים תגידי

Almog 97

New member
מה ?! ../images/Emo2.gif

וואו זה המון .......... \: תודה רבה לך אבל , ממש עזרת לי !! ♥

lital303

New member
אין בעד מה

זה באמת לא יוצא יקר לדעתי כדאי לך להזמין מאחד האתרים שיש בקישורים בפורום או מאיביי למשל אם התכוונת ללקים של ניקס אז יש לך אפשרות לבחור ממוכרים באיביי 3 או 6 במחיר משתלם יותר, למשל כאן, שאת יכולה לבחור 6 וכולל משלוח יצא לך באיזור ה25 דולר...

Almog 97

New member
צוקת אבל יש בעיה ,

לא רציתי רק של ניקס , רציתי של כמה חברות בהזמנה אחת .. ניקס , סינפול כולורס , ג'ורדנה , ואל איי גירלס .. וחלק אין באיביי :\ יש עוד אתר שאני יכולה לקנות ממנו ?

lital303

New member
יש את האתרים שנמצאים בקישורים

תיכנסי לשורה הכחולה מעל ההודעות לא נראה לי שיש שם את כל החברות האלה... אבל נסי לפשפש שם קצת בכל מקרה, אני חושבת שבסדr גודל כזה של הזמנה (8 לקים +-) זה מחיר המשלוח פחות או יותר. כדי לצמצם עלויות תנסי אולי לחלוק הזמנה עם מישהי כי ככל שההזמנה גדולה יותר מחיר המשלוח פר מוצר קטן יותר...

אני קונה באיביי מhttp://stores.ebay.com/topna

יש לה את המחירים הכי זולים שמצאתי.... מה שאין במלאי עכשיו, רוב הסיכויים שיהיה... זה מכה!

Crazy Girl 11

New member
היי ..

רציתי לשאול אותך באיזה סוג משלוח את מזמינה משם וכמה הזמנת.. הזמנת עם ביטוח או בלי ? עם Tracking ? ובכללי FedEx או USPS ?

למעלה