Cheetah or Valentine 1 האם יש למישהו?

ronendr

New member
Cheetah or Valentine 1 האם יש למישהו?

האם יש למישהו הערכה מי מהמכשירים יותר יעיל ולמה? מתאים לאופנוע?? מי הנפוץ?

White Trash

New member
שני מכשירים שונים

הולנטיין הוא גלאי בעוד שהצ'יטה מבוסס GPS ואיתות בנקודות ששמורות מראש במאגר מתעדכן מיצו כתב על שניי המכשירים והשימוש שלהם על אופנוע בפירוט רב כאן

Pumi

New member
תפוז או גזר?

אתה לא יכול להשוואת (חוץ מזה ש ice יבחר גזר כל הזמן משום מה...). האחד יכול לתפוס גם ניידות שבצידי הדרך במקומות לא קבועים, והשני מיועד לזכור איזו מצלמה היא דמה ואיזו אמיתית.

gray

New member
הכי טוב ביחד

מיץ תפוזים עם גזר, שילוב מנצח!

גיקסר

New member
תלוי ביעוד שחשוב לך ביותר

הולנטיין איננו GPS ולכן עובד בשיטת הגילוי בזמן אמת. יעיל בעיקר כיום לדבורה שהפכה לדי פופלארית וכנגד ממל"ז וזאת בתנאי שהופעל כנגד רכב אחר(למרות שכבר כמעט ולא מודדים אופנועים) הצ'יטה היא GPS בשיטת העבודה ומזהה את הגאטסו על בסיס נתונים קבוע שמתעדכן וההתראה היא קבועה לאותם מקומות בלבד. אני לדוגמא רוכב כל הזמן באותם כבישים ויודע היכן יש גאטסו, לכן אני אעדיף את הולנטיין למקרים של פעילות יזומה על כבישים אלו בעזרת דבורה.

מיצו

New member
כמו שענו לך כבר, זה לא או או, אלא גם וגם

שניהם יחד - החבילה המושלמת (כמעט). אם אני צריך לבחור רק אחד - זה הוולנטיין שמכסה מבחינה אקטיבית בשטח, אבל לא נותן מענה לגאטסו. הוולנטיין מנצח בצורה חד-משמעית בכל מבחני הביצועים (אלא אם מי שבחן אותו מול מתחרים קיבל שלמונים מהיצרנים המתחרים) ומספק הגנה מעולה מפני דבורה, הגנה טוב מפני מולטינובה קבועה או ניידת, והגנה בסיסית מפני ממל"ז. הצ'יטה בפני עצמו נחמד לאיומים קבועים שמיקומם ידוע ומוכר, ולכן אם אתה רוכב ונוסע רק בכבישים מאוד מוגדרים, ממילא אתה מכיר שם כל עמוד ולכן ממילא הצ'יטה לא יתן לך ערך מוסף. הוא מבוסס DB ולכן מה שאין ב- DB אין בצ'יטה, וזה אומר שכל מה שיש לו גלגלים לא יכול להופיע שם, למרות שיש אזורים בהם אתה עשוי לקבל התראה מהצ'יטה בסגנון "אזור מלכודות מהירות", יענו יש מצב שיש פה מדי פעם פעילות אכיפה, תשים לב. לעומת זאת, הצ'יטה מעולה לכבישים שאתה לא מכיר, וגם לחו"ל (עם ה- DB המתאים).

splitfire

New member
הוולנטיין תופס למקרה שהרכב עם הדבורה נמצא

מאחור? ומתלבש עליך איך שהוא? או שהמכ"מ שלו מופנה לכוון מסוים וזהו?

למעלה