checkMEout בעעעעעע

checkMEout בעעעעעע../images/Emo5.gif

אממ שלום! כאילו.. אני מאמין שמכירים כאן את האתר צ´קמיאאוט ורציתי לספר שאתמול נכנסתי לשם פעם ראשונה ורציתי גם פרופייל ואז פתחתי אחד וקראתי לעצמי תנובי18 ושמתי תמונה של הקרטון חלב כאילו.. ואחרי שתי דקות כבר מלא פנוי אליי וניקדו אותי על המקוריות וכאלה ואז פתאום ראיתי שהשמיטו לי את התמונה ומחקו את מה שרשמתי, אז חשבתי שמישהו פרץ לי לאקקאונט ואז היום כשניסיתי להתחבר זה לא נתן לי ואז הלכתי לאמיילית שלי וראיתי שיש הודעה מהם וסתכלו איזו חוצפה! : "אני מצטער אך המערכת איננה בשביל ליצור פרופיל לבובות, ולמרות שנשלחה אליך אזהרה המשכת להעלות את התמונה שוב ושוב. חשבונך ננעל" נכון שזאת העלבה? לא רשום באף מקום שאסור להעלות תמונה מסוג מסויים וחוצמיזה התמונות עירום ושאר הזעזועיות שראיתי שם יותר הולמות מקרטון חלב? והפרופייל הוא לא על החלב! הוא על עצמי! טוב לומשנה, רציתי שכולם ידעו מי הם! ושככה התנהגו אליי בעעעעעעעעע

daniel365

New member
משמום מה ידעתי.... ../images/Emo6.gif

שיהיה בחור אחד בפורום שיגיב באופן זה להצהרה....
וכמובן ידעתי שזה יהיה אתה !!!

EyeSeeYou

New member
משום מה ידעתי... ../images/Emo6.gif

שאתה מצפה שיהיה מישהו שיגיב באופן הזה להצהרה...
וכמובן ידעתי שאתה מצפה שזה אהיה אני!!!

EyeSeeYou

New member
דמיינו לעצמכם... מקל

ועליו ארטיק שוקו-בננה קר קר...רק מחכה להיכנס לפה החם שלך כדי שתמיס אותו. הולך דניאל? (שניכם..)

daniel365

New member
לא הולך....../images/Emo10.gif

ר ץ !!!!!!!!
הארטיק האהוב עלי...
בכל עונות השנה..
מתי אני מקבל לק
???? אני

לונכון!../images/Emo78.gif

הכי טעים זה מגנום!!!!!!!!!!!! שיש כזה מעטפת של שוקולד עבה ואז יש קרם כזה עם פצפוצי שוקולד ועוד גוש שוקולד שבתוכו יש עוד שוקולד כזה קצת בטעם אחר.. יאא אני מתעלפתתת סתם! אני לא קוקיצה..בעעעעעעעע אבל! במחשבה שנייה אני הכי אוהב פ י צ ה ! ! ! ולפזר עליה מלא מונוסודיום גלוטמט (כן כן! זה שמסרטן LOL )

daniel365

New member
תקשיב ילד... ../images/Emo6.gif

עוד הרבה לפני שעשו
אותך
אני כבר ישבתי בים
מלקק ארטיק בננה
מצופה שוקולד בתאווה שמיימית. כשאתה אומר מגנום - אני נזכר בטום סלק
. ואם אתה יודע בכלל על מה אני מדבר - אני אהיה מאושר...
אני

EyeSeeYou

New member
עזוב אותך..

וחוץ מזה כבר לא צריך ים כדי ללקק מקל עם ארטיק שוקו-בננה בתאווה שמימית

daniel365

New member
לא יכול להסכים איתך יותר... ../images/Emo45.gif

אתה פשוט קלעת בומבה

SimsY

New member
זה לא משנה

עד כמה עירומים הם נראים הקטע הוא שהם שמים תמונות שלהם (או שלהם כביכול) - אתה סתם שמת תמונה של משהו - אז הם מחקו בהתחלה מראש הם כתבו מי ששם תמונה לא שלו יימחק (אני יודע שאי אפשר להוכיח מי שם תמונה מקורית אבל במקרה שלך זה די ברור)

למעלה