CheckBox & GridView

moshe1822

New member
CheckBox & GridView

שלום יש לי GridView עם עמודת CheckBoxs לכול CheckBox יש value יחודי, אני רוצה לכתוב פונקציה ב java script שתשלח את כול ה values של ה CheckBoxs המסומנים לדף aspx אחר אם למישהוא יש רעיון טוב יותר אני ישמח אני מעדיף לעבוד עם צד הלקוח ו תודה

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

עבודה בצד לקוח עם כמות בלתי ידועה של נתונים היא בעייתית. תוכל לעבור על כל ה-Checkboxים בדף (לעשות getElementsByTagName על input ולבדוק שמדובר ב-checkbox) ואז להשיג את המידע הרלוונטי שלך וליצור מחרוזת QueryString לשליחה לדף אחר. מנקודת הראות שלי, זה המון עבודה מלוכלכת שעלולה וסביר להניח שתישבר, וגם סביר להניח שתיתקע עם QueryStringים מאוד מכוערים ושאף עוברים את גבול 1024 האותיות המותר לכתובות באינטרנט. אישית הייתי פותר בפתרון הרבה יותר סימפטי, אם כן יש צורך להעביר את רשימת ה-Checkboxים לדף אחר (מה שלפי דעתי אין כי להעביר מידע על GUI ל-GUI אחר זה תמיד עקום ותמיד אפשר לתקשר באמצעות העברת מידע ולא באמצעות GUI), ואם כן יש צורך להעביר את הנתונים האלו, אז אפשר להשתמש במנגנון ה-CrossPagePostBack החדש של דוט נט 2.0. בעיקר אנחנו משתמשים בו כדי להימנע מעבודה בצד-לקוח שעלולה לגרום לנו להיתקע בתקרת ה-1024 תווים שהזכרתי. תוכל ליצור כפתור שמבצע PostBack לדף אחר, לגשת לדף הקודם ולהשיג את הנתונים שאתה צריך. לפי דעתי, גם עדיף לא לגשת מהדף השני ישירות לפקדי ה-GUI על הדף הקודם אלא לעבוד עם מאפיינים כמו שתיארתי כאן בשאלה דומה אך מתקדמת יותר קלות: Question from Tapuz .Net forum: MasterPage causes CrossPagePostBack to stop working ולהסבר על Cross page postback: Cross-page Posting

moshe1822

New member
יש לי 30 Checkbox בדף

לכולם יש ID זהה הפתרון שחשבתי עליו הוא לאסוף ב JS רק Checkbox שמסומנים ואז לעשות שליחת טופס ולא QueryString אם תוכל לעזור לי לקדם את הרעיוון האם זה נראה לך פתרון טוב ???

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

כל עוד אין סיבה ליצור עבודה בצד-לקוח ועוד בטח בצורה שבה טפסים נשלחים, עדיף להימנע מזה. לא ברור לי למה אי-אפשר לעבוד עם משהו כמו <asp:CheckBoxList> ולבדוק ב-PostBack אילו ערכים סומנו או לא-סומנו ולבצע את העיבוד המתאים עוד באותו דף. אני לא אומר שלצד-לקוח לא יהיה כאן ערך, אני אומר שמדובר על אופטימזציה מוקדמת כלשהי ומומלץ לדחות אותה לשלב בו היא בפועל תידרש ויהיה הרבה יותר ברור למה מיישמים אותה.

למעלה