check this out....> בלי הרבה מילים,מינימל פרוגרסיב.פדבקו.
D Domnastic New member 18/12/05 #4 אלירן../images/Emo70.gif סתם חח, אהבתי את הסאונד, ממש נקי שמע תכלס חסרה לי מלודיה משוגעת, תן לי תמידי של הבאס אני אבנה לך מלודיה מטורפת, יש לי מוזה ובא לי רצח לבנות פסיכודלי עכשיו חח.
אלירן../images/Emo70.gif סתם חח, אהבתי את הסאונד, ממש נקי שמע תכלס חסרה לי מלודיה משוגעת, תן לי תמידי של הבאס אני אבנה לך מלודיה מטורפת, יש לי מוזה ובא לי רצח לבנות פסיכודלי עכשיו חח.
S szentrum New member 18/12/05 #5 תקרא ההתחלה ממש מקורית, אבל לדעתי הצלילים קצת לא מושקעים בהמשך. רציתי לשאול, איך הגעת לסאונד כזה נקי?
תקרא ההתחלה ממש מקורית, אבל לדעתי הצלילים קצת לא מושקעים בהמשך. רציתי לשאול, איך הגעת לסאונד כזה נקי?
F FadleR New member 19/12/05 #6 סהאמת בתור אחד מתחיל יש רמה ... חחח ממש אהבתי אחי יש עתיד ) בהצלחה ביצירות הבאות שלך...
D dmt4me New member 19/12/05 #7 תודה אנשים! האמת שיש לי המון עבודה על הקטע הזה,בעיקר על מלודיה כמו ש שי הסטלן אמר. אשמח להצעות נוספות.תודה.
תודה אנשים! האמת שיש לי המון עבודה על הקטע הזה,בעיקר על מלודיה כמו ש שי הסטלן אמר. אשמח להצעות נוספות.תודה.