check this out

spiderrrman

New member
נחמד אבל איזה גודל זה?

אם זה בגודל של מטבע לא הייתי שם על זה דולר

Boone

New member
לא הגודל קובע, זה פריט אספנות

שאמור לעמוד יפה על המדף לצד פריטים אחרים של ספידרמן. תגיד, אם זה היה בגודל צלחת, כן היית קונה?

אופטיפ

New member
זה בגודל של....

בערך קוטר של שישה סנטימטרים, יש לזה צד שני אבל אני צילמתי אותו, כצוב מאחורה את כל ההיסטוריה של ספיידרמן כלומר לא את כל ההיסטוריה, אלא איך הוא קיבל את הכוחת שלו עם העכביש ומה יש לו כלומר אילו כוחות. חוץ מזה אני אוסף גם חוברת של ספיידי (amazing spider-man)יש לי מחזיק מפתחות מגניב שלו,כוס ענקית של איזה ליטר וחצי, קערה לעפרונות מארה"ב את שני הדי וי די שלושה אקשיין פיגור ובובה גדולה ממולאת!!!

Wing Chan

New member
וויי

תמיד תהיתי מה ההבדלים בין כול הסדרות השונות? ז"א העלילה שונה? דמויות אחרות? יש מליון תת סדרות לכול סידרה בערך מבלבל ממש קומיקס אמריקאי זה דבר מפחיד למתחיל כמוני בעסק
נראה לי אני אשאר עם השלוש חוברות ת'ור שלי וזהו.

ailag

New member
דווקא האולטימייט

נועד בשביל "מתחיל כמוך בעסק"
באולטימייט ספיידרמן (ובכלל בסדרות אולטימייט) התחילו את הסיפור מחדש, לטובת הקוראים שלא עוקבים זה עשרות שנים אחרי העלילות הסבוכות. הציור יותר .. מודרני? מצועצע? מצועצע, והעלילות שונות. זו בעצם סדרה מקבילה. אם אתה רוצה לעקוב, בדיוק עכשיו מוציאים תרגום לסדרה בעברית - נדמה לי שהם הגיעו למספר 5. באנגלית יש כמה עשרות חוברות כבר ואוגדנים, אני לא יודעת בדיוק כמה כי אני לא קוראת את הסדרה.

ailag

New member
LOL

אמא שלי קנתה לי פעם בחו"ל קומיקס בצרפתית. שאלתי אותה למה, כי אני לא יודעת צרפתית, היא לא העלתה בדעתה שזה יפריע.

ailag

New member
האמת?

נראה לי שהיא הבינה את הבעייתיות שבעניין, אבל בכל זאת לא קישרה אותה לכך שבתכלס אני לא אוכל לקרוא את הקומיקס. כלומר, היא הבינה שאני לא אוכל לקרוא את הקומיקס אבל קנתה לי אותו כדי שיהיה לי עוד קומיקס לקרוא. אני יודעת שזה לא הגיוני, אבל זה קורה גם לי לפעמים - כנראה עובר בתורשה

למעלה