CHeCK THiS OuT !

omris

New member
CHeCK THiS OuT ! ../images/Emo36.gif

טוב, אני אז פה עושה הפסקה קטנה בין השיעורים בערבית לשיעורים בספרות..
אני מעלה לכם מן ציור שציירה ידידה מאוד קרובה שלי בספטמבר-אוקטובר 1999 כשיצא HEARTBREAKER ויש לו ערך מאוד סנטימנטלי בשבילי בגלל הידידה שציירה אותו (מישהי שיש לה חלק חשוב בחיים שלי אבל לא נרחיב את זה) קיצקץ, הוא אצלי כבר מתחילת כיתה ט´ עד היום אני שומר אותו, רציתי להראות לכם ולשאול אתכם מה אתם חושבים
הגוף כמובן לקוח מהקליפ והפנים אני הדבקתי מcartoon שנעשה אני חושב ל All I Want For Christmas (Is You) לא זוכר בדיוק למה זה היה או איפה ...
LMAO, היא כתבה הקדשה מאחורי הציור "עמרי, אולי לא כולם אוהבים את זה (כי חלק אמרו שהראש לא קשור לגוף ובלה בלה, אבל אני אהבתי) אבל בעיניי זה יצא- פצצה! אז תהנה מהציור המדהים הזה! ממני ג. -- MC , וחסר למי שמעתיק אותו... *כל הזכויות שמורות*
טובבבבב חזרתי לסיפור קורע הדמעות "הרופא וגרושתו" ..
CIAO.

שעטנז

New member
חמוד ביותר!!!

וד"א למה נתנו לכם שיעורים לחופש?????? איזה רעים!!!! לנו יש 17 יום חופש והם לא נתנו לנו!!!!! חחחחח וספרות זה הדבר הכי משעמם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למורה שלי יש כזה קול ציפציף שזה עצוב!!!! וואו איזה RANT יצא לי!!

Sharonnn

New member
חמוד..

איזה כייף.. אני סיימתי עם ספרות ל-ת-מ-י-ד..!!!!! אבל ה"רופא וגרושתו" זה סיפור ממש נחמד.. תהנה..

omris

New member
חח ספרות זה שטויות בשבילי, זה לא

קשה, וכן, זה סיפור נחמד ולא קשה .. בכלל , עגנון לא בעייתי בכתיבה שלו אז ככה שזה בסדר, מה שכן, אני צריך גם לקרוא את המאהב של א. ב. יהושוע עד סוף, אני לא יודע איפה אני אמצא לי זמן
חפיף, אני כנראה ניגש למועד חורף באנגלית ......................

שעטנז

New member
אני שונא ספרות!!!! למרות ש"העבד"

ממש יפה!!!! נשאר לי 50 עמודים אבל אין לי כוח!!! וספרות זה המקצוע הכי חנטריש בעולם!!!!! כל אחד אומר משהו אז המורה אומרת כן יקבלו גם את זה. ש-ו-נ-א!!!!!!

galmc

New member
אתם שפויים?!

ספרות זה המקצוע הכי משעמםםם בעולם!!! אני מעבירה אותו בכתיבת שירים על השולחן! אנחנו סבלנו את "הקמצן" שנה שעברה, ועוד לקחו אותנו לראות בחדר צפייה שזה בעצם המקלט את הסרט ועוד בצרפתית, ובגלל שכנראה לא היה תקציב לסרט הסוסים היו מקרטון =\

Sharonnn

New member
חורף?? החורף הזה??

ו.. כן, עגנון באמת כותב נחמד כזה.. ואם אני לא טועה יש את הסרט על הספר "המאהב"!

MCRulz Liron

New member
המאהב ספר מדהים!!!!

קראתי אותו בלילה אחד בכיתה י´ ובחרתי לענות עליו שאלה בבגרות למרות שקראתי אותו שנתיים קודם לכן. אם אתה רוצה חומר או משהו תגיד לי, שמרתי הכל לבגרות של אחי.

omris

New member
אני אשמח לקצת חומר עליו! איך בדיוק

תשלחי לי אותו?
היא נתנה לנו לקרוא אותו לבד ואח"כ נעבוד עליו ביחד לכיתה, והבנתי שכנראה ניבחן עליו בבגרות..

מה אתה משחק אותה עם המילים שלך?

תדבר בשפת העם במיוחד לי מרוקאית שקשה לה להבין את זה! וכן ציור נחמד יכלתי לצייר יותר טוב

omris

New member
דיברת עליי ??? למה את מתכוונת כשאת

אומרת להפסיק עם השפה .. ?
וכן, שרון, החורף הזה ..........

omris

New member
ואם יכלת לצייר ציור יותר טוב, למה ש

לא תעשי את זה באמת ותעלי אותו ??
ואם את רוצה אני גם יכול לדבר איתך בערבית.. אולי תרגישי יותר טוב..

eranmc

New member
מה הקשר ערבית?

חוץ מלקלל בערבית היא לא יודעת הרבה

eranmc

New member
חחחחחחחח שפחת אותי

את סתם מורידה מהאינטליגנציה שלך (יעני החוכמה). האמת גמני לא הבנתי כמה מילים אבל לירן מתרגם לי אחר כך לעברית

life girl

New member
חברה אתם יודעים שמאריה

מצליחה קצת בארגנטינה???זה יחסית כבוד... ובקשר ללוייס מיגל שיחזרווווווווווווווו

eranmc

New member
יש להם עוד ארץ שם?

ואל תבלבלו לואיז מיג(וא)ל ממקסיקו כנ"ל טאליה ועוד כמה סדרות טלויזיה שאתן רואים בויוה.

roimc

New member
מניאק

הסתכלתי על המצגת שפירסמת ב-FOMM ונרדמתי!!!!

למעלה