CHECK IT OUT

תגיד, מוש

אי אפשר לקבוע מדיניות לפורום שרק משתמשים רשומים יכולים לכתוב בו?

MEIMIS

New member
אפשר.....................

יש הרבה פורומים שזה ככה בתפוז...

marsala

New member
שאני אגיב בכלל ?

או סתם לגלות לכולם מי אתה......? Mosh TO BEER OR NOT TO BEER ,WHAT WAS THE QUESTION?

marsala

New member
CHECK IT OUT

NOW.....FUNK SOUL BROTHER (לא עמדתי בפיתוי הייתי חייב להמשיך את המשפט .....) תמונות מהמפגש עלו לגלריית המפגש! אז צ'ק איט אאוט! מוש TO BEER OR NOT TO BEER,WHAT WAS THE QUSTION??

marsala

New member
And check this out !סקר המשך

המון אנשים הצביעו בסקר הקודם ומרבית הקולות (למרות שהיה פיזור מרשים של אחוזים )הלכו לארגז בירה או שישה בקבוקי יין לתקופה של שישה חודשים אה -לה רובינזון קרוזו . אבל יש התפתחות בעלילה!! בקרו בסקר והצביעו בהמוניכם . אחווה , מוש TO BEER OR NOT TO BEER,WHAT WAS THE QUESTION?

D r a m b u i e

New member
תראה , סיבכת אותנו עם הארגז

בירה לעמות הבקבוק וויסקי. אני בחרתי בארגז בעיקר בגלל שזה יותר שתייה..
פעם הבאה צריך להשוות כמויות...

MEIMIS

New member
מי הכפיל את כמות האלכוהול?

נראה אותו על אי בודד....

marsala

New member
לא להסתבך, ידידים..

זה יהיה מעניין לראות את תוצאות הסקר הזה M O S H

D r a m b u i e

New member
אתה עושה צחוק?

אלכוהול, אלכוהול, זה יפה ונחמד, אבל אלכוהול נגמר בסוף, טלווזיה על אי בודד לעולם נשארת.

siete

New member
האלכוהול מנצח בינתיים...

אנשים אתם מוזרים! בתור אחת שבקושי רואה טלויזיה, ואוהבת לשתות - אני עדיין בחרתי בטלויזיה באי הבודד! זה אי בודד.

Crazy_Bitch

New member
drop the booze for me

כן כן... הייתי מוותרת על הטלויזיה. להרוס את כל השקט עם הקופסא? סתם ביאוס. אם זה היה גם dvd וכמה סרטים, אז אולי זה היה משנה את המצב... אבל סתם ככה טלויזיה? אני מעדיפה לבלות שיכורה חצי שנה.

marsala

New member
../images/Emo45.gifאיזה כיף של שירשור../images/Emo127.gif

כל הקטע של הצבעה בסקר ונימוק ההצבעה בשרשור מקביל נראה לי מאד מאד. אז לדעתי יש לנו כאן ממש שאלה עקרונית. מה אנחנו צריכים יותר בתור חברה בקבוק בירה/ויסקי/וודקה/יין וכו' או בידור מול המסך. כל העניין גם מחזיר אותנו לויכוח ישן נושן של בעד ונגד קשר לעולם ובעיקר לחדשות בכל מצב( אני אישית רואה את זה כשבאים לבקר אותי ישראלים ורובם לא יכולים להתנתק מהקורה בארץ והעולם.ממש מחלה) אני הצבעתי כמו קרייזי ,מי צריך רעש אלקטרוני בסביבה כל כך טהורה? אם באמת הייתי מוצא את עצמי על אי בודד למשך שנה,כל עוד יש לי אוכל ומחסה (אולי כמה ספרים?...) אני אתייחס לכל ההרפתקאה כבונוס ענק ולא אזהם לי את ה''חופשה'' עם/AL JASIRA/CNN /FOX............ mosh TO BEER OR NOT TO BEER,WHAT WAS THE QUESTION?

קדימה לוויסקי והבירות ../images/Emo6.gif

פה בארץ אני מתעצבן מהטלויזיה, אז למה לי להתעצבן באי בודד?
תנו לי להרים כוסית על כל דבר שאני מוצא לאכול וכל בריזה שעושה לי טוב על הלב

סניפטר

New member
מה אני צריך לומר

הרי אני הייתי על אי בודד (טוב נו כמעט בודד) לא שנה אבל שבוע הספיק לי . ותנחשו מה היה לי סטוק של בירה סינגה , צ'אנג , וויסקי סמסונג כמה שאני רוצה לאי(הכמעט) בודד הזה . אגב קוראים לו קו טאו ובו עשיתי קורס צלילה עד לעומק 30 מטר . אגב מוש שאלה איזה יין הולך הכי טוב עם שרימפס ? אגב מה זה טלויזיה ?

cloclo

New member
סניפטר, כנראה שתית קצת יותר מדי ../images/Emo8.gif

זה לא "סמסונג" אלא סאנג-סום (Sang-Som), וזה לא וויסקי, זה רום. אה, וזה לא גיברת, זה אדון.

../images/Emo13.gif מה הבאת איתך למזכרת?

איזה בקבוקים הצלחת להביא איתך? שאני אדע לא לפספס אף בקבוק כשאני שודד את הבית שלך.

למעלה