Charade

XkoalaX

New member
Charade

נא לשפוך כאן את כל האינפורמציה הידועה (והמבוססת, בבקשה) שיש לכם באשר לאלבום גנוז זה, שאמור (כך לפי הבנתי) לרכז תחתיו את מיטב היצירות של מיודענו הגמד מהשנים 85-86. ואם אין לכם מה לתרום לדיון שאני מנסה לפתח פה, אז... נאלץ לשחק ב - charades, שזה משחק אמריקאי מפגר, שהומצא על ידי ובעבור אמריקאים מפגרים, שיש להם יותר מידי זמן פנוי ומשרות מפגרות שלא מצריכות מהם יותר מדי. תודה. כל הזמן יוצאים לי גרעספים מארוחת החג ואני מרגישה כמו קרובת משפחה של shrek. בדקתי וזו אחלה פתיחה לשנה החדשה. פרווה!!!!

HeavenlyB

New member
הממ...כל מה שאני יכול להוסיף, מגיע

מהספר של פר נילסן. שהלוואי והייתי זוכר איפה שמתי אותו.

XkoalaX

New member
OK, אז בדקתי כמה דברים:

Parade האהוב והכה ג'אזי היה אמור להיות במקור אלבום כפול. Charade היה גרסת הדמו המקורית, שהכילה outtakes וגרסאות שונות במקצת מהשירים שאנו מכירים מהאלבום שראה אור בסופו של דבר. תוצאות הבדיקה שלי העלו, כי זו רשימת השירים שהופיעה ב - Charade (לא להרוג אותי, זה מה מצאתי!): 1 - In All My Dreams 2 - Girls & Boys 3 - Love Or Money 4 - Heaven 5 - Little Girls Wendys Parade 6 - New Position 7 - I Wonder U 8 - Under The Cherry Moon 9 - Theres Others Here With Us 10- Life Can Be So Nice 11- Sometimes It Snows In April 12- Old Friends For Sale 13- Moviestar 14- Pretty Face 15- Girl Of My Dreams אנקדוטה חביבה: "Little Girls Wendys Parade" הוא למעשה השיר, "Christopher Tracy's Parade". השם השתנה בהתאם לתוכן הסרט, אך פרינס השאיר באלבום מחווה לכך ש"גזל" מוונדי את הטייטל הנ"ל, וזאת במסגרת השיר Kiss: CHORUS Yes, oh I think I wanna dance, uh Gotta, gotta, oh Little Girl Wendy's Parade Gotta, gotta, gotta Women, not girls, rule my world, I said they rule my world Act your age, mama, not your shoe size, maybe we could do the twirl U don't have 2 watch Dynasty 2 have an attitude, uh U just leave it all up 2 me, my love will be your food (Yeah)

3121

New member
Charade

זה בסדר זה השרים יש לי את הדיסק. אבל זה לא היה אמור לצאת בתור אלבום לפי מה שיש לי זה חזרה של tour Parade

HeavenlyB

New member
Pretty Face???

מעולם לא שמעתי על השיר הזה. את כל השאר אני מכיר.

למעלה