~Change~

Mooa-Numi

New member
~Change~

סקר חדש, תודה לאל. אתם אומרים עוד תודה עכשיו אתם לא יודעים מה מצפה לכם...
סקר קודם- שיא! אנשים! 114 קולות
~Applouse~ ועכשיו תוצאות- הערות בונות-כן או לא? מקום אחרון- אז ידעתי שאתן לא אמורות להודות בזה, שאתן מכחישות כל קשר לזה-אבל קצת חוש הומור? 0 קולות ל"אין דעה-אני שפוטה". מקום רביעי- אחוז אחד?? 1%
רק שני אנשים הצביעו לזה. יותר גרוע מחלב אדום "לא-זה פוגע ומעליב". מקום שלישי- 5 ילדים שהצביעו ל"זין על העולם!!!" 4 אחוז כמדומני. מקום שני- חתיכת קפיצה עשיתם... 42 אחוזים ל[URL='http:///'] כן-אבל בעדינות, בכל זאת-אנחנו רגישים[/URL]. ואחרון אחרון חביב שהוא גם המנצח-
מקום ראשון
- 59 אנשים, הצביעו, פה אחד ל.. כן-צריך לא להעלב, לקבל את זה יפה, וליישם את זה! ככה משתפרים! מזל טוב!!! וזה אגב 51 אחוזים שזה יותר מחצי! ווהו!

לא בידיוק הבנתי איך מילקי

קשור בדרך כולשהי לדוליז הסקר אמור להיות קשור לא?

BaMbA babe

New member
אני הצבעתי ראשונה!!

ברור שמעורבב עם תוספות! בעיקר מקופלת!!!

tiptip4u

New member
אבל יש משהו יותר טוב ממלקי

"עוד כפית" של טרה. הרבה יותר טוב.

BIG wannabe

New member
בעעעעעעע

אני ניסיתי להצביע ל- אין דעה, אני שפוטה. אבל המחשב שלי כנראה לא אהב את התשובה הזאת ולא נתן לי להצביע ונתקע כל הזמן ואז לא שלח את זה.. ובמילקי יש ג´לטין- סוו, אני הפסקתי לאכול את זה. ולכן אני לא מצביעה בסקר. למרות שבחלק מהמילקים הם מוותרים על הג´לטין ושמים עמילן תירס במקום.

NeTa G4

New member
../images/Emo42.gifיש בזה ג´לטין../images/Emo70.gif../images/Emo76.gif../images/Emo42.gif

איזה מזל שאני לא סובלת מעדני שוקלד
לא ידעתי שיש בזה ג´לטין! איכס! ומי שלא יודע- ג´לטין- עצמות של דגים. ניסיתי לשים את האיקון החדש לראש השנה שלדג, אבל אני לא בטוחה שזה הצליח...

The Charmd One

New member
חחחח מה זה הזכיר לי

שכשהייתי בחו"ל היה שלט ענק בבנק של ציינג´ כאילו להמיר כסף... אז אני חכמה חשבתי שזה סתם שלט של "שינוי" שכאילו קורא לעולם להשתנות..לא עוד הרס והרג...חחח איך התאכזבתי ששמעתי שזה בסה"כ שלט שיטחי להחלפת כסף...
להגנתי יאמר שזה היה לפני שנתיים...
אני הולכת לראות!!

TRaffiC LiGhT

New member
או לחילופין... ../images/Emo117.gif

אם את כבר מתעניינת, שומן לוויתנים. ויש את זה גם במנטוס, ג´לי ובד"כ גם בתולעי גומי וכדומה.

Mooa-Numi

New member
רק במנטוס מנטה!

ויש דבר כזה גם ג´לטין צמחי אז די. אתם הורסים לי ת´חיים!

TRaffiC LiGhT

New member
אני גם אוכלת מנטוס.../images/Emo3.gif ../images/Emo117.gif

גם מנטה. אני אוכלת גם דגים ובשר, {וגם גבינות וביצים שהן לא ביצי חופש.
} אחותי ואמא שלי צמחוניות אז אני עוברת שטיפות מוח בבית.
אבל אחרי זה אבא מכין סטייקים אז מה זה משנה?

Co¥oTe

New member
אז"ש..../images/Emo76.gif(זה הנכון?)

הג´לטין הוא בעיקרון מעצמות של חזיר,לא דווקא של דג. גם וגם. אבל בישראל-כמו בישראל,בשביל הכשרות משתמשים בג´לטין סינטטי (איך כותבים את זה בכלל?!) שזה אומר שאין בזה בכלל עצמות.

לא לא לא לא לא ../images/Emo57.gif

ג´ךטין אכן מופק מעצמות של חזיר אבל בתהליך הזיקוק הוא כל כך משתנה שהוא נחשב כשר. קראתי על זה... אגב, ידעתם שאחת הפעמים הראשונות שבהן דיברו על ג´לי היתה בתקופת נפוליאון? הוא וג´וזיפין אכלו מקפא רוטט כזה שהופק מאיזה משהו של דג חדקן. נורא בא לי להגיד את זה למישהו.

Jelly Beans

New member
מישהו אמר ג´לי? ../images/Emo12.gif

ג´לייייייייייייייייי בינס? אני לא נורמלית, אני שרוטהההההההההההההה

למעלה