מפנטזת בהקיץ
New member
Challenge accepted
היא והוא היו קצת כמו חתול ועכבר. הם השתייכו לאותו מעגל חברים ומדי פעם היו נפגשים יחד עם שאר החברה'. מדי פעם נזרקו כמו פלירטוטים קטנים באוויר, אבל דברים לא התקדמו לעבר לרמיזות קטנות.
עד ההתערבות.
ההתערבות הייתה על משהו מטופש, "יאללה, מתערבים? אם אתה רץ אלפיים בשש וחצי דקות, אני אעשה מה שתרצה."
כמה פרצי צחוק של החברה', מישהו התנדב בצחוק לבוא ולמדוד עם סטופר ואז העניין שקע, כי הדיבורים עברו לנושאים אחרים.
אך הגלגלים בראשו התחילו לעבוד.
למחרת שלח לה הודעה עם סמיילי קורץ. "היית רצינית לגבי ההתערבות אתמול?"
כעבור שניות ספורות הוא קיבל הודעה בחזרה. "בטח, ברור לי שאתה לא יורד מתחת לשמונה דקות."
- "עכשיו את כבר לא יכולה לסגת. אני הולך לנצח בהתערבות הזאת."
- "ומה אני מקבלת אם אתה לא מצליח?"
- "את עוברת דירה בקרוב, לא? אז 12 שעות עבודה שלי בהעברת הדירה, או צביעה או מה שתרצי."
הם קבעו מועד והוא הזמין אפילו את אחד החברים המשותפים למדוד את הזמן. היא הצטרפה, באומרה שהיא לא סומכת עליהם ורוצה לראות במו עיניה.
00:06:15:3
החבר ניסה להזכר בקול רם בתוצאות שלו מריצת האלפיים בתיכון או מהצבא, היא החמיאה לו על הריצה והוא בעיקר התקשה להסתיר את החיוך הממזרי מאחורי ההתנשפויות. הם קפצו שלושתם לקנות קרטיב בקיוסק הסמוך, דיברו על הא ודא ולבסוף נפרדו.
כשהיא נכנסה למכונית שלה, היא קיבלה הודעה: "חכי להוראות לגבי מחר."
החשיכה העלימה את הסומק העז שפשט בלחייה. "מסיימת לעבוד מחר בשש."
- "מצויין, יהיה לך זמן להתארגן בשבילי. אני אוסף אותך מחר ב-20:00."
- "Challenge accepted."
היא והוא היו קצת כמו חתול ועכבר. הם השתייכו לאותו מעגל חברים ומדי פעם היו נפגשים יחד עם שאר החברה'. מדי פעם נזרקו כמו פלירטוטים קטנים באוויר, אבל דברים לא התקדמו לעבר לרמיזות קטנות.
עד ההתערבות.
ההתערבות הייתה על משהו מטופש, "יאללה, מתערבים? אם אתה רץ אלפיים בשש וחצי דקות, אני אעשה מה שתרצה."
כמה פרצי צחוק של החברה', מישהו התנדב בצחוק לבוא ולמדוד עם סטופר ואז העניין שקע, כי הדיבורים עברו לנושאים אחרים.
אך הגלגלים בראשו התחילו לעבוד.
למחרת שלח לה הודעה עם סמיילי קורץ. "היית רצינית לגבי ההתערבות אתמול?"
כעבור שניות ספורות הוא קיבל הודעה בחזרה. "בטח, ברור לי שאתה לא יורד מתחת לשמונה דקות."
- "עכשיו את כבר לא יכולה לסגת. אני הולך לנצח בהתערבות הזאת."
- "ומה אני מקבלת אם אתה לא מצליח?"
- "את עוברת דירה בקרוב, לא? אז 12 שעות עבודה שלי בהעברת הדירה, או צביעה או מה שתרצי."
הם קבעו מועד והוא הזמין אפילו את אחד החברים המשותפים למדוד את הזמן. היא הצטרפה, באומרה שהיא לא סומכת עליהם ורוצה לראות במו עיניה.
00:06:15:3
החבר ניסה להזכר בקול רם בתוצאות שלו מריצת האלפיים בתיכון או מהצבא, היא החמיאה לו על הריצה והוא בעיקר התקשה להסתיר את החיוך הממזרי מאחורי ההתנשפויות. הם קפצו שלושתם לקנות קרטיב בקיוסק הסמוך, דיברו על הא ודא ולבסוף נפרדו.
כשהיא נכנסה למכונית שלה, היא קיבלה הודעה: "חכי להוראות לגבי מחר."
החשיכה העלימה את הסומק העז שפשט בלחייה. "מסיימת לעבוד מחר בשש."
- "מצויין, יהיה לך זמן להתארגן בשבילי. אני אוסף אותך מחר ב-20:00."
- "Challenge accepted."