Challenge accepted

Challenge accepted

היא והוא היו קצת כמו חתול ועכבר. הם השתייכו לאותו מעגל חברים ומדי פעם היו נפגשים יחד עם שאר החברה'. מדי פעם נזרקו כמו פלירטוטים קטנים באוויר, אבל דברים לא התקדמו לעבר לרמיזות קטנות.
עד ההתערבות.
ההתערבות הייתה על משהו מטופש, "יאללה, מתערבים? אם אתה רץ אלפיים בשש וחצי דקות, אני אעשה מה שתרצה."
כמה פרצי צחוק של החברה', מישהו התנדב בצחוק לבוא ולמדוד עם סטופר ואז העניין שקע, כי הדיבורים עברו לנושאים אחרים.
אך הגלגלים בראשו התחילו לעבוד.

למחרת שלח לה הודעה עם סמיילי קורץ. "היית רצינית לגבי ההתערבות אתמול?"
כעבור שניות ספורות הוא קיבל הודעה בחזרה. "בטח, ברור לי שאתה לא יורד מתחת לשמונה דקות."
- "עכשיו את כבר לא יכולה לסגת. אני הולך לנצח בהתערבות הזאת."
- "ומה אני מקבלת אם אתה לא מצליח?"
- "את עוברת דירה בקרוב, לא? אז 12 שעות עבודה שלי בהעברת הדירה, או צביעה או מה שתרצי."
הם קבעו מועד והוא הזמין אפילו את אחד החברים המשותפים למדוד את הזמן. היא הצטרפה, באומרה שהיא לא סומכת עליהם ורוצה לראות במו עיניה.

00:06:15:3

החבר ניסה להזכר בקול רם בתוצאות שלו מריצת האלפיים בתיכון או מהצבא, היא החמיאה לו על הריצה והוא בעיקר התקשה להסתיר את החיוך הממזרי מאחורי ההתנשפויות. הם קפצו שלושתם לקנות קרטיב בקיוסק הסמוך, דיברו על הא ודא ולבסוף נפרדו.
כשהיא נכנסה למכונית שלה, היא קיבלה הודעה: "חכי להוראות לגבי מחר."
החשיכה העלימה את הסומק העז שפשט בלחייה. "מסיימת לעבוד מחר בשש."
- "מצויין, יהיה לך זמן להתארגן בשבילי. אני אוסף אותך מחר ב-20:00."
- "Challenge accepted."

yaron599

New member
ברוכה הבאה

&nbsp
נשמע סיפור מבטיח עם טיזינג ראוי בהחלט

giligil55

Member
לפורום הכי
י

כזו כניסה לפורום ...

אבל לסיפור דרוש המשך

מה קרה אחרי שהוא אסף אותך

חלק ב'

למחרת בבוקר הוא שלח לה הודעה.
"היה שווה לנצח בהתערבות הזאת. מצפה לערב איתך."
"למה אני צריכה לצפות?" היא ענתה בשאלה, סקרנית, קצת נבוכה וגם נרגשת. הריצה שלו ביום הקודם הפתיעה אותה, היא לא חשבה שהוא יעמוד בזמן שהוא הקציב. זה עשה לה משהו, לראות אותו רץ. השרירים, המהירות והחיוך הממזרי שלו בסוף, כשהוא ידע שניצח. הוא מכיר אותה מספיק בשביל לדעת שהיא תעמוד במילתה. הנשיקה שלה על לחיו אמש, כשנפרדו אחרי הקיוסק, הייתה ארוכה מעט מהרגיל, ולה היה נדמה שזרועו החליקה על גבה, נוגעת-לא נוגעת בישבנה.
"סיכמנו שאת תעשי בדיוק מה שאני ארצה."
"ומה אתה תרצה?"
הנשימה שלו נעשתה מתנשפת מעט. המכנסיים נעשו צפופים פתאום. בראשו הוא הריץ את הפנטזיות שלו, את התאווה לגוף המושך שלה... עד עכשיו הם פלירטטו מדי פעם במילים, ברמיזות קטנות. אבל עכשיו- היא בידיו. ואם הוא לא לגמרי טועה, לפי התנהגותה אתמול, גם היא חושקת בו.
"את תהיי שלי הלילה. משמונה בערב עד שמונה בבוקר. אני הולך לגלות את גופך. את תתמסרי לי ואני אעשה בך כל מה שארצה."
הפנטזיות שלה, שהיא מעולם לא העיזה לחשוף בפני אחרים, כאילו התעוררו במלוא המרץ. בתוך תוכה היא השתוקקה לגבר שיתפוס פיקוד יורה לה מה לעשות. היא רצתה להרגיש מוגנת בין זרועות חזקות, נחשקת- וגם נדפקת בכוח, בלהט.
"אני אהיה צייתנית ואתמסר לך. הלילה אני שלך."

בהמשך היום הוא שלח לה הודעות עם תיאור של הבגדים שהוא רוצה שהיא תלבש: חצאית, חולצה מכופרת ונעלי עקב.
בערב, חמש דקות לפני השעה היעודה, היא ירדה כבר אל הרחוב וחיכתה בכניסה לבניין שלה. היא לבשה חצאית אדומה מתנפנפת עד הברכיים שלה וחולצה מכופתרת לבנה. שיערה נע קלות בבריזה הקיצית. על צווארה היא ענדה שרשרת עם פנינה עדינה. נעלי העקב גרמו ליציבתה להדגיש מעט את ישבנה, אך בעיקר גרמו לה להרגיש סקסית.
בשמונה הוא הגיע ואסף אותה. כאשר היא נכנסה והתיישבה במושב לידו, הוא רכן לנשק אותה. הפעם לא על הלחי, אלא על שפתיה.
"המזגן בסדר? לא קר מדי או חם מדי?" הוא שאל.
"הטמפרטורה מצויינת. לא ידעתי שאתה כזה ג'נטלמן..." היא צחקה.
"כרגע אני אולי ג'נטלמן איתך, אבל אני די בטוח שבהמשך אני אהיה עדין פחות."
"הלילה אתה קובע."

היה לו נחמד לראות שהיא מסמיקה, במיוחד בכל פעם שהיא שמה לב שהוא מתבונן בה. הנוכחות שלו והציפייה מהלילה הצפוי גרמה לה להתרגש. היא הרגישה נבוכה מעט מתחת למבטו. ברמזור הוא שלח יד ללטף את ירכה. "את יפה."
היא מעולם לא הייתה בדירתו. בזמן שהם עלו במדרגות לדירה הוא ליטף את גבה. היה לו נעים להרגיש את גופה דרך בד החולצה. יש לה גזרה נאה, הוא חשב לעצמו, מריץ בראשו את השעון קצת קדימה ומדמיין אותה מפושקת וכורעת על ברכיה במיטתו.
כשהם נכנסו פנימה הוא הציע לה כוס מים קרים ושאל אם היא רוצה גם קפה או תה.
היא צחקה שהוא עדיין ג'נטלמן ואמרה שהיא אולי תרצה קפה אחר-כך. הוא ענה בחיוך שהוא ג'נטלמן רק לשש וחצי דקות. הזכרת ההתערבות שלהם שעשעה אותה. "כל הכבוד על הריצה שלך אתמול, לא חשבתי שתעשה את זה. הייתי די בטוחה שמצאתי מישהו שיסחוב לי את הארגזים במעבר דירה..."
"את די חצופה..." הוא השיב לה בחצי-חיוך. "את צריכה מישהו שיעמיד אותך במקום, לא שיסחוב לך ארגזים. עכשיו את פה בשביל לענג ולספק אותי, שיהיה לך ברור, גבירתי הצעירה והחוצפנית."

giligil55

Member
ביגגגגלייקקקק

וכמו שהילי כבר אמרה לך .... דרוש המשך...

חלק ג'

"בואי הנה." אמר, והצביע על הספה עליה ישב. "את תקבלי עכשיו ספנקינג ואחר-כך אני אזיין אותך. קיבלת כבר פעם ספנקים על התחת החצוף שלך?"
"לא." היא השיבה ורעד של התרגשות חלף בגופה.
"אני אתחיל איתך בעדינות, אבל בקרוב את כבר תתחנני לעוד... בואי, אני רוצה אותך שוכבת על הברכיים שלי."
הוא עזר לה להסתדר על ברכיו בתנוחה שרצה. פלג גופה העליון על מושב הספה, אגנה על ירכיו והרגליים על הרצפה. היא הרגישה את מגע ידיו על ישבנה. זה עשה לה קצת צמרמורת, אבל היא הרגישה גם רטיבות בתחתוניה. היד שלו טיילה על גבה ועל ישבנה והחליקה אל ירכיה. היא הרגישה אותו מרים את שולי החצאית שלה, חושף את רגליה ואת תחתוניה.
הוא הרגיש רעד קל שעבר בגופה. הוא נהנה מהרגע. זה תחת שיהיה כיף להפליק לו... הוא הוריד את תחתוניה עד הברכיים, נהנה מהעור הלבן שנגלה לפניו. שני פלחי ישבנה נראו כל-כך מתוקים וכך-כך מזמינים ספנקינג.
"התחת שלך מוצא חן בעיניי." הוא אמר.
היא שתקה, לא יודעת מה לומר. היא חשה מאד חשופה לפניו, וזה ריגש אותה.
"אין לך מה לומר?" הוא שאל.
"אמממ... לא, לא יודעת."
"אז 'תודה, אדוני' יתפוס פה..."
"תודה, אדוני."
"הגיע הזמן להיות קצת פחות ג'נטלמן. אני הולך להנות ממך, מהגוף שלך... את תעשי כמיטב יכולתך לפנק אותי, לענג אותי ולספק אותי."
"כן, אדוני."
"אני מרשה לך לצעוק, אם את רוצה. הבידוד פה בקירות טוב למדי... עכשיו, חוצפנית קטנה, עליך לבקש את הספנקינג שלך."
היא הרגישה זרמים בגופה והרבה פרפרים בבטן. מעולם היא לא הייתה במצב כזה, ישבנה מוגש להצלפה והיא כולה נתונה לחסדיו של גבר חזק.
"אני מבקשת..." היא מלמלה.
"לא שמעתי."
"אני מבקשת, אדוני, שתצליף בישבני... ושאחר-כך אתה תדפוק אותי..."
כף ידו נחתה על פלח ישבנה הלבנבן. הוא בחר כל פעם פלח אחר. הוא התחיל ממכות עדינות יחסית ואט אט הגביר את העוצמה. הוא נהנה לראות איך כף ידו משאירה עליה סימנים אדומים, מסמנת אותה כשלו. הוא נהנה לשמוע אותה גונחת, להרגיש איך היא מנסה להתפתל תחת זרועו. זרוע אחת שלו החזיקה אותה במקום, בעוד השניה הצליפה בישבנה.
"תפסקי את הרגליים!" הוא הורה לה.
היא פיסקה מעט את רגליה, עד כמה שהתחתונים שהיו משוכים עד ברכיה אפשרו לה.
היא נתן לה כמה מכות עדינות יותר בחלק הפנימי של ירכיה, מרגיש איך בכל פעם היא נעה.
"אני אוהב את התחת שלך אפילו יותר כשהוא מאדים כך..."
"תודה, אדוני."
"יפה, את לומדת מהר."
עוד כמה מכות על הישבן המאדים. הרטיבות בין ירכיה נצנצה. הוא נהנה מהמראה. היד שלו החליקה על ישבנה, מלטפת את שני פלחי ישבנה שהאדימו והתחממו. הוא שלח אצבע להרגיש כמה היא רטובה. היא גנחה. אחחח... כמה שהוא הצליח לעורר אותה. היא כל-כך רצתה אותו עכשיו, עמוק בתוכה...

למעלה