Certification of Finance/Evidence of Financial Support

Certification of Finance/Evidence of Financial Support

היי,

אני מתכוונת להרשם בהרשמה הקרובה בדצמבר לתואר psy.d בארה"ב (קליפורניה)
אני יודעת שזה תואר יקר ואת ההבדל מ-ph.d וכל זה כבר נלקח בחשבון.
אני רוצה להיות מטפלת ולא חוקרת, אין לי מספיק ניסיון במחקר כדי להתקבל לתואר ph.d נחשב וכו'.

כחלק מדרישות ההרשמה האוניברסיטאות מבקשות Certification of Finance/Evidence of Financial Support.
שלחתי גם שאלות למשרדי ההרשמה שם, אך כיוון שהתאריך קרוב אשמח אם מישהו פה יוכל לענות לי:

1. איך בדיוק אני מוכיחה להם שיש לי כסף? מכתב מהבנק? צילום מסך של חשבון העו"ש? מה הם רוצים?
2. האם ההורים שלי יכולים להעביר לי חלק מהסכום רק בשביל ההוכחה הכספית, סכום שאחזיר להם מיד לאחר ה"הוכחה"?
(בלי להיכנס עכשיו לאיך אני אשלם כשיגיע הזמן- כסף אמור להיכנס וזה יהיה בסדר. אשמח לתשובה קונקרטית לשאלה זו)

תודה רבה!!
עדי :)

Philip Jr

New member
אני מניח שיש הסברים מדויקים

באתר של המחלקה, בהוראות לבקשת הקבלה.
&nbsp
בגדול, מה שנהוג במקרים רבים זה מכתב מהבנק, וזה משהו שרוב הבנקים מכירים לדעתי. ״הוריה של פפטו בינמו לקוחות ותיקים וטובים שלנו, ויש להם חסכונות נזילים של מיליון דולר שהם יכולים להקצות לטובת לימודיה של פפטו בקליפורניה״. אני מניח שזה תלוי סניף ואולי גם בנק, אני הוצאתי מכתבים כאלו ממזרחי ולאומי.
&nbsp
התשובה לסעיף 2 היא כנראה שכן, לא צריכה להיות בעיה עם הרעיון הזה. רק אי אפשר ממש להימנע מהעניין של ״איך תשלמי על זה״, כי אני מניח שתצטרכי להראות את כל הסכום או חלק מאד מכובד ממנו רק כדי לקבל את ויזת הלימודים..
&nbsp
&nbsp

תשלום עבור לימודי psy.d בארה"ב

היי,
האם עבור ויזה וקבלה לאונ' אני צריכה להוכיח/לשלם רק עבור השנה הראשונה,
או עבור כל ה-4/5 שנים?

תודה :)

למעלה