celebrity mole yucatan ep 1

LOVEtheMcMAHONS

New member
celebrity mole yucatan ep 1../images/Emo58.gif

איך התגעגעתי, קורבין !!! בולדווין !!! טוב שחזרתם. למי שלא מכיר אז כדאי שיכיר. גרסאת הסלבריטאים של משחק החפרפרת חזרה לעונה שנייה, הפעם ביוקאטאן מכסיקו. שני משתתפים חוזרים מהעונה הראשונה -קורבין נלסון וסטיבן בולדווין. אליהם מצטרפים מרק קארי (מיסטר קופר), אננדה לואיס (מגישה ב-MTV אר"הב לשעבר), קישה ג'ונסון (רודי של משפחת קוסבי), טרייסי גולד (להתבגר ולהתגבר), דניס רודמן (שחקן NBA לשעבר, דטרויט, שיקגו), אנג'י אוורהארט (דוגמנית) ונדמה לי שמניתי את כולם. המנחה הוא אחמד רשאד (מגיש תכניות NBA בערוץ ה-NBA). קחו את משחק החפרפרת, תוסיפו לו 8 סלבריטאים שכביכול באים בקטע של הכל בכיף אבל מהר מאוד נגררים למשחק וזה פשוט שווה כל רגע. הפרק הראשון שודר לפני כיומיים בארה"ב, והוא מבשר טובות על המשך הסדרה. אני יורד כמה שורות לדבר על הפרק- מי שלא רוצה לדעת לא לקרוא ---> אננדה לואיס היא הראשונה לעזוב את התכנית. הפרק היה מצחיק מאוד. קורבין ובולדווין מספקים את הסחורה כל פעם מחדש ויהיה מצער לראות אחד מהם עוזב מוקדם כמו שקרה בעונה הראשונה. מעניין אם יש מצב שאחד מהם הוא החפרפרת. לדעתי האישית לא. אני מהמר על מרק קארי כרגע בתור המועמד שלי לחפרפרת, ואחריו טרייסי גולד.

חנן פרץ

New member
איך אתה יודע ואיפה אתה צופה בזה?ו..

איפה אפשר להשיג את הפרקים?

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה מה"דודים" מארה"ב

ש"שולחים" לי "קלטות". מכיוון שאסור לדון בזה אני רק אכתוב 4 אותיות לועזיות ש"אין" להם משמעות בכלל : M ################################# I ################################# R ################################# C

LOVEtheMcMAHONS

New member
בוא נתחיל מזה

שאני לא חייב כלום לאף אחד. סבבה? דבר שני אין לי זמן/כי/חשק ללמד עוד מישהו להשתמש בתכנה אחרי שעשיתי את זה עם משהו כמו 12-15 אנשים. יש מספיק מדריכים מפורטים שאפשר למצוא ברשת ופורומים שמציעים עזרה עם התכנה.

חנן פרץ

New member
הופה הופה הופה קודם כל.............

קח איזה כדור הרגעה,לקחת את זה יותר מידי קשה. הסגנון הכתיבה שלי היה סלנג דיבור יענו אתה חייב לעזור לי.

חנן פרץ

New member
הופה הופה הופה קודם כל.............

קח איזה כדור הרגעה,לקחת את זה יותר מידי קשה. הסגנון הכתיבה שלי היה סלנג דיבור יענו אתה חייב לעזור לי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif סלב מול 201 ../images/Emo58.gif

נהדר! חוצמזה שאיך שסיימתי לראות את הפרק חיכתה לי ההודעה שלך
ככה: לדעתי קישה היא מועמדת טובה להיות החפרפרת. למה? כי היא ממש מתוקה. מארק לא הייתי שם עליו את הכסף. גם בעונה הקודמת היינו בטוחים שקאת'י
החפרפרת, ובחרו אותה כי היא יכולה להסוות את זה עם הומור. הדבר היחיד שאני יכול להגיד עם אנג'י, חוץ מ"ראיתי דילדו כזה בחנות" על משהו שהוא סתם אבן שהרימו מהריצפה, זה שבפתיח כולם אמרו "איי אם דה מול" חוץ ממנה (היא אמרה "דו יו וואנט מי טו בי דה מול?"). רמז אפשרי? ציפיתי שדניס רודמן יהיה מגניב, אבל הוא מעצבן. הוא תופס מעצמו אלוהים, ועושה להם טובה בזה שהוא משתתף במשימות, כאילו הוא לא רצה להשתתף במשחק. טרייסי לא החפרפרת. כשבולדווין הציע לה ברית הוא אמר שמות של שלושה חשודים, והיא אמרה שהיא חושדת בשניים אחרים. אם היא היתה החפרפרת, היא היתה אומרת שהיא חושדת במישהו אחד, שאותו אמר בולדווין, וכך היא בעצם היתה גורמת לו לחשוד במישהו ספציפי אחד, במקום לפרוס את החשדות שלו על חמישה חשודים אפשריים. אהבתי את כולם בפרק הזה, כולל כמובן אננדה. היה שווה. קורבין ובולדווין... מוזר. אם אף אחד מהם לא החפרפרת, בטח כל אחד חושד בשני, כי הרי "בטח אחד מהשניים שהחזירו מהעונה הקודמת הוא החפרפרת, וזה לא אני אז זה חייב להיות הוא". אם זה לא כך- אז אני הייתי אומר שיש להם יופי של קואליציה סודית. עד כאן להפעם, מצפה לפרק הבא, סוף סוף ריאליטי טובה לצפות לה עד שיגיעו אמריקן איידול 3 והישרדות 8.

Boran

New member
למרות ש... ../images/Emo58.gif

בהחלט אפשרי שהפעם בכל זאת כן בחרו במארק בגלל ההומור שלו...

למעלה