cdrom של HP pavilion

eladי

New member
cdrom של HP pavilion

בוקר טוב, ברשותי מחשב HP Pavilion מסדרת zt3000. בתוכו יש כונן DVD משולב צורב. לפני כמה חודשים הכונן התחיל לשרוט דיסקים (במעגלים מושלמים), הפסיק לקרוא דיסקים כראוי ולבסוף (הפתעה) נפלט החוצה בורג קטנטן (כנראה האחראי לשריטות ולרשרושים). הכונן כמובן שאינו עובד. אמנם אני מרגיש נוח בסביבה של PCים שולחניים, אך אינני מתעסק לעולם עם מחשבים ניידים ברמת החומרה - חוששתני שיש להחליף את כל הכונן. כמובן שכל זה קרה (איך לא) מייד עם תום האחריות שקיבלתי. האם יש למישהו מושג מי נותן שירות לHP באיזור הדרום ? (ב"ש) אולי אפילו הערכה גסה לעלות התיקון (אני תקווה שזה יצא פחות מ500 ש"ח) ? אגב, אשמח לטיפים לניקוי המחשב מאבק ושאר ג'יפה שמצטבר במקלדת (על אף שאני מנסה לשמור אותו נקי). תודה רבה מראש ! אלעד

Thotwo

New member
HP ידועים כ"קורעים"

אי לכך הייתי מציע לך לקנות כונן חיצוני ולחבר לו צורב DVD אמנם לא נוח כמו הפנימי, אבל הרבה יותר משתלם וכדאי מלתקן כונן פנימי שהתיקון יצא יותר יקר בסופו של דבר מהפיתרון., ברמת הניקיון, מה שמצטבר מתחת למקלדת בעיקרון יכול לצאת ע"י לחץ אויר. אני לא מתכוון לספריי לחץ כי זה רק יכול להרוס תנסה להוציא עם נשיפות, לא עוזר? תחפש מקום עם קומפרסור אויר טוב. שבלחץ גבוה, יוציא הכל.

eladי

New member
תודה ../images/Emo45.gif האם הם יוכלו

לבדוק את המכשיר ולתת הצעת מחיר לפני שאני שולח את היד לכיס ? (אני לא אוהב את צורת העבודה כמו במוסך... קודם מתקנים ואח"כ שוחטים
)

שירות HP.....

גם אני משתמש בשירות שלהם. אני דווקא מרוצה בכל פעם שפניתי אליהם נפתרה הבעיה (לעיתים גם טלפונית לא בתקופת האחריות). אין להם מעבדה באיזור ב"ש אך יש תחנת איסוף. תוכל לברר פרטים בטל' 1700503048. לגבי עלויות: יש עלות בדיקה במעבדה, אבל הם יתקשרו אליך אם עלות התיקון גבוהה ממחיר מסויים (שוב פרטים אצלהם) ויבקשו את אישורך. זה כבר שיקול שלך מה לעשות. הבהרה חשובה - אני לא עובד שלהם ואין לי קשר אליהם מלבד היותי לקוח

למעלה