קודם כל זה לא
הדגם הכי וותיק CBR600F1 יצא ב89 עד 90 CBR600F2 יצא ב91 עד 94 CBR600F3 יצא 95 עד 98 אחרי זה F4 ולפני שנה בנוסף יצא RR 94 בוודאות מופיע במחירון מוטו. אתר מומלץ - cbrworld.com יש שם פורומים ענקיים שעוסקים רק בנושא הCBR לדורותיו וסוגיו - תוכל לקבל שם תשובה לכל שאלה שלך. אני רוכב על שנת 94,האופנוע מאד אמין וסלחן אך מתון, הייתי ממליץ עליו בתור אופנוע מעבר לכבדים אבל אני לא חושב שהוא מספק את הצרכים לאורך זמן אם אתה רוכב חזק ולמרחקים. בעיות - כפי שASPARAGOS ציין - מותחן טיימינג - יש להונדה בעייה עם המותחנים שלה, על פני כל הCBR גם בF4 יש את הבעייה הזאת. ישנו פתרון - מותחן מרוצים של APE עולה 50$ ולא צריך יותר להחליף לעולם, אל תשים מקורי, אחרי חודשיים הבעייה חוזרת. רעשים מהקלאץ' - כאשר אתה משחרר קלאץ' בניוטרל יש רעש והוא נעלם כאשר אתה לוחץ על הקלאץ'. זהו רעש נורמלי קיים בהרבה מאד אופנועים, היה לי אותו גם בCB500 של הונדה וגם בCBR. זו לא ממש בעייה. יש גם רעש מאד מסויים ממנוע תחתון - לפי סטפן מאחד על אחד, גם זה רעש נורמלי, ובמנועים שנפתחו בגלל רעש זה לא נמצאה שום בעייה. יש בעייה עם מע' הטעינה - הווסת-מיישר המקורי נוטה להתחמם ופוגע גם במצברים כתוצאה מתת-טעינה - בדוק אם הוחלף לאורך חיי האופנוע. האגזוזים שלהם גם נוטים להרקב - לבדוק במיוחד אם האגזוז מקורי. אם אתה כן מתכנן אופנוע לאורך זמן, עדיף לקנות F3 שנת 96, זה לא המודל הראשן אחרי השינויים ( אם כי שינויים מינוריים). ויש יותר חלקי חילוף ויותר שיפורים וחלקי AFTERMARKET לסוג הזה מאשר לF2.