CBR600 95

Mtntz

New member
CBR600 95

לפי מחירון מוטו זה הדגם הכי ותיק..וזה מה שאולי יכנס לתקציב עוד כמה חודשים...למישהו יש קצת פרטים על הדגם(בכיוון של מחלות כרוניות וכאלו..) תודה וחג שמח!

asparagos

New member
מותחן TIMING דפוק - רעשים

מהשרשרת TIMING. קלאץ' נוקש. חובה בדיקה!

asparagos

New member
../images/Emo9.gif

סבבה, אני רק לא מבין למה אתה רוצה להתייחס? לזה שהיה קשה לו להעמיד את האופנוע? יענו האופנוע לא נתאים למידותיו, או לעובדה שהוא ניצח ביותר מראלי אחד מה שמחזק את עמדתי? אגב, בדיוק כקונטרה יש לנו את רוסי שהוא לא מאופיין במידות של רוכב ספורט ממוצע, הוא יותר ארוך וכבד ובכל זאת הוא יותר מהיר מכולם...

Shredingerscat

New member
אין פואנטה

הוא אחד מאלה שניצח למרות המגבלה הפיזית, (שבראיון שראיתי איתו כשה רכב על ביג בדאקר נדמה לי, הוא הגדיר את הגובה שלו כמגבלה פיזית שקשה להתגבר עליה). בקיצור עזוב וויכוחים, יש כאלה שיכולים.

Bearing

New member
קודם כל זה לא

הדגם הכי וותיק CBR600F1 יצא ב89 עד 90 CBR600F2 יצא ב91 עד 94 CBR600F3 יצא 95 עד 98 אחרי זה F4 ולפני שנה בנוסף יצא RR 94 בוודאות מופיע במחירון מוטו. אתר מומלץ - cbrworld.com יש שם פורומים ענקיים שעוסקים רק בנושא הCBR לדורותיו וסוגיו - תוכל לקבל שם תשובה לכל שאלה שלך. אני רוכב על שנת 94,האופנוע מאד אמין וסלחן אך מתון, הייתי ממליץ עליו בתור אופנוע מעבר לכבדים אבל אני לא חושב שהוא מספק את הצרכים לאורך זמן אם אתה רוכב חזק ולמרחקים. בעיות - כפי שASPARAGOS ציין - מותחן טיימינג - יש להונדה בעייה עם המותחנים שלה, על פני כל הCBR גם בF4 יש את הבעייה הזאת. ישנו פתרון - מותחן מרוצים של APE עולה 50$ ולא צריך יותר להחליף לעולם, אל תשים מקורי, אחרי חודשיים הבעייה חוזרת. רעשים מהקלאץ' - כאשר אתה משחרר קלאץ' בניוטרל יש רעש והוא נעלם כאשר אתה לוחץ על הקלאץ'. זהו רעש נורמלי קיים בהרבה מאד אופנועים, היה לי אותו גם בCB500 של הונדה וגם בCBR. זו לא ממש בעייה. יש גם רעש מאד מסויים ממנוע תחתון - לפי סטפן מאחד על אחד, גם זה רעש נורמלי, ובמנועים שנפתחו בגלל רעש זה לא נמצאה שום בעייה. יש בעייה עם מע' הטעינה - הווסת-מיישר המקורי נוטה להתחמם ופוגע גם במצברים כתוצאה מתת-טעינה - בדוק אם הוחלף לאורך חיי האופנוע. האגזוזים שלהם גם נוטים להרקב - לבדוק במיוחד אם האגזוז מקורי. אם אתה כן מתכנן אופנוע לאורך זמן, עדיף לקנות F3 שנת 96, זה לא המודל הראשן אחרי השינויים ( אם כי שינויים מינוריים). ויש יותר חלקי חילוף ויותר שיפורים וחלקי AFTERMARKET לסוג הזה מאשר לF2.

asparagos

New member
תגדיר חצי אופנוע

שינויים ב F3: -בולמים קדמיים טובים יותר -דיסקים צפים -מכלולי מנוע טיפה טובים יותר - אבל ממש טיפה, לא הבדל רציני -בולם אחורי נראה לי גם הוחלף -תיבת אויר ופילטר אויר גדולים יותר ו... זהו נראה לי (לפי מה שאני זוכר אולי שינו איזה פלסטיק...) השילדה אותה שילדה, המנוע אותו מנוע (כמעט), הם חולקים את אותו ספר טיפול של היינס. ההתנהגות של האופנוע ב F3 טובה יותר אבל לא הייתי קורא לזה "שינו חצי אופנוע" הייתי קורא לזה שיפור של ה F2 - ממש כמו לקחת F2 ונגיד לשים לו בולמי Ohlins ומע' בלימה טובה יותר (ואולי איזה FULL SYSTEM לנשימה).

nimiz

New member
מניסיון: היביתי איתי מדרום אפריקה

קאמשאפטים של F3, התאימו פרפקט לאופנוע שהיה לי (F2) ויחד עם ג'ט קיט ופילטר פתוח הוצאתי ממנו 95 כ"ס במקום 84..עלה כמעט כלום והיה חביב ביותר..

barakhalla

New member
וקאמשפטים וקרבורטורים מוגדלים...

וכל מה שהזכרת בנוסף לתיזמוני הצתה שונים... בקיצור F3 הרבה יותר מוצלח.

למעלה