cbr1000rr מרעיש

עדיף שלא. הפורום הפך למתירני מדי לטעמי

יש הבדל בין כמה דחקות בין חבר'ה, או אפילו שרשורים שהם לא אופנועיים בהגדרה, אבל של קהילה מגובשת, לעומת טמטום צף של תגובות זבל (תספרי למשל כמה מהתגובות של בוזי שוות את הצבע השחור של הפיקסל שהן כתובות בו. רמז: אפס).

אבי, אם אני מבין נכון, מנסה להרים מהלך מסוים שהוא נכון מאד בכיוון שלו. הפורום בשנים האחרונות נשלט על ידי אנאלפביתיים דו גלגליים שהבריחו את הגווארדיה הוותיקה/איכותית יותר, שמצאה בינתיים בית אחר שאבי וחג'בי יודעים עליו. שוב, אם אני מבין נכון, המהלך הקיצוני של אותם חברים שפחות או יותר עזבו את הפורום עם הידע שלהם, הביא את המנהלים למסקנה שצריך לקחת שוב את המושכות לידיים. לטעמי ולטעמי בלבד, טוב שכך.

לכן ביקשתי להישאר עם התגובות לגידי כאן ולא במסרים. אם ישנם חוקים וגבולות חדשים, צריך שהגולשים ידעו עליהם.

מסכים איתך ב- 100%, אם עושים מהלך ניהולי מדוע

לא לשים דברים על השולחן?

רק לא לשכוח להבדיל בין גולש לגולש, כפי שאמרתה אף אחד לא רוצה לשפוך התינוק עם המים.

h a j b i

New member
בגדול הודעות אמורות להישפט לפי תוכנן

ולא לפי מי שכתב אותן.
נכון, בפועל זה לא תמיד ככה. כולנו בני אדם ותמיד יש משמעות וערך להכרות מוקדמת ולהיסטוריה של אותו גולש.
ושוב, בחרת להיעלב ולהוציא מפרופורציה משהו שהוא באמת שולי.

אגיד לך מה שכל הבחורות אומרות לי:

זה לא אתה זה אני

כשתרצה לעסוק בעובדות אני כאן

kalorit35

New member
ואיזו הסמכה או רקע ,ידע ונסיון יש לך

למשל על מנת לשפוט זאת ?
אני שואל בכוונה אותך ולא גולש רגיל בפורום .

kalorit35

New member
אני לא יודע לומר אם זה מדד קובע

אבל שים לב כמה מועטות ההערות כפי שאתה הצגת כעת .
כמו כן שים לב למיעוט שמסכים איתך .
הנפילה כאן בפורום כל כך גדולה שכבר קשה לדעת מה הסיבות ,היא מתמשכת זמן רב ,מנהלי הבמה אולי נבחרו מתך מחסור או מצוקה במנהלי במה ,
ועוד אגב ...זו משימה לא פשוטה להשיב את הנוטשים .

כללית ,יש כאן צלילה ,זה ממש ממש מבאס .

avi elbaz

New member
אין שום דבר חדש, רק הקפדה על החוקים.

המקרה דנן לא קשור למהלך החדש שאני מנסה להוביל שהוא לנקות את הפורום מתוכן לא ראוי.

מה לא ראוי ? בבקשה :

ויכוחים פוליטיים, ימין/שמאל, יחסי ערבים/יהודים, חילונים/מתנחלים וכולי.

שירשורי משטרה אפשריים כל עוד הם רלוונטים לעולם הדו גלגלי.

שירשורים שיתדרדרו לשפה פוגענית/איומים/קללות ימחקו וכותביהם יחסמו ללא אזהרה.

התייחסות לגופם של גולשים לא תתאפשר בשום מקרה, הודעות שמטרתן לפגוע בגולש או גולשת ימחקו וכותביהן יחסמו גם.

הגולשים שנכנסים לפורום הזה רוצים לשאול, לקרוא ולכתוב בנושא שלמטרתו הוא הוקם ובכונתי לאפשר להם את זה בדיוק.

גולשים "חדשים" שיתסיסו את הפורום יחסמו לצמיתות ללא אזהרה.

יש המון פורומים בתפוז בכל נושא שניתן להעלות על הדעת, הודעות ושאלות שלא קשורות לעולם הדו גלגלי אפשר וחובה להעלות שם ולא פה.

אני קורא לכל הגולשים שהפורום הזה יקר להם ורוצים להמשיך ולהנות מהתכנים שלו לעזור לי במשימה הזו, כי הפורום הזה הוא בשביל כולנו.

תודה לכולכם,

אבי

kalorit35

New member
הערה וממש לא על מנת לפגוע

הרה ארגון שאתה מתכנן צריך להתחיל מלמעלה ,על מנת לעשותו נכון יש להתייחס ברצינות להערה של מוסתש ,הרקע והיכולת של המנהלים להביא לכאן נושאים מקצועיים ,ומעניינים ,היכולת שלהם להשיב כשאין מישהו בקהל שמשיב ,היכולת שלהם להשיב לכאן את המקצוענות והעניין שהיו כאן פעם ואת הגולשים שנעלמו .
לא מספיק רק לאיים שממחר המקל חוזר ,חשוב להיות מוביל בתוכן בצורה חדה וחד משמעית ,אם זה לא יגיע ממנהלי הבמה (למדתי זאת מבועז) ובקצב ,עם גיבוי ורקע של מקצוען בתחום ,אז חבל לך על המאמצים ,כי גם מי שמתאמץ לא תמיד מתאים להצליח .
קח זאת לתשומת ליבך .

gamgam

New member
או כמו שאמר בזמנו יצחק בן אהרון (שר לשעבר):

"אם זה רצון העם, אז צריך להחליף את העם"

kalorit35

New member
אחרי שהעם עבד שנים בסלילת כבישים

ובנאמנות עיוורת לשר יצחק(או סוכן-מתווך פועלים בהסתדרות) מתוך טמטום וחשש שלא יאפשרו להם לסלול בשמש הקופחת כבישים ,החליט השר יצחק להחליף את הפועלים המסכנים הללו בעם אחר ...

אוי לאותה בושה של הערב ההוא ,מי האמין שכך חושב השר יצחק על נתיניו מייבשי הביצות ,סוללי הדרך ,תרתי משמע ,מחריפי נפשם למען צבאו של האיש במלחמות ,שבאחת מתוך ערוותו ארוכת השנים שנחשפה באחת ,יפלוט מה שפלט .
הוא לא במקרה פלט ,כך הוא חשב לאורך כל דרכו .

avi elbaz

New member
אז את וזה שמעליך טוענים שאני צריך ללכת ?

כל גולש שמעוניין במשרת ניהול הפורום הזה מוזמן לשלוח לי מסר ולהצטרף לניהול של הפורום. זה קל למתוח ביקורת אבל הרבה יותר קשה לקום ולהתחייב ולעשות.

אז קדימה (בלי שום קשר) מי שרואה עצמו ראוי ומוכן להתחייב לפורום מוזמן לשלוח אליי מסר.

kalorit35

New member
לא ,אל תפרש כך ,כי זה לא מתאים לך .

קיבלת הצעות לשיפור ,לא בקשת פינוי ,אולי יש בך יותר ממה שהפגנת עד עתה ?
אל תמהר להסיק מסקנות .

gamgam

New member
זה ממש ממש לא מה שכתבתי.

האמת שהמשפט קפץ לי לראש מהדברים שכתב השפם, והציץ שוב ממה שאתה כתבת.
אני ממש לא אומרת שאתה צריך ללכת, ואנא אל תוציא דברים מהקשרם.

אבל אתה כן מבקש את דעתי אז הנה היא:
אומנם יש שני מנהלים לפורום ואתם עושים מאמצים לגבות זה את זה באופן גלוי (כמו אבא ואמא שלא מתווכחים לפני הילדים)
אבל בפועל, כמו שזה נראה מכאן, כגולשת, אתם מדברים בשני קולות.
מנהל אחד קורא לפורום נקי מגידופים והעלבות, והשני מגדף ומעליב.
יש השתתפות פעילה של מנהל בשרשורים שאתם מבקשים להעלים, והכל מוצדק על ידי אייקון שמוציא לשון.
מפה זה קצת נראה שאבא ואמא לא מסכימים, וזה מקשה על חינוך הילדים.

ולמען הסר ספק - שוב - הדבר האחרון שטענתי זה שאתה צריך ללכת. בבקשה אל תבין דברים שלא שם.

למעלה