cb500x

mani1986

New member
cb500x

שלום לכולם.
אני מתכנן לקנות CB500X חדש.
רציתי לדעת האם יש מישהו שקנה את זה לאחרונה ויכול להגיד כמה הוא הצליח להוריד את הונדה במחיר?
כרגע אני עומד על 55 כולל ארגז+ סבל, מגן גבוה, אזעקה,
ובכלל לשמוע טיפים על האופנע
תודה מראש

jekyll1

New member
לא מורידים

יכולים לצ'פר במחיר הארגז והסבל וכיו"ב. . לדעתי לא כדאי לבדוק הכל דרך החור של הגרוש. הם בסך הכל בסדר גמור ביחס אחרי הקניה, הגונים ומשתדלים להיות מובילים בקשר שאחרי עם הקונה. חוץ מזה שהאופנוע הזה בסדר גמור ומאוד נוח לנהיגה
&nbsp

t d m 900

New member
55K זה לטעמי יקר מדיי

האופנוע מוצלח. תמורה טובה לתשלום צנוע. זה המוטו. כשהתשלום מתנפח האטרקטיביות קטנה.
&nbsp
חוץ מהמקח על המחיר שזה MUST תחשוב שבעתיים על האקססוריז שמנפחים לך את מחיר הבסיס שגם הוא מופרז, כדי שלא תגלוש לתחום האפור של המיותר או המזיק. שלא תתנהל עקב "עיניים גדולות שמעמיסות על קיבה קטנה" למשל: אזעקה? לא חבל על הנזק המצטבר וארוך הטווח למערכת החשמל?
לא הייתי נותן להם כאן לגעת בצמת החשמל...
סבל רק אם הוא מקורי.
ארגז זה בסדר...אבל לא בהכרח חייב אצלם. תמצא כנראה זול יותר וטוב יותר במקומות אחרים. תבדוק ותעדכן האם הניחוש שלי נכון.
האם המגיני אופנוע הם מקוריים של הונדה עבור הדגם או שזה איזה אפטרמרקט...
&nbsp
מחיר הבסיס צריך להיות 45 ושידחפו את התוספות...
תמיד תזכור איך יקרעו לך את המחיר כמשומש בבואך למכור. אין שום סיבה לפיכך שלא תתמקח כראוי בשלב הרכישה כחדש. תאמין לי שאם במקום 51 ימכרו לך ב45 עאדיין גדול יהיה הרווח שלהם. אל תחשוש.
&nbsp
אגב כדי להעלות את יכולת המיקוח תפנה במקביל לכיוונים שונים: מוצרים שאתה מוצא כאטרקטיביים של ימאהה או בכלל מטרו מוטור [טנרה קטן או משהו פשוט מסדרת הMT], תבדוק מה מענין אצל אבניר וכד', אצל יבואנים נוספים וככה תמקסם את המקח שלך

בנדיטון

New member
סלח לי אבל כמה שטויות בפוסט אחד

T0MERKE

New member
יקרעו לך את המחיר כמשומש בבואך למכור ?

מנחש שלא נכנסת להונדה לטרייד אין (אם בכלל) בשנים האחרונות.
&nbsp

t d m 900

New member
תיזהר עם חיזוקים כאלה...

טרייד אין מחייב קניית אופנוע אחר מהם. ואם לא מתאים לי?

מעבר לזה גם הטרייד אין כרוך מבחינתם בהשקעה עלויות ממון וזמן. אם למרות כל זה, משלמים לך מחירון על המשומש שלך זה מראה שהשמנת [קרי הרווח הגדול ביותר שלהם] נמצאת במוצרים החדשים. אפשר ומוצדק מההיבט הצרכני "להילחם" כדי לשלם על פחות שמנת בקניית מוצר חדש.

שיקזזו ברווח שלהם שהוא כנראה גדול מאד במוצרים החדשים אם בטרייד אין על המשומש הם משלמים לך מחירון כי ברור שהרווח שלהם על הטרייד אין הוא קטן שלא לומר די זניח.

אגב, האם מישהו מאלה שהגיבו אלי קשור בהווה או בעבר להונדה בקישרי עבודה? האם מתבקש מה שנקרא גילוי נאות?

נו באמת. הגזמת עם הפאראנויה

מה הסיכוי שמישהו מהם עבד או עובד דווקא בהונדה. זה סיכוי 0 או כמעט 0. זניח לחלוטין.
קישקוש.
בשביל מה הפלצנות הזאת גילוי נאות.

דווקא תומר שענה פה כן עובד בהונדה

הרב יודעים, אבל בשביל מי שלא, פה צריך גילוי נאות

t d m 900

New member
לתומי, חשדתי על בנדיטון ש"רץ לחפש אצלי בפוסט שטויות"

מתברר שאינני חסין מטעויות. אני חשבתי שהוא עבד או עובד בהונדה.
ההערות של בנדיטון כמובן שגויות ומעידות על רדידות בהבנת הכלכלה והשוק אבל בנדיטון קבל התנצלות על חשד השווא.

בנדיטון

New member
עבדתי בעבר בהונדה

כיום עובד אצל המתחרים, מצויין בחתימתי למטה.

אני בדרך כלל לא ממהר להגיב ובטח שלא להגן על אחד מהמתחרים שלי, פשוט הדברים שאמרת לא תואמים את המציאות, וזאת אני אומר דווקא מתוך הניסיון האישי שלי כאחד שהיה שם.

ומה קורה מחוץ לגבולות הטרייד של הונדה?

זה נחמד שהיבואן נותן מחיר טוב על משומש, אבל לא תמיד הלקוח רוצה להמשיך עם אותו יבואן ואז מגלים שהכלי לא באמת שווה הרבה בשוק החופשי.

gray

New member
תחלס, היבואן עומד מאחורי הכלים שלו

ונותן יחס מאוד טוב ללקוחות, ולקוחות חוזרים-זה שיקול חשוב. זה שיש לו גם כלים מה מובילים בשוק זה כבר בכלל לא עניין זניח ולדעתי האישית זה שיקול אפילו יותר חשוב מעוד כמה כח סוס וכו (עד גבול מסויים, אני לא אעדיף NC על MT09 רק כי הונדה ממש טובים ביחס ללקוחות ומטרו - "קצת" פחות).
&nbsp

h a j b i

New member
אם זה באמת נכון אז פשוט חפש יד 2

קצת סבלנות ותמצא כלי עם אלפי ק"מ בודדים כמו חדש.
זה לפחות מה שאני הייתי עושה במקומו אם המחיר לא היה נראה לי.

h a j b i

New member
אני כבר לא מעודכן במחירים אבל האם יש כלי באותו סדר גודל

שעולה משמעותית פחות, למשל בסביבות ה- 45K שציינת (לא ברור על סמך מה) כמחיר בסיס?

למעלה