cb500f

cr555

New member
cb500f

מחפש חוות דעת על האופנוע
אם אפשר למי שיש אחד כזה
כתבות על האופנוע כבר קראתי
תודה.

iec

New member
לא בעיות לא נזילות לא קירקושים ומניע תמיד..בקיצור

משעמם

&nbsp
&nbsp
&nbsp

cr555

New member
טיולים

אם אפשר פרט קצת יותר
לגבי נסיעות ארוכות לבד ובזוג

iec

New member
אין לי ניסיון עם הדגם הזה ספציפי...אבל מניסיון עם היצרן

האופנוע יהיה בטח נוח אם אתם לא נפילים מהולנד... האמינות תהיה בשמיים ...והאחזקה זולה יחסית.
&nbsp
אני בטוח שאין לו בעיות עם רכיבות ארוכות...אני חרשתי את המדינה לאורכה ולרוחבה עם חצי מהנפח הזה בכיף.

rambling

New member
יש לי כזה אבל..

זה הדו"ג הראשון שלי ורק 2,300 ק"מ ככה שאני די בטוח שאני לא יכול לתת לך ממש חוות דעת מעמיקה. having said that... בעיקון מאוד קל לרכיבה, קל לתמרון, גם בעיר, מתאים למתחילים אבל עדיין יכול לעמוד בקצב גם של אופנועים "רציניים" יותר כל עוד לא מדובר על רכיבה קיצונית. מידות הגלגלים הן כאלו שהוא מרגיש יציב ובטוח גם במהירויות גבוהות וגם על כבישים משובשבים (ויש פה הרבה כאלה). פרפר לבןן כתב שהגיר מאוד רך, אני לא יודע להשוות לאחרים.

אני קניתי אותו בתור כלי ללימוד וכניסה לתחום, שלא ישעמם אותי יותר מדי ויוכל לשמש גם לטיולים בלי שאני ארגיש שנגמר לי הסוס מהר מדי. לפי דעתי זה תלוי ממה אתה בא, אם היה לי לדוגמא נסיון על 250 או 300 הייתי מדלג עליו והולך על משהו יותר בסגנון של MT-07 ומעלה נגיד או דוקאטי נייקד כלשהו.

rambling

New member
אתה יודע כמה דוקאטי יש פה בתאילנד?

אחד המותגים הנפוצים, אי אפשר לרכב לשום מקום בלי לראות דוקאטי. מונסטר 796 עולה משהו כמו 51 אלף שקל. הם גם מארגנים מלא ארועים, ימי רכיבה, טיולים וכו' בנו קהילה גדולה.

הנה אחד הארועים, קורס מיוחד לנשים

למעלה