CB500

Lone Rider

New member
../images/Emo67.gifזה הלוק החדש, ג'ינס קרוע וחולצה צה"לית,

שלא תגיד שלא ידעת בפעם הבאה שאתה יוצא עם החבר'ה לבירה...

wolverine500

New member
../images/Emo45.gifסחטיין...

ואני מתבכיין על זה שאני צריך להחליף שמן פורקס... אגב, אני מזהה נכון? זה חור במזלג השמאלי שאתה מחזיק ?!

Rossi46 ®

New member
Bearing תותח ! ../images/Emo47.gif

כל הכבוד !

תראו בואו אני אספר לכם סיפור קטן

לפני כשנתיים הכל התחיל אצלי , האהבה למכונאות אופנועים ... קניתי אופנוע עוד שהייתי חייל ועשיתי תאונה קטנה , החלקה באיזה כיכר בגבעתיים ... הרבה דם , מדים קרועים אבל בקטנה ... אני רגיל לכאלו , רוכב על סקייטבורד... היה לי בפלאפון מספר טלפון של בחור שמוכר חלקים לCB500 ( האופנוע הכי טוב בעולם - היו לי כבר 3 כאלו ) התקשרתי לבחור וקוראים לו דניאל ... הוא הדריך אותי 40 דקות בפלאפון איך לנתק את החיוט של הרגלית כדי שהאופנוע יתניע - 40 דקות בשביל זר שאתה לא מכיר... אמרתי לבחור שאני בא אליו , הבחור גר בצפון , מרחק שעתיים + נסיעה , באותו היום לפני שחבשתי את הפצעים רכבתי אליו והוא עזר לי עד הלילה , אני עוד זוכר את זה עד שעה 12 משהו כזה... אתם צריכים להבין זר מוחלט אז... ואני בדרך קפאתי עם המדים הקרועים בלילה בכביש 6 ... אבל היה לי ממש חיוך ... חיוך שהכרתי אדם שלא מכירים כל יום , אדם אשר מוכן להשקיע מזמנו ולעזור לזר מוחלט... מאז דניאל ואני הספקנו לשפץ כמה אופנועים :) ואפילו איזה סוברו :) זהו.... הוא לימד אותי הכל.. ויותר ממה שהוא לימד אותי הוא גרם לי להתחיל ללמוד לבד מספרים... נכון זה מאוד קשה , אתם יודעים - הדבר הכי קל זה לסוע למוסך ולזרוק את האופנוע... אבל כשאתה יודע לשפץ מנוע תקוע, או כל דבר אחר הסיפוק הוא הכי עילאי שיש... זהו מאז היו לי הרבה אופנועים ... אופנוע קאסטום , אופנועי ספורט והכי טוב זה CB500 שחזרתי אליו :) היום אני בן 21 חייל משוחרר ... כבר אין לי אופנוע ,למען האמת בדיוק מכרתי אותו לפני חצי שעה משום שאני נוסע לנאפל לתפס הרים :) זהו ... כתבתי את זה כדי להראות שכל אחד מכם יכול ללמוד את הקטע של המכונאות ... אני תמיד אומר שזה רק מתכת וזה בערך כמו לגו למבוגרים.... :) ואוו , זה נהיה כמו מכתב פרידה לאחוות האופנועים לרגל הנסיעה... לכו תדעו אולי לא אתאפק ואקנה איזה אופנוע שם... :) בכל מקרה שתדעו שכמה שהמשפחה שלכם עושה לכם את המוות וכמה שהקרובים אישה \ חברה עושים לכם את המוות , את המשפחה התומכת אפשר למצוא פה , בכל אחד מכם שרוכב על אופנוע זה כמו אח תומך.. תהנו מהרכיבה :)

itiel

New member
אם אתה רוצה עצות לנפאל ....

ובכללי לאזור ולהודו .... טיילתי שם תקופה ארוכה על אנפילד, אם אתה רוצה עצות צור קשר במסרים ....

למעלה