CATS בישראל!

RossandRachel

New member
לא מתה על זה

אני זוכרת שכשראיתי את זה השתעממתי בצורה בלתי רגילה!

JC Superstar

New member
גם אני...

ראיתי פעמיים - פעם אחת ראיתי רק את הזנבות של החתולים פעם שניה ראיתי גם את הפנים בשתי הפעמים השתעממתי למוות... אומנם השירים יפים - אבל חרא של הצגה... (ד"א, זו הצגה שאני נותן אותה לדוגמא של הריקודים, השירים, השירה והמשחק מעולים - רק ההצגה חרא...)

netmaster1

New member
רק אני חושב שגרי בחר את ההצגה הזאת

כי הוא משוגע על חתולים? כאילו זה די ברור אם חושבים על זה, תלמידי בית צבי הם החתולים של גרי:)

המלך הוא עירום?

קאטס מהמחזמרים הכי משעממים והכי מצליחים אי פעם!! רגע! למה אני בפורום הזה בכלל גם בבוקר וגם בצהרים? הוא מילא לא מתעדכן!

netmaster1

New member
אתה כאן כדי להתחיל מסורת מבורכת

של דיונים פורים והשתתפות פעילה יום יומית:) וכן קאטס משעמם, אבל לפחות מחדשים קצת ומי יודע אולי עוד 10 שנים נזכה לראות גרסה לפאנטום האופרה בתאטרון הספריה:)

netmaster1

New member
זה יהיה אסון

עשרות ילדים שרים שירים ואומרים אבא תקנה לי ותביא לי זה למרות שאני גם לא מרוצה כלכך מהמצב שיש לנו היום של עשרות זקנים מכל בתי האבות בגוש דן שמגיעים עם הדיאליזות ומכשירי ההנשמה שלהם לתאטרון.

Octavian

New member
איזו תגובה בוגרת ורגישה.

אם תגיע/תגיעי לגיל מבוגר, תוכל/י לבחור להשאר בחדר כל היום ולהסתכל על התקרה. ואם אי פעם תרצה/י להתנתק ממכשיר ההנשמה שלך או ממכונת דיאליזה, אני אשמח לעזור.

i d o b

New member
זו הפעם השנייה שזכורה לי שבה אתה עונה לאנשים

בחוצפה....מה נסגר איתך ?!

netmaster1

New member
אל תיקח את זה אישית

סתם בדיחה.. הלצה.. לא צריך לקחת את זה לפן אישי, לא היה בזה שום דבר כדי לפגוע במישהו, ואם נפגעת אז סליחה.

i d o b

New member
הוא לא לוקח את זה אישית

הוא פשוט מנצל את הפורום הזה כדי לפרוק את העצבים שלו...וזו לא הפעם הראשונה....לך אין שום סיבה להתנצל בכלל... ה-Octavian הזה יצטרך למצוא מקום אחר ששם הוא יוכל לשחרר לחץ....אני לא רואה שום סיבה בעולם מדוע אנחנו צריכים לסבול את זה...

למעלה