cat like thief שיר נחמד ביותר אך יש לי שאלה מי שר את הקול המוזר הזה בבתים??? הוא מפחיד אותי!
B blinknetta New member 31/10/02 #1 cat like thief שיר נחמד ביותר אך יש לי שאלה מי שר את הקול המוזר הזה בבתים??? הוא מפחיד אותי!
A ALMIGHTY New member 31/10/02 #3 יש לך מזל גדול!!!!!!!!!!!!!!! ששאלת את השאלה הזאת בפורום בלינק ולא בפאנק. היו שוחטים אותך...
H HuRLeY GiRLY New member 31/10/02 #4 מה הקטע הזה של כל הזמן.. יש לך מזל ששאלת את זה פה ולא בפורום פאנק..?!?!?!?
B BliNk 1 8 2 New member 31/10/02 #5 לא, נראה לי שפשוט בשרשור הקודם... +הוא שאל את זה בטעות\השתרשר בטעות ב´זכות´
H HuRLeY GiRLY New member 31/10/02 #6 לא חשוב.. ונגיד שהוא התכוון לרשום בשירשור אחר למה הוא כל הזמן מאיים עם זה (טוב לא מאיים... אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת)
לא חשוב.. ונגיד שהוא התכוון לרשום בשירשור אחר למה הוא כל הזמן מאיים עם זה (טוב לא מאיים... אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת)
B blinknetta New member 1/11/02 #7 כנראה שזה חור בהשכלה לא לדעת מי זה טים ארמסטרונג בפורום פאנק.... עכשיו אני יודעת מי זה ויש לי פחות חור אחד...
כנראה שזה חור בהשכלה לא לדעת מי זה טים ארמסטרונג בפורום פאנק.... עכשיו אני יודעת מי זה ויש לי פחות חור אחד...