Castroman- המוטב PPC אחר מקיוטק?

למה לטענתך הקיוטק פחות טוב מPPC

אחרים? אותה מערכת הפעלה וטלפון מובנה. זה לא עושה אותו טוב יותר? ורחוק מלהיות "שווה לתחת"...

ron20

New member
ברוך הבא ... איזו כניסה ../images/Emo6.gif

אני עוד לא קסטרו וגם לא מתיימר להיות הדובר שלו אבל ננסה לענות לך. (מבין שאתה לא מדבר על ה ה XDA2 אלא על ה 1010) הוא מקביל מבחינת היכולות לפוקטים של לפני שנתיים +, וזו לא אותה מערכת הפעלה שיש היום... אם אתה רוצה להשוות בין מכשירים תן דגם מול דגם (זה כמו לשאול מה יותר טוב מאזדה או סובארו) טוב, או פחות טוב, זו שאלה קונספטואלית, יש אוהבים מכשיר משולב, ויש אוהבים מכשירים נפרדים (מקושרים BT) - בכל מקרה את אתה שם את ה QTEK הראשון כפוקט (נשים את הטלפון בצד רגע) מול כל פוקט חדש בשוק אפילו מול הפשוט ביותר - הוא נופל ממנו ביכולות.

על זה רציתי לדבר איתך

להוציא הטלפון המובנה במה הוא נופל ביכולות מPPC אחרים בעלי אותה מערכת הפעלה. להבנתי הם "אמורים" להיות זהים. ונקודה שניה לטעמי האישי, היא העובדה כי אני לא צריך להסתובב עם שני מכשירים בסופו של דבר יוצא שהוא "דלוק" אצלי רוב הזמן. חוצמזה אני שוקל לעשות סים-דו ואז אהיה חופשי להסתובב עם כל מכשיר לפי סוג "הארוע". בקיצור מהו הPPC הטוב ביותר ללא מגבלת מחיר או טלפון מובנה. ביצועים מול ביצועים. ולקינוח, איך אפשר לקבל פקס למכשיר? בנוקיה 9210 יש לי קו פקס יעודי ויטואלי על הסים שלי ואני יכול לקרוא פקסים בחופשיות. לילה

ron20

New member
אין בעיה ...

1. כמו שכתבתי הוא לא עומד מול PPC היום בשל מה שקשור ל: א. כח עיבוד ב. מערכת הפעלה ג. איכות מסך ההבדל בכח העיבוד ובביצועי המכשיר עשו קפיצה משמעותית בשנתים האחרונות, זה לא אומר שאתה שאין מולטימדיה במכשירים הותיקים, אבל בחדשים הכל רץ מהר , חלק, ויציב יותר במיוחד בריבוי משימות. בקיצור כפוקט נטו אין לו מה למכור אפילו מול מכשירים שעולים 200$ ... 2. אני בדעתם של קסטרו ומיקו ... באשר "להפרדת רשויות" טלפון BT GPRS ל BT + PPC מובנה כי: - אתה יכול "לזרוק" את סלולרי בתיק, לחייג מה PPC ולדבר באוזניה (BT) - זמני הסוללה פחות מגבילים - הפוקט שלך יהיה קו ראשון - גם לדעתי זה לא כיף גדול להצמיד PPC לראש. - מה קורה כשהוא נופל ? הוא עדיין לא עמיד כמו טלפון, וגם רמת השירות בארץ לא זהה לזה של טלפון (אלא אם קנית אותו מחברה סלולרית וזה יקר...) 3. לגבי פקס, זה קשור גם לתמיכה של רשתות הסלולר, אני עוד לא הצלחתי. 4. ה
הוא ה 5550 , ללא לזלזל ב XDA2 שישלב גם מצלמה, יש המון מכשירים בשוק, גם ה mio וה dell חזקים בתמונה, תגדיר צרכים ...

mikeoreli

New member
אני אסביר למה אני אקנה מכשיר כזה

1. כמו שרון כתב, ביצועי המכשיר בתור פוקט פיסי שווים למכשירים שיצאו לפני שנתיים. 2. המחיר שלו בהשוואה לפוקט פיסי רגיל, בארץ ובחו"ל הוא גבוהה מאוד. 3. המכשיר גדול ולכן לא נראה הכי נוח לדבר אתו. 4. החלופה של פוקט פיסי רגיל עם שן-כחולה וטלפון סלולארי עם GPRS ושן-כחולה נראית הרבה יותר טובה גם מכיוון שאפשר לדבר בצורה נורמלית עם הטלפון וגם לקנות פוקט פיסי עדכני במחיר נורמלי. חוץ מזה, אתה מתאר לך איך אתה נראה כשאתה מדבר עם קיוטק ? אני בהחלט לא הייתי חושב לדבר דרכו. 5. הXDA2 אכן נראה מכשיר מבטיח, אך אני חושש שהמחיר שלו יהיה בשמיים, אני לא חושב שיתמכרו אותו בפחות מ700$ בארה"ב, בארץ בטח יתמכרו אותו ב10000 ש"ח. 6. לדעתי, אם תעשה חישוב של קנייה של טלפון סלולארי עם שן-כחולה וGPRS ופוקט פיסי עם שן-כחולה, תקבל עלות יותר נמוכה של סה"כ המכשירים וגם יותר נוחות.

למעלה