Castro Vs Renuar

maayan250250

New member
Castro Vs Renuar

שתי חברות עם אותו קונספט, אותו קהל יעד, אותו סטייל ובערך אותם מחירים. אז... את מי אתם מעדיפים? שבת שלום

maayan250250

New member
../images/Emo13.gif

*בהתייחסות שלכם התייחסו לחברה עצמה ולא לבגדים המסויימים בתמונות

קסטרו

לא אוהבת אתת רנואר וקסטרו אני אוהבת גם חלק מהבגדים ובמיוחד מהתכשיטים שלהם

פיכס.

אבל אם חייבים לבחור אז קסטרו. בכל זאת יש לי משם 3 פריטים מוצלחים. לא מוצאת את עצמי שם יותר. נכנסת לפעמים, ויוצאת בבהלה. את רנואר אני לא סובלת. חצאית אחת קניתי משם לפני 3 שנים. היא מדהימה, אבל מאז לא מצאתי שם כלום, ואני כבר לא טורחת להכנס אפילו.

עזבו אותי משתיהן.

המחירים של לטעמי די יקרים (ולא שיש שם דברים שבאמת שווים תמחיר שלהם) אבל שיהיה קסטרו

שתיהן נחמדות

אבל בפעם האחרונה שנכנסתי לרנואר אני ואמא שלי היינו בשוק כי בדרך כלל יש שם פריטים שקולעים לטעם שלי ופתאום 0 פריטים ממש כלום אז אני לא סגורה מה שכן התכשיטים של קסטרו לוקחים..

NATI Y AGUS

New member
לא אוהבת את שתיהם..

נאמפ... הקטע של הפרוות בהחלט הוריד לי מקסטרו, אבל בגלל שזה כבר עבר אני חושבת שאני יבחר בזה,כי יש לימשם כמה חולצות חביבות ותיק שלדעתי הוא מאוד מוצלח... וגם התכשיטים חביבים מאוד... היתי אומרת שהמחירים בהחלט לא שווים את זה, אבל ככה זה גם ברנואר אז...

victoria777

New member
קסטרו

יש להם חולצות וגופיות ממש יפות.אבל גם את רנואר אני אוהבת.הם הוציאו השנה קולקציה ממש יפה של בגדי ערב(שמלות,חצאיות וכו').אני מעדיפה את קסטרו כי מבחינתי הבגדים שלהם יותר שימושיים.

lim02

New member
רנואר, בלי שום ספק.

תמיד יש שם משהו שקולע לטעם שלי. כמובן שצריך ללכת לסניפים שיש שם מבחר ולא כאלו שיש ממש קצת. החולצות והמכנסיים שלהם ממש ממש יפים, והשמלות מדהימות ומיוחדות אחת אחת- עם כולן אפשר ללכת לאירוע חשוב. התכשיטים שלהם הרבה יותר עדינים מאלו של קסטרו, וזה גם משהו שמושך אותי.

Prozaccc

New member
קסטרו

יש לי משם כמה פריטים שאני ממש אוהבת, סה"כ לפעמים יש להם הברקות. מרנואר יש לי רק איזה סריג ואולי עוד משהו, הכל שם מכוער לדעתי

PinkWin

New member
לדעתי רנואר.

אמנם לרנואר את קולקציה מדהימה, אבל לפחות אפשר למצוא שם כמה פריטים יפים. בקסטרו, לא רק שאי אפשר למצוא, המחירים בשמיים. הבגדים של קסטרו פשוט נראים כמו בגדי שוק, אין לי מה להגיד על זה. המכנסיים שלהם מזעזעות, גזרות מכוערות, גופיות מבד לייקרה נצמד, צבעים מזעזעים, יותר מדי פייטים ויותר מדי איורים. אז כמו שציינתי, רנואר. לפחות שם יש כמה חולצות נורמליות.

H A G I G

New member
קסטרו!!!! ואך ורק קסטרו!

לטעמי, אין פה בכלל מקום להשוואה.

כמובן שקסטרו.

אין לי פריט אחד מרנואר, כי אני אף פעם לא מוצאת משהו לטעמי שם. קסטרו ממש קולעים לטעם שלי, ויש להם גם בגדי ערב וגם יומיום ונוחים, העונה הזאת יש לי המון בגדים מקסטרו.

mkarin

New member
קסטרו.

אע"פ שלשניהם יש קולקציות לא רעות ואיכות טובה למדי. העונה הזאת כמעט לא מצאתי פריט נורמלי באף אחת מהן.

קצת קשה לי להגיד-

קסטרו ממש אכזבו אותי העונה עם הבגדים שלהם, וגם ברנואר לא ממש הצלחתי למצוא שום דבר, וזה עוד אחרי שבעבר הייתי מסתובבת שעות בחנויות האלה ופשוט מריירת מול הבגדים המהממים בקיצור, נכון לעונה הזאת- אף אחת מהן

למעלה