Castle 5x8 After Hours

Cordillia

New member
סליחה

pennylane11

New member
דווקא לבאטלסטאר לא התחברתי,

ניסיתי, באמת שניסיתי, זה לא הלך! (רפרנס אחד שאתן לא מבינות, לא תבינו, ואתן גם לא רוצות להבין. רק תדעו שזה היה רפרנס והוא היה שנון במיוחד)
לא יודעת, לא אהבתי יותר מדי. אבל אולי מתישהו, במהלך מרתון בואו-ננסה-שוב-סדרות-שלא-אהבתי-ואולי-אתלהב שבטח אעשה בעתיד ויכלול את בבליון 5 שאני בטוחה שראיתי מתישהו אבל לא זוכרת שהותיר רושם מיוחד ואת מקלט באפלה או איך שלא תרגמו את הסדרה המעצבנת שאמנדה טאפינג עשתה אחרי סטארגייט. אז מתישהו

ellendili

New member

פרק טוב.
מקרה הרצח היה כל כך צפוי שזה כואב. מהרגע שהיה את ההוא שאמר שראה מישהו שראה מישהו. היה הכי ברור בעולם שהעד הוא הרוצח. אני מניחה שהם כבר לא מנסים להיות מקוריים אפילו. הו וול.

חוץ מזה היה פרק ממש חמוד.
כל המריבה הקטנה שהניבה קטעים משעשעים ושיחת "יחסינו לאן" בנסיבות לא קשורות. הכי קאסל. והיו כמה רגעי קאסקט חמודים. ובכלל היה כיף לצפות.

אני מקווה שלא יהפכו את ההורים לזוג... זה יהיה פשוט צפוי מדי. וקצת מטריד
.

ellendili

New member
אה אה! הכי חשוב! (ללא ספוילר)

זה רק אני או שנייתן באמת מרזה מפרק לפרק??
גם מתחילים להעלם לו השקים מתחת לעיניים...
ובכלל הוא נראה הרבה יותר טוב! יאיי!
ובקט מהממת כהרגלה
.

Madonna22

New member
אחלה פרק

אני ממש אהבתי את הפרק הזה! בקט הייתה כזאת יפה!! אין דברים כאלה!
גם אני איכשהוא בסוף ידעתי שהעד יהיה הרוצח כי תמיד השחקן הזה משחק דמויות רעות ופסיכופטיות...
בכללי היה פרק ממש טוב! אהבתי איך שקאסל נישק את בקט ואיך היא רצה אליו בסוף וחיבקה אותו

וזה באמת נראה כאילו ניית'ן מרזה עם כל פרק ואיך שכמעט אין לו שקים מתחת לעיניים....

איזה פרק חמוווווווד ,היו רגעים שצחקתי ממש (אספו וראין עם הנזירה)
היה מותח היה כיף, היה צפוי שהורים שלהם יסתדרו בסוף כל כך טוב

דמות הפרק: מרת'ה בחיי שהיא הייתה מעולה ,והשיחה שלה עם אבא של קייט הייתה כל כך יפה
רואים שהיא ככ דואגת לריק ואוהבת אותו ואכפת לה וכאלה

קטע מרגש: הרגע היא קסקטי בפרק שהם "השלימו" במרתף שהיא מפחדת שהבועה שלהם תתפוצץ והם יגלו שהם לא מתאימים .. אווח מהממים שכמותם
קטע מעצבן: שהייתי בטוחה שריק שקרן יותר טוב
ושהוא לא יודע שהעד הוא האיש הרע ..
קטע מצחיק: ראיין והנזירה

הפתעת הפרק: לא היה משו מפתיע ממש בפרק הזה

מקרה הרצח: הכומר הו וול
ציון כללי:8
חפירה חופשית: בסה"כ פרק טוב וכיפי, אני רוצה עוד זמן מסך לליני מה זה פה , לראות אותה לחצי דקה כל הפרק לא מספיק לי ..
פרק ממש טוב אהבתי אותו והחיבוק של קסקט כשהיא רצה אליו עם האזיקים
והשיחה שלהם בסוף שהוא אומר לה שזה לא משנה שהם מעולמות שונים ושהוא מת עליה במילים אחרות
קיצר כאלה מתוקים ,לאכול אותם עם כפית

shirush3

New member
הו אהבתי!

נכון שהפרק ממש ממש ממש צפוי, אבל הוא היה כזה כיף!
בקט מלכה כרגיל
המכות שהיא נתנה לזה בסוף היה גדול! גם כשהיא שברה את החלון של המכונית כי היה שם פלאפון וגם כשהיא התכופפפה והציצה על מכונית איפה שהם נתקעו.
היא הדמות האהובה עלי

ממש אהבתי את הוויכוחים של בקט וקאסל לאורך הפרק,
זה הזכיר לי אותם קצת בעונות הקודמות רק שעכשיו בקטעים שצעקתי על המסך של המחשב שיתנשקו כבר( וכמעט זרקתי עליו משהו כשהם לא) הם באמת עשו את זה

אהבתי את השיחה של מרתה וג'ים
הרבה זמן לא שמענו את מרתה מדברת

בקיצור פרק ממש כיף ובאסה שאין פרק שבוע הבא

ד"א ממש ממש ממש בא לי מקרה רצח סטייל ניקי היא בעונה 2

shoham95

New member

היה פרק מצוין! נהניתי ממנו מאוד!
הוא היה גם מותח, גם מצחיק וגם כיפי :)

כל הסיפור של בקט, קאסל והרוצח בורחים היה ממש מעניין ומותח וטוב.

רגעי קאסקט! כאילו מישהו שם רוצה להתנקש בחיי או משהו

הנשיקה והשיחות והדאגה והחיבוק ומה מה מה הם כאלה מושלמים |פאנגירל|
הכל היה הכי יפה והכי מקסים שיש ואני אוהבת אותם וזהו.

ראין אספו והנזירה, אין דברים כאלה

השיחה של מרת'ה וג'ים ב- breakroom הייתה יפה,
ופרצופי ה- WTF של בקט וקאסל בסוף היו מעולים
(ואני חלקתי אותם איתם... רק שלא יהפכו את מרת'ה וג'ים לזוג, זה יהיה מטריד ביותר!)

ממש אהבתי את הפרק הזה!
היו המון קטעים אדירים והיה מצחיק והיה מותח והקייס היה מעניין וניית'ן וסטנה שחקנים מעולים! מעולים מעולים!

בקיצור, היה נהדר.

עדושית

New member
Dude Wheres Your car ?!

היה פרק ממש ממש חמוד!

אהבתי את כל הדברים הקטנים שהזכירו לי מלא דברים אחרים כמו הסיסמא על הפלאפון (שרק אני ציפיתי שתהיה שרלוק?
)
והמכונית שנעלמה ואז Dude Wheres My car ?!

שמחתי לראות קצת את מרת'ה הפרק התגעגעתי אליה!

למרות שממש היה צפוי שהיא וג'ים (למה הייתי בטוחה שקוראים לו ג'ון עד היום?!) יסתדרו בסוף זה עדיין היה רעיון חמוד לפרק.
מקווה שלא יהפכו אותם גם לזוג כי זה יהיה פשוט דוחה
.

דמות הפרק:קאסל
כי הוא מהמם! (ולא, לא איכפת לי כמה הוא שוקל, אל תהיו כאלה שטחיות יו גאייז אנחנו יותר עמוקות מזה
) הוא והרעיונות המקורים שלו והכי אני אוהבת אצלו שהוא אף פעם לא מאבד תקווה ותמיד רואה מחוץ לקופסא.
קטע מרגש:לא היה ממש מרגש.. אבל חמודים כל קטעי הקאסקט. הנשיקה במרתף לפני שהוא יצא לחנותהסינית, החיבוק בסוף עם הסלוטייפ. חמודימים.

קטע מעצבן: לא היה משהו שאני יכולה לחשוב עליו.
קטע מצחיק:ראיין, אספו והנזירה
הורסים שכמותם! וגם מרת'ה אומרת לגייטס - "את שחקנית גרועה" יו גו מרת'ה!

הפתעת הפרק:האמת, עד שהם לא אמרו שהמאפיונר לא רצח את הכומר לא חשבתי שהעד הוא הרוצח. אז היה לי נחמד.
מקרה הרצח:למי איכפת

ציון כללי:9
חפירה חופשית:היה פרק ממש טוב - כיפי וזורם כמו שאני אוהבת. אני הייתי רוצה מקרי רצח קצת יותר מעניינים או פרקים יותר משעשעים. לייני ומרת'ה צריכות לקבל יותר זמן מסך. ולייני ואספו צריכים לחזור אחד לזרועות השנייה ASAP!

למעלה