Cashflow

Cashflow

רק רציתי לחלוק אתכם שאתמול ישבנו אני עוד שני חבר'ה מכאן אישתי ועוד שני חברים ועשינו session ארוך למדי של משחק הלוח cahflow (המשחק של מחבר אבא עשיר - אבא עני שמלמד אייך לצאת ממרוץ העכברים). המשחק היה מאוד מהנה, לא פחות מהאירוח של עמרי (מהאתר ליצירת מציאות פילים: http://pilim.co.il) והיה ממש כייף ומעניין. זו הפעם השנייה שיצא לי לשחק אותו, ואני ממליץ בחום. ומי שתהה על התוצאות - אישתי קרעה אותנו. למישהו פה עוד יצא כבר לשחק?

kikona126

New member
לא מכירה את המשחק ../images/Emo4.gif

אבל עוד שבוע אני עושה סופש בירושלים אז אם אתם מארגנים פגישת סוד תתחשבו
(אפילו שאנחנו נישן בתוך הרובע, ככה שאני לא ממש יודעת אם תהיה אפשרות לצאת משם בערב, וקצת מפחיד לטייל שם בלילה...)

doingood

New member
משחק נפלא

שיחקתי בו 3 פעמים ובכל אחת מהפעמים נהנתי ולמדתי. גם הצלחתי לצאת ממרוץ העכברים. ממליץ בחום לשחק במשחק. העלות היא 50 שקלים לשחקן ולדעתי זה שווה את זה. בזמנו גם קיבלנו כל פעם ששיחקנו שובר למשחק זוגי נוסף, והנחות ללימודים במקום, כך שתמורת 50 שקלים שיחקתי 3 פעמים ובפעם השלישית גם אבי שיחק חינם והצליח בפעם הראשונה ליצור הכנסה פסיבית שגדולה מההוצאות (מה שנקרא "לצאת ממרוץ העכברים").

רק לצורך הבהרה

הוא מדבר אם אינני טועה על המפגשים של החברה הישראלית cashflow שמארגנת משחקים עטוד לא יצא לי להיות במפגש אבל יש לי עוד שובר שאני צריך לנצל : )

למעלה