case saver ל XR650L

MrCool

New member
case saver ל XR650L

האם ניתן להשיג בארץ תחליפי? האם case saver של XR600 מתאים ל XR650L? אם אין בארץ - מישהו יודע היכן ניתן להשיג? לדוגמה זה SRC case saver

45degrees

New member
הולך לאיש אלומיניום והוא מכין לך

לחילופין, פונה לדן טל, והוא פותר לך את הבעיה.

MrCool

New member
המלצות למישהו באזור המרכז?

ואיך הוא עושה את זה - ע"י מדידות במקום על האופנוע? או שהוא צריך איזהשהיא דוגמה?

45degrees

New member
XR = DAN TAL

הוא האיש הכי מקצוען בארץ בכל מה שקשור לאופנוע מהדגם שיש לך. תשלח לו מסר: DAN TAL.

DAN TAL

New member
תודה.

באמת כדאי להזהר עם שמות שמתחילים ב-K. הדבר הזה שמתחיל באות הזאת ,משנת 2003 ושייך לי,מחכה עכשיו לראש מנוע ,שסתומים ורינגים. ראש מנוע מזיל מים לתא השרפה,סדוק ממוביל יניקה לפליטה בצד ימין מתחת לתושבות השסתומים. שסתומים עם שפה דקה וחדה כסכין,עוד רגע עולים דרך המובילים לגל זיזים. מזל שהכול זול.גם בארץ. מצד שני, לא היה אכפת לי אם היה יקר יותר אך לא הייתי צריך להחליף. תזהרו עם מה שמתחיל עם האות K.

DAN TAL

New member
ולא,האופנוע לא למכירה.

צריך להשתמש באלפי השקלים שמשקיעים בו עכשיו.

45degrees

New member
הוא עבר פורטינג של מעברי הפליטה?

בעיה ידועה עם הראשים של ה LC4....

DAN TAL

New member
45 תגיד,נראה לך שקניתי 525EXC

2003 בשביל לשחק?,שיחקתי מספיק עם אופנועים. נכון לעכשיו,האופנוע הזה עולה יותר מכל אופנוע אחר שהיה ברשותי ,כולל שיפורים.

45degrees

New member
הכיטוב לשחק. אני במקומך, עם סדנה

מופלאה, ידע ונסיון, לא הייתי מפסיק לשחק עם שיפורים של אופנועים.... מצד שני - מתי שהוא צריך לרכב נכון? => מחזיק אופנוע פרוייקט אחד או עשרה בשלבי בניה שונים בסדנה מחזיק אופנוע אחד במצב תקין לרכיבה. ברגע שפרוייקט מסתיים - מכניס את האופנוע התקין למוד אופנוע פרוייקט.

DAN TAL

New member
יש בעיה נוספת עם משחקים.

הראש עסוק בהם ונותן משקל רב מדי להתעסקות עם האופנוע. למדתי ,שאם רוצים לרכב נכון,מוציאים את האופנוע מהמשוואה,קונים אופנוע טוב כמו שהוא ,מסדרים אתו מבחינת ארגונומיה{כסא ,כידון וכו,שיהיה נח} וזהו. לא מפילים טיפת אחריות על האופנוע אלא על הרכיבה בלבד. זה כבר שווה קידום רציני בקצב ורמת הרכיבה. שיפורי האופנועים המודרנים,הם מפלט לרוכבים .אל תתן לעצמך לברוח,תתמודד עם יכולת הרכיבה ולא עם יכולת השיפור.יש כמות אנרגיה מסוימת שאפשר להשקיע בכל הספורט הזה.עדיף להשקיע אותה ברכיבה וכושר.

45degrees

New member
? *-8 אם ככה - למה כולם מחפשים

קליפר 4 בוכנות, דיסקים איכותיים ומשאבות בלם רדיאליות? כי רק הרוכב הוא המגבלה?

למעלה