cars question

Reshef 914

New member
cars question

אממ יצא לי לקרוא באחד אתרים שלמישהו מהם יש רכב ספורט... אז למישהו פה יש מושג במקרה למי מהם יש רישיון בכלל ועל מה הם נוהגים?

שלטון

New member
אחלה שאלה בנאדם

טוב אז דבר ראשון לכולם יש רישיון - זאת אמריקה, ארץ החופש של כל אדם מעל גיל 16 לנהוג ברכב. אולי חוץ מקייטלין. למשפחת כהן יש תמיד שני רכבים. אחד מהם, הוותיק, זה הRange Rover שהוא מעולה דרך אגב, שאותו אפשר לראות בהזדמנויות שונות לאורך כל העונות. בעונה הראשונה סנדי נוהג בBMW 7-Series שאפשר לראות אותו כבר בפיילוט. אבל בעונה השלישית כבר ראיתי לקסוס, Lexus SC 430 ליתר דיוק שנראית מעולה אבל לפי מה שקראתי לא ממש אוטו טוב. אבל ככה זה באו.סי. המממ מה עוד. לכיילב יש אסטון מרטין, לא ברור לי איזה, אולי DB7 VOLANTE. אה גם בעונה השלישית רואים ת'רכב של סאמר שזה BMW M Convertible אם אני לא טועה. אבל חוץ מכמה קבועים כל שניה מחליפים שם רכב. נגיד בפרק אחד בעונה הראשונה יש למריסה Jeep Grand Cherokee אבל בפרק אחרי זה יהיה לה מכונית אחרת, אין ממש עקביות.

תמריקי

New member
אני רק זוכרת בקוראים לרכב של סנדי

ליל ביץ'

Reshef 914

New member
לא בדיוק אבל בערך...

התכוונתי למכוניות במציאות, לא שהשתמשו בהן בסרט כי הבנתי שלרייאן (נראה לי) יש רכב ספורט... לגבי הסדרה, הוצאות לא קטנות שפכו על רכבים שמה, ראנג' רובר, לקסוס, בימר, אסטון מרטין, יפה... לגבי הג'יפ גראנד צ'ירוקי של מריסה כביכול, זה לא שהוא נעלם, שים לב גם בפרק של הפיילוט אחרי שהוא אסף את רייאן הוא בא והכנה ליד גראנד צ'ירוקי, אני מאמין שיש עוד סצינות שאפשר לתפוס אותו... הBMW M? לא זוכר שראיתי את זה, אבל אם לי ולסאמר יהיה את אותו הרכב זה יהיה נחמד
רק לא קבריולט. בנתיים, אגב, לא שמתי לב לזה בסדרה אלא לעכשיו, שום רכב הוא לא אמריקאי, עד כמה שהאמריקאים אוהבים את הרכב הגדול והשותה דלק שלהם רוב המכוניות שהופיעו בסדרה ארופאיות... טחונים
אבל מישהו יכול לעזור לי לגבי מה שאני מחפש? מכוניות שלשחקנים באמת יש?

שלטון

New member
אין לי מושג איזה מכוניות יש להם

ובהצלחה למצוא איזה יש להן. זה חתיכת עבודת מחקר. איך הוא החנה ליד גראד צ'ירוקי? יש להם רק עוד ראנג' רובר. אולי בתחילת העונה הראשונה היה להם עקביות, עכשיו כל שנייה זה משהו שונה. לעניים של או.סי יש ת'רכבים האמריקאים הטיפוסיים. נראה לי שאין מצב שתמצא איזה מכוניות יש להם באמת. ושום דבר לא מבטיח לך שעדיין יש להם. ומה זה משנה בעצם במציאות?

Reshef 914

New member
סתם

ראיתי איזה מאמר או משהו שהיה רשום שלאחד מהם יש רכב ספורט וסתם סיקרן אותי איזה...

WonderSinai

New member
לראיין יש...

באחד הרעיונות שקראתי שאלו אותו מה הוא עושה עם הכסף שהוא מרוויח באו.סי.. הוא ענה שרק עתה..(יענו לפני איזה חצי שנה).. הוא קנה את הג'יפ - "ניסן אינפינטי"... מכונית שעולה בארץ בסביבות ה600,000 ש"ח... =)

למעלה