Card Sleeves

SaidinsTaint

New member
Card Sleeves

עקב הפופולריות לה זוכה Lords of Waterdeep אצלי, החלטתי שהוא יהיה המשחק הראשון שיזכה לCard Sleeves.

ומיד גיליתי שבעוד שאני יודע להזמין משחקים מחו"ל, אין לי מושג איפה קונים את אלה. או מה המידות. או איך קוראים להם בעברית.

Help?

juggernaut1

New member
חנות באיביי שאני קונה ממנה

אני אישית אוהב מגיני פרימיום, אני משתמש במגנים זולים רק במשחקים שאני בונה בבית.

אני קונה מהבחור הזה באיביי http://stores.ebay.com/MTGMINTCARD/_i.html?rt=nc&_nkw=sleeves&_ipg=&_sid=53251453&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1

יש לו מחירים סבירים ומשלוח לא נורא ( 3 דולר למוצר הראשון ו 2 דולר לכל מוצר נוסף)

אם מישהו כאן מכיר מגיני פרימיום טובים שעולים פחות, אני אשמח לשמוע.

אני ממליץ להתאים את המגנים למשחק, משחקים שבהם יש חשיבות לחלק האחורי של הקלף, לך על מגנים שקופים.
משחקים שאין שום חשיבות לכך קח מגינים בצבע מסויים.

SaidinsTaint

New member
נראה טוב

המשלוח באמת זול מאוד.

אני חושב שאני אלך על מגינים שקופים. עכשיו רק צריך לברר מה בדיוק הגודל שאני צריך מהמבחר שלו. אני יודע מBGG ש 88X63.5 מתאימים עם קצת מרווח.

כמה זמן משלוח לארץ מהחנות הזו?

juggernaut1

New member
לא יותר משבוע

שים לב שרוב מגיני הקלף שלו מגיעים ב standard size, וחלקם הם ב american/mini american אז אל תתבלבל.

אם יש מגיני קלף שאתה רוצה והסוג הזה לא מופיע באיביי, תשלח לו מייל לגביהם, הם מאוד מהירים עם התשובות שלהם.

regex

New member
,תסתכל אצל maydaygames.com

אמנם זו חברה עם לא מעט בעיות - אבל עד לא מזמן הם היו שולחים חינם כל הזמנה של 30 חבילות ויותר.

לדעתי אם תשלח להם אימייל ותבקש הם יסכימו.

חוץ מזה יש להם באתר רשימה מעולה של הגדלים והכמויות לכל משחק.

tzvika222

New member
לא יכולת לחכות 10 דקות?

אני משקיע ומשקיע, ובסוף אתה מפרסם לפני...

regex

New member
מי ששולף מהר יותר - זוכה!

דרך אגב - מה הניסיון שלך עם הקופון ESSEN לאחרונה (משלוח חינם של 25 חבילות)

אני יודע שהקופון לא עובד באתר - ושהם פרסמו שיש משלוח חינם רק ב 300$ אבל בעבר הם הסכימו לשלוח חינם אם ביקשת מהם יפה.

בנוגע לשירות הלקוחות: גם לי יש סיפור שכולל המתנה של 6 חודשים למשלוח, אבל לזכותם אפשר להגיד שבסופו של דבר כולם מקבלים את ההזמנות...

tzvika222

New member
לא ניסיתי את ESSEN

reiner נתן לי הנחה משמעותית גם ככה, אבל בסוף זה לא ממש שינה כי קיבלתי את הכל בחינם (וזה הסיפור המשעשע שהיה לי איתם).

מעשה שהיה, כך היה:
הזמנתי מגוון של שרוולים בכל מיני גדלים, מתוך ידיעה שחלקם לא במלאי ושיש עם זה בעיות. אבל מבחינתי זמן שווה כסף, ולא היה איכפת לי לחכות הרבה זמן בשביל לחסוך הרבה כסף

בכל מקרה, עקבתי אחר ההזמנה, וכל הסוגים שהזמנתי הופיעו בשלב זה או אחר כ-in stock, ועדיין לא קיבלתי את ההזמנה. סיפרתי להם על זה לאחר חודשיים של המתנה וביקשתי שילחו את ההזמנה או שיבטלו לי אותה. הם ביטלו אותה (פעם ראשונה שמבטלים לי הזמנה במקום לשכנע אותי שאוטוטו זה מגיע) והחזירו לי את הכסף בפייפל.
חודש וחצי אחרי זה אני מקבל הודעה שנשלחה ההזמנה שלי. שבועיים מאוחר יותר היא נחתה אצלי בבית.
בדרך כלל אני מאוד ישר ואם הטעות לטובתי אני מעיר לחנות ומשלם כראוי, כמו לדוגמה כשקיבלתי שני משחקים במקום אחד ומכרתי עבורם את המשחק לחבר בארץ (הוא שילם להם וקיבל ממני את המשחק).
אבל אחרי 4 חודשים ושירות לקוחות מוזר, הרשיתי לעצמי להנות מהבלגן ששורר אצלם.

regex

New member
אצלי הם שלחו הזמנה לא נכונה

ואז תיקנו - ככה שקיבלתי כמעט 20 חבילות בחינם.

SaidinsTaint

New member
תודה על הפירוט

להזמנה ראשונה 1000 שרוולים נראה לי קצת הרבה.

הזמנתי בסוף ממוכר בeBay את ULTRA PRO CARD SLEEVES Clear Deck Protector
200 שרוולים ב11.25 פאונד

אם אני ארצה עוד ננסה את השיטות שלכם

SaidinsTaint

New member
וככה זה נראה

אבל עכשיו הם מאוד חלקלקים.
לא שקשה לערבב אותם, קשה להניח ולהרים ערימות..

tzvika222

New member
שרוולים

יצא לי לקנות שרוולים משני מקומות.
המקום ממנו קניתי שרוולי פרימיום הוא coolstuffinc שמוכר שרוולים של FFG (מאוד איכותיים) במחירים טובים. הבעיה היא שצריך להזמין כמות גדולה של שרוולים כדי שמחיר המשלוח יירד לרמה סבירה. בשביל לסבר את האוזן, 50 שרוולים בגודל standard עולים 2.5 דולר לחבילה ואם מזמינים 20 חבילות, המשלוח עולה 25 דולר (דולר ורבע לחבילה). יתרון נוסף הוא אמינות החנות שאין עליה עוררין.
שרוולים פחות איכותיים הזמנתי מ-mayday games. הם הרבה, ה-ר-ב-ה יותר זולים. 100 שרוולים בגודל דומה ל-standard עולים 2.25 דולר. המשלוח יותר זול מ-CSI, ויש קופון (reiner) שנותן 25% הנחה על כל ההזמנה (לא כולל המשלוח). בסך הכל, אם אתה רוצה לשרוול הרבה משחקים, זו אופציה טובה ללא משכנתא. החיסרון הגדול הוא שירות הלקוחות ה"נפלא" וזמן הגעת ההזמנה. אם הזמנת דברים שאינם במלאי, זה יכול לקחת חודשים. דברים במלאי לא אמורים להוות בעיה, אבל זו חנות שידועה ב"אהבת" הצרכנים. לי היה סיפור משעשע איתם, אבל זה כבר עניין לת'רד אחר.

בהצלחה.

למעלה