Capsula - Synthesis of Reality ענק!

Stoned Junglist

New member
Capsula - Synthesis of Reality ענק!

דיסק גאוני לדעתי, מעניין מאוד :) התגעגעתי למשהו מעניין זמן רב... מישהו יודע איפה מוכרים את הדיסק בארץ? האומן ישראלי ולא מצאתי בקרמבו ואין לי כרגע אפשרות להזמין מPSYSHOP עקב שהכרטיס האשראי שלי מוגבל לישראל ONLY. תודה. ואם למישהו יש בסגנון אשמח לקבל המלצות, ובקשר לאומנים כמו של הלייבל TWISTED אז כבר חרשתי הכל :) אשמח לעוד חדשים בסגנון, תודה.

יש אצלנו בקניון אלונים

חנות דיסקים מעפנה למדי בשם התקליט, שם אמא שלי קנתה לי אותו אבל החלפתי אותו בשולמן האחרון... סביר להניח שהוא עדיין שם בכלל לא נראה לי שיש בעיה להזמין אותו בחנות אחרת, בג'אנק בקריות בזמנו הייתי מבקש מהם שיביאו כל מיני דיסקים שונים ומשונים והם היו משיגים אותם

Stoned Junglist

New member
תודה ומה עם עוד כמה המלצות?

ושולמן החדש דיסק סבבה לגמרה. צריך עוד חרשתי הכל למה זה לא יוצא כל שבוע תענוג כזה כמו שיש דארק כל שבוע אה :) אבל תאמת לאיכות לוקח זמן להשתחרר :p

---===---

ארבעה לייבלים של צ'יל איכותי שעולים לי לראש עכשיו הם Interchill Chill Tribe Organic Records Ajana תעבור על דיסקים שלהם...

Mike A

New member
פתרון להזמנות

תזמין עם paypal זה מה שאני עושה

Stoned Junglist

New member
עזובבב

זה יקר , דיסקים שאני ממש אוהב אני קונה, יש לך המלצות לקצת חדשים אולי במקרה?

Mike A

New member
ת'אמת

זה לא יוצא יותר מחנות בארץ לפעמים אפילו יותר זול
חוצמזה המבחר בארץ מעפן לגמרי איפה תמצא squaremeat ו kasol בארץ? שומקום..

DorDassa

New member
מי צריך את כל החרטה הזה?!

יש סקאזי! KA MISE HIT N RUN KAMISE HIT N RUNNN Chumpaaa Chumpapapaaaa lalalalal קרחנה!!! סקאזי לוקו מאן אין דה קימיקל קרו!!! סתם.. מייק צודק... המבחר בארץ מעפן ביותר אלא אם מדובר בחנות דיסקים שמוקדשת לטראנס (יש מעטים כאלה בארץ) בחנויות כמו בית התקליט וטאוור רקורדס הכל פול און מסחרי ולופי... הדבר היחיד הטוב שמצאתי שם זה HUX FLUX - Cryptic Crunch שיצא לא מזמן עם רי-מאסטרינג של AVATAR רקורדס..למרות שלדברי Wonderboy זה אותו סאונד.. אבל לא חשוב, דיסק מעולה! תנסה אולי בדיסק קלאב אם יש לך ליד הבית... באילת ראיתי אחלה של מבחר שם דווקא... =]

Stoned Junglist

New member
אממ

עכשיו כל הפורום בטראנס פיני? וHUX FLUX סוסים . ומה נעשה אתה צודק וגם בארץ תסתכל בקרמבו כל דיסק של אומן רציני יוצא משהו כמו 80-90 שקל שזה לדעתי די הרבה ואם תסתכל על מוזיקת רוק כדוגמא יצא כ 50-70 שקל. אתן לך לדוגמא את הדיסקים של שפונגל, יונגר BROTHER וגם כמה של HALLUCINOGEN וכו', יוצא יקר מאוד.. מה נעשה אבל..

Mike A

New member
מחו"ל זה יוצא גג 70

אם אצה מזמין כמה ביחד או עם חברים ומתחלקים במשלוח, אפילו פחות

DorDassa

New member
אמת לאמיתה Stoned Junglist

אני קניתי את האחרון של שפונגל ב-90 שקל! אמרתי לו חבוב למה המחירים בשמיים ככה? עושים לי זה יבוא אישי... טוויסטד רקורדס... סיימון פוספורד אתה יודע איך זה.. אמרתי לא לא.. אני לא יודע איך זה.. קיצר התחיל לזיין ת'שכל אבל לקחתי את הדיסק בסוף גם היה לי שובר של 100 שקל. בכלל.. כל הדיסקים של טוויסטד ולייבלים מחו"ל נמכרים בשיא היוקר בארץ... רק בחנויות כמו פסיישופ וכאלה אפשר למצוא מחירים הוגנים יחסית.

Stoned Junglist

New member
אממ כן

אבל שווה להשקיע על דיסקים כאלה, והזה מקרמבו צריך להתפרנס וזה מה יש כיום..הסצינה לא בשמיים כמו רוק ומטאל וכו' אז צריך להתפרנס.

למעלה