סם: אייבי תראי את מדגמנת פה בעירום אייבי:סם לא נכון זו טאביתה
F fvighsu New member 4/5/05 #38 ../images/Emo26.gif סם: אייבי תראי את מדגמנת פה בעירום אייבי:סם לא נכון זו טאביתה
F fvighsu New member 4/5/05 #39 ../images/Emo26.gif סם: אייבי תראי הנה את מדגמנת בעירום אייבי: לא נכון זו טאביתה
D darklighter New member 5/5/05 #41 ההוספת תגובה לא עובדת לי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif אני אמשיך אם זה יחזור לעבוד...
D darklighter New member 5/5/05 #43 טוב מנסה גם...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif רבקה: "נו ואז מה היה?" גוון: "תרזה שמעה שאני יודעת את הסוד שלה ועשתה פרצוף כזה"...
טוב מנסה גם...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif רבקה: "נו ואז מה היה?" גוון: "תרזה שמעה שאני יודעת את הסוד שלה ועשתה פרצוף כזה"...
D darklighter New member 5/5/05 #44 עוד../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif לואיס (חושב):"ממתי להיות חתיך מדי זה פשע?" (משי לתשומת ליבך חחחח)
עוד../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif לואיס (חושב):"ממתי להיות חתיך מדי זה פשע?" (משי לתשומת ליבך חחחח)
D darklighter New member 5/5/05 #45 עוד../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif תרזה: "אית'ן אני רואה שאתה במצב רוח קינקי הפעם". אית'ן: "כן רק בבקשה אל תכאיבי לי".
עוד../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif תרזה: "אית'ן אני רואה שאתה במצב רוח קינקי הפעם". אית'ן: "כן רק בבקשה אל תכאיבי לי".
I I n n u e n d o New member 5/5/05 #46 ../images/Emo6.gif ספאנקי ספאנקי תרזיטה נורמה:ואי פעם ראשונה שיוצא לי גם אדים
D darklighter New member 5/5/05 #48 חחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif שרידן:"בא לך עוד סיבוב?" לואיס:"עזבי אותך באמאשלך תני לישון".
חחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif שרידן:"בא לך עוד סיבוב?" לואיס:"עזבי אותך באמאשלך תני לישון".
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #49 מנסה לואיס: "שרידן, כדי להוציא מוחטה, משתמשים בקצה של האצבע, לא באמצע שלה" חושב בלב: "אוח, הילדים העשירים המפונקים האלה, לא מלמדים אותם שום כישורי חיים!"
מנסה לואיס: "שרידן, כדי להוציא מוחטה, משתמשים בקצה של האצבע, לא באמצע שלה" חושב בלב: "אוח, הילדים העשירים המפונקים האלה, לא מלמדים אותם שום כישורי חיים!"
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #51 ... "זה לא פייר. פעם שעברה שהיתה בסדרה סצינת כלא היתה נשיקה לוהטת. ואני סתם תקוע פה ונאלץ לראות את גרייס כל הזמן למה נותנים לשואיס את כל הקטעים הטובים? "
... "זה לא פייר. פעם שעברה שהיתה בסדרה סצינת כלא היתה נשיקה לוהטת. ואני סתם תקוע פה ונאלץ לראות את גרייס כל הזמן למה נותנים לשואיס את כל הקטעים הטובים? "
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #72 תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif פעם ראשונה שאני עושה כאלה, זה באמת כיף
K Kay Bennet the 1 st New member 6/5/05 #73 אומהההההההההההההה חחחחחחח |קיי| את הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!! חחחחח אהבתי את מיגל (אאל"ט) שאמר: אוי אוי אוי.... חחחחח כל פעם שאני שומעת / קוראת את זה אני שומעת את קרן מור אומרת את זה או את אחי מחקה אותה ונקרעת
אומהההההההההההההה חחחחחחח |קיי| את הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!! חחחחח אהבתי את מיגל (אאל"ט) שאמר: אוי אוי אוי.... חחחחח כל פעם שאני שומעת / קוראת את זה אני שומעת את קרן מור אומרת את זה או את אחי מחקה אותה ונקרעת
U Uma will kill bill New member 6/5/05 #74 כן, יו! גם אני חולה על הקטע הזה "או אוי אוי......." זה קורע מצחוק LOL