הוא דווקא מ-מ-ש דומה לעצמו...
C Charmed Or New member 3/5/05 #27 ../images/Emo26.gif../images/Emo112.gif אייבי: גמאני יודעת לעשות תרזה.. מישו אחר: זה לא תרזה! זה סימון!
../images/Emo26.gif../images/Emo112.gif אייבי: גמאני יודעת לעשות תרזה.. מישו אחר: זה לא תרזה! זה סימון!
° ° w a v e ° New member 4/5/05 #37 נמ..../images/Emo131.gif איכס! נייר ממוחזר?! טוב נו מה ;[ זה כי הרבה המון אנגלית זה לא טוב.
D darklighter New member 4/5/05 #30 חחחח שלושתיכן קרעתן אותי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif + הייתי עושה אבל אני מתה מעייפות... הלכתי לישון...
חחחח שלושתיכן קרעתן אותי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif + הייתי עושה אבל אני מתה מעייפות... הלכתי לישון...
ס סמייליjas New member 4/5/05 #31 תעשו גם!!../images/Emo4.gif סם: לואיס, מממ.. תגיד, אתה רוצה אולי לצאת איתי פעם?? מתישהו..? לואיס: בגלל זה רצית לרוץ איתי בלי חולצה על החוף??
תעשו גם!!../images/Emo4.gif סם: לואיס, מממ.. תגיד, אתה רוצה אולי לצאת איתי פעם?? מתישהו..? לואיס: בגלל זה רצית לרוץ איתי בלי חולצה על החוף??
I I n n u e n d o New member 4/5/05 #34 ../images/Emo6.gif זה באמת נראות סצינות הומואיות תגדילו את התמונה בשביל להבין סימון2:החליפו אותי בשביל הקפצה הזאת סימון 3:תשתקי ותחייכי
../images/Emo6.gif זה באמת נראות סצינות הומואיות תגדילו את התמונה בשביל להבין סימון2:החליפו אותי בשביל הקפצה הזאת סימון 3:תשתקי ותחייכי