capelton - more fire

say my name

New member
capelton - more fire

קבלו המלצה לרגאיי - הרבה אנשים מכירים את ja ja city ויודעים שאי אפשר לעמוד בשקט כששומעים אותו. אבל בדיסק של קפלטון יש יותר מזה. אני לא מבינה את כל מה שהוא אומר (איך קוראים לשפה שמדברים בג´מייקה?) אבל אני מבינה מספיק כדי להנות מכל שיר. במיוחד מצא חן בעיני שגם העיצוב של העטיפה וגם הנאום בפתיחה מדגיש את הקשר שלו למנהיגים וזמרים שחורים שהיו לפניו. הוא מזכיר שמות של מנהיגים שחורים וזמרי רגאיי שהיו לפניו ושואף להמשיך את דרכם ולשמור את האש שהם הבעירו. לא יפה? יפה מאוד. נ.ב. - יכול להיות שכבר כתבתי על הדיסק הזה פעם?? בגילי כבר נעשים קצת סניליים (שתדעו שיש למה לחכות :) )

kodman

New member
אחלה דיסק

אני לא יודע אם את רשמת, אבל אני מזמן רשמתי עליו ב IOL, אחלה אלבום - מי שרוצה מוזמן להוריד את ג´ה ג´ה סיטי, וגם עוד שיר מעולה שנקרא Who Dem ויש באלבום עוד שירים טובים כמו Love Is Coming at You Final Assassin ועוד. גם מאלבומים קודמים יש לו שירים נחמדים עם ראפרים - לדוגמא Original Man עם קיו טיפ, ושיר שנקרא Wings of the Morning עם מטהוד מאן - מאחד האלבומים היותר ישנים שלו. kodman

kodman

New member
אחלה דיסק

אני לא יודע אם את רשמת, אבל אני מזמן רשמתי עליו ב IOL, אחלה אלבום - מי שרוצה מוזמן להוריד את ג´ה ג´ה סיטי, וגם עוד שיר מעולה שנקרא Who Dem ויש באלבום עוד שירים טובים כמו Love Is Coming at You Final Assassin ועוד. גם מאלבומים קודמים יש לו שירים נחמדים עם ראפרים - לדוגמא Original Man עם קיו טיפ, ושיר שנקרא Wings of the Morning עם מטהוד מאן - מאחד האלבומים היותר ישנים שלו. kodman

למעלה