canvas

ro99

New member
רון, זה פשוט לא נכון

יש צורות חיים שאתה פשוט לא מסוגל לדמיין. יש מצבי מצוקה שלא נתפסים אצלך. יש צורות השרדות שלא מוכרות לך כאופציה. אל תשפוט אנשים לפי קנה המידה שלך.

ronnl

New member
זה הקטע שאני לא שופט רו

ואני שרדתי בצורות חיים שונות ומשונות מגיל צעיר מאוד אבל לזנות לא הגעתי כי לזה לא רציתי להגיע זה הכל

ro99

New member
אתה בר מזל

אתה מכיר את המשפט: there but for the grace of god go I? הנסיבות של כולם שונות בדרכים רבות לאין ספור. במצבים מסויימים בתקופות מסויימות הכל אפשרי. אני שמחה שאתה לא נאלצת להגיע לכך. לא כולם ברי מזל.

ronnl

New member
אולי אני בר מזל לא יודע

אבל עדיין חושב שמדובר בבחירה

אבא גאה

New member
רון, האם אתה מסוגל להסכים

שיש נערים שמצבם הנפשי וחוסנם הרוחני לא איפשר להם להיות חזקים מספיק כדי לראות שאפשר גם אחרת? אני יכול לספר לך על בחור שהכרתי שנזרק מבית הוריו החרדים בשל היותו הומו, אחרי ארבעה ימים על ספסל ציבורי, רעב וליכלוך בא איזה מאנייק אחד והציע לו מיטה חמה, מקלחת וארוחת ערב תמורת זיון. כמה קלה היתה הבחירה שלו. (אין לי ספק שהייתי בוחר כמוהו) לספר לך כמה א/נשים שעבדו בזנות יש בעולם שהלכו לחפש עבודה ואף אחד לא הסכים לקבל אותם? בוא לא נדבר על בחירה. אני שמח עבורך שהיית חזק מספיק (או שמא הטלטלות שעברו עלייך לא היו חזקות מידי בכדי לשבור אותך) ושהצלחת לבחור אחרת. לא כולם חזקים כמוך או ברי מזל כמוך. פעם גם אני שפטתי בקלות יחסית ואז הכרתי כמה א/נשים וקצת הבנתי שאני חי בעולם אחר.

ronnl

New member
כמה נקודות

1)נשברתי המון בדרך והטלטלות היו מאוד חזקות אבל גם לא הרמתי מהר ידיים למרות הייאוש שהיה בי אני אולי חזק ובר מזל אבל לא רק 2) אותו אחד שהציע לנער מיטה חמה ארוחת ערב ומקלחת תמורת זיון בעצם עבר על החוק כי קיים יחסי מין עם קטין ובעצם ניצל אותו עקב בעייתו 3)יש הרבה שלא מקבלים לעבודה גם כאן אז מה אתייאש ואלך לרחוב ואעבוד בזנות? בשום פנים ואופן 4)שוב לא שפטתי אף אחד רק אמרתי את דעתי זה הכל

אבא גאה

New member
כשאין לך מה לאכול

וכשקר לך וכשאתה על ספסל ציבורי מלוכלך. אז כן. אם לא תמצא עבודה תלך לעבוד בזנות.

TrigATUSA

New member
זה סרט מצויין

מדובר בסרט תיעודי העוקב אחרי חייהם של שני עובדי מין, שניהם פלסטינאים. אחד ישראלי ואחד מהשטחים. סרט מדהים, קשה, קורע לב, בלי כחל ושרק. ראיתי את זה בסן פרנסיסקו בפסטיבל הסרטים היהודי בקיץ האחרון. לקחתי איתי חבר גוי, והוא חשב ש: א. זה היה סרטי מדהים ב. הוא למד על יחסי יהודים ערבים ועל ישראל יותר מעשר שנים של תוכניות משעממות ב NPR אני נוטה להסכים איתו הסרט רובו ככולו מצולם בתל אביב, בעיקר בדרום, ואני חייב להתוודות שהמראות המוכרים ממרחב המחייה שלי קצת צבטו לי בלב למי שיש אפשרות לראות אני ממליץ מאוד בחום

odedee

New member
מענין, הוא משודר פה היום!

בדיוק בעוד 45 דקות אותו סרט ישודר בארה"ב בערוץ Sundance, למי שיש Showtime. בעקבות המלצותיכם, אצפה ואף אקליט.

אבא גאה

New member
ערוץ SUNDANCE????

עכשיו אני מקנא. עד היום כמעט כל סרט שזכה בפרסים בפסטיבל SUNDANCE אהבנו. ערוץ שלם כזה נשמע כמו חלום רטוב שיכול אולי לשכנע אותנו לעשות כבלים....

odedee

New member
כן כן, ערוץ שלם ../images/Emo99.gif

אחרי הסרט הישראלי הם שידרו את "וויגסטוק". אחלה דראגיסטיות. אנחנו בחרנו showtime בגלל sundance ובגללל QAF ו-L word. ולגבי הסרט Garden, הוא מאד עצוב. רגע מחיים של מסכנות - נערים פלשתינאים, חסרי בית, זונות ממין זכר, שוהים לא חוקיים בישראל, משתמשים בסמים. עצוב, עצוב. מי מרחם על ילדי הגן האלה? לא אלהים, זה בטוח.

forglemmigej

New member
L WORD

זה בדיוק נושא שרציתי לשאול עליו.ראיתי את העונה הראשונה פה ופשוט לא האמנתי למראה עיני: עשו סדרה כל כך עלובה על יחסי נשים וחוץ מהשחקנית השחורה שהייתה מעולה כל היתר דשדשו אחריה בפער ממש גדול. מה שעוד היה מוזר לדעתי שהעולם שלהן כל כך סטרילי אין אף גבר בסביבה . טוב יש כמה ,אבל הם כל כך זניחים .קשה לי להאמין שנשים לסביות חיות בעולם כזה.חוץ מזה כולן יפהפיות בצורה יוצאת מהכלל ! מה אין אף לסבית עם מראה רגיל?במיוחד כשמשווים את זה ל SIX FEETששם יש עוד אנשים
אבל SIX FEET זה ליגה אחרת לגמרי. ולהרחיב את זה קצת-זה לגמרי טבעי שרואים תמיד סרטים של שתי נשים ביחד פה אבל מעולם לא ראיתי בטלוויזיה אותו דבר עם גברים.כאילו שתי נשים ביחד זה לא L באמת.

ciccio

New member
six feet rules../images/Emo45.gif

as for me six feet and i said it here before is one of the best shows there are today. HBO totally rules As for show time, i know only two shows that are not that good, QAF is a gay soap and too stereotipical, and in general bad tv... dead like me had a very cute promessing pilot that ended up to two so so seasons... i never saw the L word​

odedee

New member
לא בטוח.

קודם כל, בעיני הסדרה לא היתה עלובה. היא היתה די מעניינת והביאה הרבה סיטואציות מ-real life שהיו אמינות וטובות. חוץ מהשחקנית הכושית שבאמת היתה טובה גם ג'ניפר בילס היתה מצוינת, אבל אני קצת משוחד כי אני מת עליה. נכון שכמעט אין גברים בסדרה, אבל מדובר בלוס אנג'לס, שהיא לא ממש עיר רגילה
לגבי היופי - אליס בעיני היתה דמות מופלאה, היא לא היתה נורא יפה, אבל המשיכה שלה לטעמי היא מהאופי. גם הבלונדה השניה לא ממש יפה. את six feet אני עדיין לא מכיר, לצערי.

odedee

New member
נו...

זה לא שלא שמעתי עליה, אבל אין לנו HBO ולכן לא ראיתי אותה עדיין. אולי ב-DVD.

forglemmigej

New member
טוב הסדרה הנזכרת זה לא האישיו

אלא רציתי להראות את ההבדל בהצגת יחסים חד מיניים בשתי סדרות ואיך באחת הכל חד ממדי ופלקאטי ובשניה זה נוגע ללב וגם רמת המשחק גבוהה ביותר בSIX.ממליצה לך מאד להשיג את הסדרה בDVD, הנאה צרופה.

ro99

New member
לא "אולי" - רוץ!

Six feet under זה אחד הדברים המדהימים ביותר של השנים האחרונות. DVD עכשיו!

odedee

New member
כן המפקדת ../images/Emo150.gif

בחיי שהתכוונתי לקנות ממש עכשיו, אבל אחרי שנכנסתי ל-EBAY ראיתי שכל עונה עולה יותר מ-$30... ויש ארבע לפחות... יקר

ronnl

New member
30$ לעונה זה יקר?

הסדרה המקורית של QAF הבריטית כשמצאתי אותה ממש בטעות הייתה 90 € זה הרבה לדעתי לעונה 30 זה עוד סביר

למעלה