canvas

een ogenblik

New member
canvas

זו תחנה פלמית, וכרגע יש סרט דוקומנטרי ישראלי בשם Garden. האיש שלי רואה, וטוען שזה על שני בחורים ערביים הומוסקסואליים. אני מול המחשב, אז לא יודעת בדיוק, שמעתי רק שאלה על גן החשמל, ובאתי לדווח.

ronnl

New member
אויייי

מ ז ע ז ע מי בכלל חושב על המקום הנורא הזה YACK

een ogenblik

New member
נערים בני עשרה, שנודו ע"י משפחותיהם

ונאלצים להתפרנס שם מזנות? כנראה שהם חושבים על המקום הזה. מסכימה עם ה-מזעזע. לא בטוחה כלכך לגבי ה-YACK.

ronnl

New member
למה YACK?

רגע אתה מבין מה המשמעות של גן החשמל בתל אביב? אתה באמת תומך בפעילות של זנות מצד צעירים? אני חושב שלצעירים האלה מגיע יותר מסתם סקס תמורת תשלום ובנוסף זנות היא ממה שידוע לי פעולה לא חוקית בישראל שלא לדבר על זה שגם לא תמיד בטוחה לא מספיק?

een ogenblik

New member
מבין? תומך? מגיע?

לא רון. סתם אמפטיה לאנשים שנמצאים במצב אותו אנו איננו נאלצים לדמיין. ולא, בגלל שאתה הומו אינך מסוגל לדמיין אותו טוב ממני. היותינו אנשים, שמשפחותיהם גידלו אותם באהבה, מונעת מאיתנו לדמיין. אבל חוסר היכולת לדמיין אינה צריכה למנוע מאיתנו לחוש אמפטיה. רק אם מספיק אנשים יחושו אמפטיה תהיה באמת עזרה לכל נערי גן החשמל. בינתיים העזרה הקיימת אינה מספיקה לכולם, והטענה ש'כל מה שצריך לצאת ממצב נוראי זה הוא לבקש עזרה בה רוצים' נעה בין תמימות קיצונית לאטימות.

ronnl

New member
התשובה שלי היא כזו אוחן

לא כולם גדלים במשפחות מלאות באהבה וקבלה מי כמוני יודע אבל לא כולם בוחרים בזנות. ברור שאני חש אמפטיה לנערים האלה אבל באותה נשימה זו הייתה גם בחירתם ללכת לגן ולעשות את מה שהם עושים יש שרותי רווחה האמורים לתת כתובת, יש את בית השאנטי ודומיו המקבלים נערים כאלה באהבה אמנם לא הכל מושלם אבל תאמיני לי שאם רוצים לא להגיע למצב שכזה גם לא מגיעים אליו למרות הקשיים

een ogenblik

New member
לא מאמינה לך

יש הבדל בין משפחה לא מקבלת לבין משפחה מנדה. יש הבדל בין משפחה שאינה מלאת אהבה למשפחה מתעללת. יש יותר מי שזקוק לעזרה מאשר מקומות לקבל עזרה בהם. ובעיקר - יש שירותי רווחה האמורים לתת כתובת. אמורים זו מילה נהדרת במקרה הזה. כן, הם אמורים, האם הם מסוגלים לתת כתובת לכל מי שזקוק לה? (וכתובת במקרה הזה, אינה מקום להניח בו את הראש ולקבל מנה חמה בלבד.)

ro99

New member
ובנוסף לזה

התעללות והזנחה ועוד לא רק קובעים את מצבך הפיזי/כלכלי אלא גם את מצבך הנפשי והצורה שאתה מתמודד בה עם קשיים. "לדעת" לא לפנות לזנות זה לוקסוס שלא בהישג של כולנו.

ronnl

New member
אוחן יקירתי

הבעיות עם שרותי הרווחה ידועות ולמה זאת? כי לא רוצים להשקיע לא רוצים להוציא תקציבים ושלא לדבר שבישראל למשל עוד רבים על משכורות של עו"ס של שרותי הרווחה במקום להתרכז בנזקקים המקום של שרותי הרוחה הוא לתת את הכתובת לתת את המענה בצורה כזו או אחרת כן הם לא מסוגלים לעשות זאת אבל מחובתם לעשות זאת וזו הבעיה

een ogenblik

New member
ומכיוון ששירותי הרווחה אינם מסוגלים

לספק עזרה האמירה שכל אחד יכול לקבל עזרה אם רק יחפוץ בכך ריקה מתוכן.

ronnl

New member
את האמת?

זה התפקיד של משרדי הרווחה והעובדים הסוציאלים צריך להשקיע במשרדים האלה ובעובדים ולהכניס עובדים נוספים ולתת תשובה לנזקקים

een ogenblik

New member
אני מנסה לעקוב אחר הגיון טיעוניך

מצד אחד אתה טוען שאין בעיה לקבל עזרה ("תמיד יש את האפשרות לקבל עזרה אם רק פונים למקומות הנכונים ואם רוצים בכלל לקבל את אותה עזרה"), מצד שני אתה מסכים ששירותי הרווחה בבעיה בנתינת עזרה ("כי לא רוצים להשקיע לא רוצים להוציא תקציבים ושלא לדבר שבישראל למשל עוד רבים על משכורות של עו"ס של שרותי הרווחה במקום להתרכז בנזקקים"), ומצד שלישי ... מה אתה אומר מצד שלישי?

ronnl

New member
אוףף אסביר מחדש בקצרה אנסה להרחיב

לקראת הבקר 1)כן לא צריכה להיות בעיה כשפונים למקומות הנכונים ולא רק לשרותי הרווחה 2)כן יש בעייה עם שרותי הרווחה בנתינת עזרה אבל שוב מצד שני משרדי הרווחה אמורים לספק את הפתרונות כי זהו תפקידם ולשם כך המשרדים הוקמו בין היתר 3)אין צד שלישי יש את העובדות ואת הנתונים וזהו ארחיב בהמשך ואנסה להסביר יותר לעומק אם אוכל

een ogenblik

New member
בסדר, אתה יכול לחסוך את ההסבר בבוקר

אני רואה כשל לוגי אדיר, ואילו אתה רואה עקיבה לוגית. איני מתכוונת להוכיח לך שאת הכשל הלוגי, וכל עוד אתה מרוצה מהלוגיקה, עדיף להשאיר את הדיון סגור.

ronnl

New member
את חושבת שאני מרוצה מהלוגיקה?

ממש לא רק רואה טיפה אחרת את הדברים

אבא גאה

New member
אני חושב שהרף צודקת

טיעונייך לא לוגיים. וכשאתה עונה למשהו אתה נצמד לפרטים השוליים ומתעלם מהשאלה האמיתית....

odedee

New member
הצבעת יפה על הבעיה...

אכן חסרים תקציבים ושרותי הרווחה לא מתפקדים מספיק טוב. מזה שהם לא מתפקדים נובע שהחלקים החלשים של הציבור, שהם באופן טבעי אלה שצורכים שירותי רווחה, לא מצליחים לקבל את העזרה הדרושה להם. למרבה הצער גם גופים אלטרנטיביים כמו בית דרור לנוער הומולסבי או מקומות אחרים הם פשוט קטנים ומעטים מדי לעומת גודל האוכלוסיה שצריכה עזרה. ופה אני מסכים עם אבא גאה ועוגן - אם אי אפשר לקבל את העזרה הזו, כיצד אתה יכול לטעון שהמסכנים האלה "בחרו בזנות"? מי שיכול לקבל עזרה ממשפחה, חברים או עו"ס עושה את זה, והוא בעצם לא כזה מסכן... אבל כשאין ממי לבקש עזרה - למשל כשאתה הומו פלשתינאי בן 16 שגורש מהמשפחה שלו, שוהה בישראל באופן לא חוקי, אין לך שום אפשרות חוץ מפשע, זנות וכאלה. אי אפשר להאשים את מי שכל הדרכים (המעטות) לקבלת עזרה היו חסומות בפניו. ורק לתקן מה שכתבת קודם, זנות היא חוקית במדינת ישראל. רק שידול לזנות הוא אסור.

ronnl

New member
מה זה נאלצים?

תמיד יש את האפשרות לקבל עזרה אם רק פונים למקומות הנכונים ואם רוצים בכלל לקבל את אותה עזרה

למעלה