Can't Get You Out Of My Head

Weasley

New member
Can't Get You Out Of My Head../images/Emo99.gif

לא ראיתי אותו חודש, ואני עדיין לא מצליח לשכוח אותו. חיוך כזה לא שוכחים. הייתי עכשיו קצת יותר משבוע בחופש עם המשפחה... וחשבתי עליו כל הזמן. על מישהו שלא ראיתי חודש
אני כל כך מאוהבבבבב.... והוא כל כך סטרייט
וכל כך נמאס לי כבר לחשוב עליו. But I can't get you out of my head.
אוף.

Devilish Angel

New member
מכירה את ההרגשה

פעם הייתי מאוהבת במישהו... שהוא היה הומו
אבל זה היה לפני איזה שנה מתגברים, ווזלי
תן חיוך!

Weasley

New member
מממ...

זה כבר נמאס, לחשוב עליו בלי פואנטה, בלי סיכוי לכלום... הוא באמת, באמת, הבנאדם הכי חמוד בעולם. יש לו חיוך כמו של דמויות מצויירות, כמו של ג'רי מטום וג'רי... ו.. ו... אני לא מצליח לשכוח! אני לא רוצה לשכוח. לא רוצה שזה יעבור... אבל לא יצא מזה כלום.

resputin

New member
אמרת את מילת הקסם- "רוצה",

אתה לא רוצה לשכוח, וזה מאט את תהליך השכחה. ולפעמים צריכים לעשות דברים שלא רוצים.. אם הם לטובתך בסוף הדרך, ואתה יודע שלשכוח אותו זה לטובתך..

Human Nature

New member
הממ.. אני לא מסכים לגמרי. |טל| †

לפעמים נחמד לחיות באיזושהי פנטזיה, וכל עוד ערים ומפוכחים שהיא, ככל הנראה, לא תתגשם, אני לא רואה שום דבר רע. כמובן שיש לשקול את השלכות הפנטזיה הזאת. במקרה של וויזלי, רוב הסיכויים שהמחשבה על הבחור תמנע ממנו לעשות צעדים עם אחרים. אני לאו דווקא מציע לו להפסיק לחשוב עליו. נראה כאילו מהמצב הזה

Weasley

New member
אי אפשר לא לרצות!../images/Emo99.gif

הוא כל כך, כל כך חמוד ומדהים ומגניב מבפנים ומבחוץ... אני לא מכיר אותו מספיק טוב כדי למצוא פגמים. החיוך הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך כל כך...
... אבל זה הולך ונעלם, נראה לי.

בסופו של דבר

זה יעבור. זה עניין כימי לפי הידוע לי. אני אישית למשל כשאני באמת רוצה להתגבר על מישהו, אני מוצא את הפגמים שלו. אבל מה לעשות...שרוב הזמן מרוב להיות מאוהב אתה לא רוצה למצוא את הפגמים שלו...אז אתה תקוע ודפוק פה במצב שאין בו מנצחים. הדרך היחידה לנצח היא למצוא את הפגמים בכל זאת...או שהוא יעזור לך לנצח. כמו שקרה לי- ע"י חשיפת הפגמים שלו. אף בנאדם לא מושלם, לא משנה כמה אנחנו חושבים לפעמים שהוא כן. לפעמים כל מה שאנחנו זקוקים לו זה שהאמת תזרק לנו בפרצוף. בכח. כמו שהיא. בפרצוף שלנו. לדעתי רק אז, ברגע שאתה יודע שאתה באמת לא צריך את זה. ברגע שאתה יכול להסתכל עליו בלי להאנח בלב. אתה באמת מסוגל להתגבר ולהמשיך הלאה.

avitano

New member
גם לי זה קרה (רק פעם אחת)

זאת הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי כל כך מאוהב הייתי מאוהב במישהו סטרייט לחלוטין... והגרוע יותר הוא שהוא מורה בבית ספר שלי (בן 24) דיברתי איתו כמה פעמים בטלפון והוא אמר לי שהוא סטרייט ושהוא מבין אותי והכל בסדר... הוא גם רצה לדעת מי אני נתתי לו רמזים הרבה פעמים אני חושב שעכשיו הוא יודע מי אני אבל זה בסדר, הוא בן אדם שאפשר לסמוך עליו. עכשיו זה עבר, החופש השכיח אותו וגם כשאני עכשיו סתם חושב עליו, אני לא מרגיש כלום...

vogue15

New member
Oh My God!! מורה? ו... ../images/Emo80.gif

מנסיון אישי אני יודע שרק זמן צשכיח. וגם העובדה שלא רואים אותו ומוצאים מישהו אחר לחשוב עליו... זה עוזר!!!

Weasley

New member
עבר חודש והזמן לא עובר...../images/Emo99.gif

הוא רחווווווווווקקקקקקקקקק.... ואני רוצה אותו קרובבבבב

מכיר את ההרגשה ../images/Emo3.gif

קרה לי לפני כמה חודשים... ועוד עם קרוב משפחה רחוק (רחוק מאוד, אין קרבת דם למעשה). אבל מה לעשות? הילד עמוק מאוווווד בארון, או שהוא סטרייט נשי במיוחד
הזמן מרפא...

למעלה