Canon PowerShot A80, S50, G5

dana3111

New member
Canon PowerShot A80, S50, G5

אני יודעת שיש הבדלים ביניהן, אבל בכל זאת, מישהו יכול להמליץ? ראיתי כאן המלצות רבות על A80, אבל מה עם שתי האחרות? ואולי לא אף אחת מאלה? ההבדל במחיר ביניהן הוא כמעט 200$ ל- G5 - זה שווה? אנא, עיזרו. דנה

dana3111

New member
למנ לטובת ה-G3? מאיזו בחינה?

האם יחס מחיר-תועלת? או בגלל דברים אחרים? תודה!

גם וגם

ממליץ לך לקרוא ב reviews באתרים שונים מה יש בכל מצלמה ואז תסתכל על המחירים. זה ממש בולט שהG3 נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר. כל זה בהנחה שאם את שוקלת לקנות G5 אז לא איכפת לך כ"כ אם המצלמה קומפקטית או לא. אני העדפתי בזמנו לקנות דווקא S30 (זהה חיצונית ל-S50)ולא G3 כי ידעתי שה-G3 תבלה הרבה יותר זמן בארון מאשר ה-S30.

dana3111

New member
הי ילד, השאלה היתה למה G3 ולא G5

בבחינת "אם כבר אז כבר" - למה לקנות את ה- 3 ולא "להתקדם" ל- 5? או שזו לא התקדמות? לא ברור לי

idohal

New member
לשלם עוד כמה דולרים בשביל צבע שחור?

ברוב האתרים זאת המסקנה לאחר הסקירה ולכן מדוע להעשיר את קופתה של קנון?

dana3111

New member
רגע, אבל יש הבדל בין 4 מ"פ ל- 5 !!!

אני חושבת שזה ההבדל העקרוני ביניהן? או לא?

idohal

New member
נכון, זה ההבדל אבל לא העקרוני. לא

תמיד תוספת פיקסלים עושה את המצלמה לטובה יותר ובמיוחד כאשר מימדי החיישן זהים. בכל מקרה אם תרצי להגדילי הדפסה ל 30X40 ס"מ תוכלי לעשות בלי כל קושי גם מ 4 מ"פ.

dana3111

New member
תודה רבה על הסבלנות. אז אם חושבים

על G5, או G3, או A80 או S50 - ללכת על G3? אני חושבת שאם זה נכון - זה מה שאעשה! אכן?

idohal

New member
אכן כן, מבין כל אלה זאת המתאימה

ביותר בחישובי עלות תועלת (וגם איכות).

זה עניין של שיקול והעדפות אישיות

מבחינת תמורה עבור המחיר - היום - הG3 משתלמת - מחירה ירד מאוד. מבחינת שיפורים - הG5 - שיפרו בה כמה דברים ,אני מציעה לבדוק מקרוב מה בדיוק שיפרו.היו כמה טענות ללא מעט משתמשים של G3 ,בעיקר המתקדמים בהם,שחסרו להם כמה דברים.פיקסלים לא היה העניין. שווה לבדוק בפורומים וחוו"ד משתמשים לכל דגם. אם המחיר היה סביר יותר - לפחות מקביל לזה של האולימפוס המקבילות - הייתי בוחרת לעצמי את הG5 ,ולא את הG3\G2 ,אם בסוג כזה של מצלמות הייתי רוצה.(בסוגיית הG3 התעמקתי לאחרונה,דווקא לאור ריבוי ההצעות 'יד שניה',וההתאמה המושלמת שיכולה להיות בינן לפלאש הקנון שכבר יש לי) או - את האולימפוס 5060 החדשה,שאמורה לנחות בארץ בנובמבר. A80,S50 - לא,בגלל הקומפקטיות הדחוסה בהן ומקשה בכמה מצבים,ובעיקר בגלל שאין בהן נעל לפלאש חיצוני ('שריטה' שלי,מאז גיליתי את התרומה הגדולה שמחולל פלאש כזה לתמונות,אין מה להשוות לפלאש הפנימי).בטח עוד כמה דברים, הן יותר 'מצלמות כיס'-ובזה גדולתן - ללא תוספות וללא סירבול.יש מי שמעדיף דווקא כך.

ted

New member
בעקרון את צודקת, ותמיד כדאי לקחת

את הדור החדש יותר עם יותר מגאפיקסלים, אבל כאן ההבדל לא גדול. אם היו מציעים אותן באותו סכום הייתי לוקח את ה G5, אבל לשלם הפרש גדול מה G3 לא ממש כדאי. למה לא לקחת בחשבון את הסוני 717? יש בה הכל וגם מחיר טוב כיום. שווה מאוד לבדוק. היא לוקחת את ה G5 בהליכה, ואפילו אחותה החדשה עם הפחות פיצ'רים - ה V1 טובה יותר. גם הניקון 5400 צריכה להכלל בחשבון לדעתי וראויה למבט נוסף.

למעלה