Canon G3 או Canon G5?

shiribt

New member
Canon G3 או Canon G5?

אני מחפשת מצלמה דיגיטלית חצי מקצועית, ואני מתלבטת בין שני הדגמים האלו. יש הצעות?

תמיד עדיף הדגם המתקדם יותר-

פונקציות טעונות שיפור מן הדגם הקודם סביר להניח שסודרו,והיו כמה. ראי באתרי המשתמשים.

../images/Emo45.gif

לדוגמא: הG5 מזהה לבד תמונות שצולמו אנכית, ומציגה אותן מסובבות לכיוון המתאים במצב הצפיה ויש עוד דברים יותר מהותיים שאני לא זוכר

Ezer 307XSi

New member
גם ה-G3

מזהה לבד תמונות שצולמו אנכית, ומציגה אותן מסובבות לכיוון המתאים במצב הצפיה. אגב, למרות שחיפשתי קצת לא מצאתי הבדלים בין הדגמים (מלבד הרזולוציה). לכן אני לא בטוח שה-5 עדיפה (בשקלול המחיר).

הנה ההבדלים...

שאלתי חבר שלי שיש לו G3 והוא אמר שאין לו... אולי הוא לא הבין את השאלה. בכל אופן- ההבדלים שמצאתי הם: -זום דיגיטלי 4.1 לעומת 3.6 ב-G3 -בG3 צילום מהיר יותר 2.5 לשניה לעומת 2 לשניה בG5 ( זה נובע מהבדלי הגודל של התמונות) -ה G5 עובדת גם עם כרטיסי מיקרודרייב (קיבולת עד 4 ג'יגה)

Ezer 307XSi

New member
תגובה

1. "שאלתי חבר שלי שיש לו G3 והוא אמר שאין לו... " - אם אתה מתכוון לעיניין זיהוי האורינטציה של התמונה, אז כבעל G3 שמשתמש בתכונה הזו אני יכול לאשר שהיא קיימת ב-G3.
2. אתה בוודאי יודע מה המשמעות של "זום" דיגיטאלי.
3. גם ה-G3 עובדת עם מיקרודרייב. אני לא יודע על מגבלת גודל, ולא ניסיתי בעצמי, אך קראתי שיש תמיכה במיקרודייב. לסיכום, אני מסכים לגבי הייתרון של הניסיון בדגם חדש, אך מלבד זה אני כלל לא בטוח שה-G5 מהווה קנייה יותר טובה.

מה שבטוח זה שהן יחסית ממש דומות

ואין שום בשורה חדשה ב-G5 חוץ מהצבע היפה
. יש כאלה שכבר אמרו פה שמכיוון שגודל החיישן זהה ב-2 המצלמות, אז גם יתרון המגה פיקסלים אינו כה משמעותי, אבל עדיין לא ירדתי לעומק העניין הטכני, הייתי ממליץ למי שמתלבט לחפש את השרשור שעוסק בנושא בפורום

שאלה קטנה בנושא חיישן האוטופוקוס

בשני הדגמים - איזה יש בכל אחד מהם,או מהי שיטת האוטופוקוס? לא תמצאו סתם כך אם לא תחפשו. פרט משמעותי אצל כמה מהצלמים שניסו את הG3 ,למשל.

shiribt

New member
תודה רבה!

אני די מתחבטת אבל נראה לי שבסוף אני אלך על ה G3 כי פשוט נראה לי שיש יותר בעיות עם ה G5 מאשר פתרונות...

shiribt

New member
בעיות בG5

הבנתי שיש בעייה של שוליים סגולים ברמות שונות של חשיפה. והמון "רעש" כשמצלמים באסא מעל 50...

../images/Emo4.gif נשמע גרוע מהאולימפוס 5050 שבזמנ

אהבו לקטול. אכן לא מצדיק-בטח שלא במחיר הזה שלה.

למעלה