Canon EOS 300D !!!!!!!!!!!!!!!!

zr181818

New member
מצלמת ניקון

ברשותי מצלמת ניקון רפלקס פילם f60 האם ידוע לכם האם ניקון תוציא בעתיד f60 דיגיטלית? אני שוקל בינתיים לקנות מצלמה דיגיטלית 3 או 4 מיליון פיקסלים בסביבות 2500-2600 ש"ח עם שליטה ידנית בצמצם ובתריס אמרו לי שיש כמה דגמים כאלה: מינולטה 414 מינולטה f100 מינולטה f400 ניקון 4300 או קנון a70 איך המצלמות האלו? האם בהדפסה הן יצאו איכותיות וחדות לפחות כמו בניקון f60 שברשותי? והאם יש לסוני גם מצלמה דומה? או שיש חברות אחרות עם אותם תכונות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ולקנות את הקנון המדוברת? שהמחירים ירדו עוד קצת? תודה רבה

ת ו מ ס1

New member
יש הבדל גדול בין ה 10D ל 300D

עד כדי כך שאני כבר לא בוכה על ה 10D שלי. מסתבר שב 300D לא ניתן לקבוע את שיטת מדידת האור וגם לא שיטת הפוקוס! (יש 3 שיטות - חד פעמי, רציף - המצלמה עוקבת כל הזמן וחכם - חד פעמי אם העצם לא זז ועוקב אם מתחיל לזוז. כל אלה נקבעים אוטומטית על ידי המצלמה בהתאם לסוג הצילום שנקבע (כלומר - במצב Portrait למשל יקבע פוקוס חד פעמי, מדידת אור Center Weighted). גם אין אפשרות לשינוי Functions. עדיין ה300D מהפכה בשוק ה D-SLR. תומס

idohal

New member
זאת עדיין מצלמת קיט!

קנון הפתיעה במהלך של ייצור "מצלמה להמונים" ולייחס לה תכונות מיוחדות הייתי נזהר. אי אפשר להשוותה ל 10D כי האחרונה פונה לשוק צרכני אחר (גוף + 2 עדשות ומבזק=3,000-4,000 דולר ולא בארץ!!!). אי אפשר להשוותה SLR LIKE כי אלה מרובי פונקציות ונוחות ואני לא בטוח כי הקונים מצלמות אלה ישנו כיוון. איכות העדשה המצורפת אינה מרקיעה שחקים (בתוספת של $100 קשה להאמין שמקבלים משהו איכותי). בקיצור, זו אינה מהפכה ועדיין המצלמה יקרה גם בארה"ב בוודאי תהיה יקרה בארץ. מצלמה אנלוגית מקבילה עולה $200 בארה"ב 1300-2000 ש"ח בארץ כלומר סדר גודל של פי4 עד פי 5 במחיר וימים יגידו לגבי הצלחתה בשוק. זכרו שעדיין לא יצאה אפילו סקירה אחת אלא רק נתונים.

snow goose

New member
אפשר להשוות את הeos 30 ל300?!

שני עולמות אחרים. אף אחד לא מצפה שה300D תתחרה ב10D אבל במחיר של מתחת ל-1000 דולר ניתן לקנות DSLR, קנון היא החברה הראשונה שקוראת תיגר על הפוטנציאל של נתח השוק הזה.

למעלה