CANON EOS 300D Vs NIKON D70

• פותח הנושא avena
  • פורסם בתאריך

avena

New member
CANON EOS 300D Vs NIKON D70

המצלמה מיועדת לצילום בארועים, הדרישות הם: פוקוס מהיר, כתיבה מהירה לכרטיס, אפשרות למבזק חיצוני + פנימי אינטגרלי, אמינות מוחלטת. הרזולציה לא כלכך חשובה. ההתלבטות היא בין ה CANON EOS 300D לבין ה NIKKON D70 . אשמח לקבל חוו"ד על שתיהן. אני יכול לבצע את הרכישה גם בחו"ל אבל מעונין לדעת האם החסכון שווה לאחר זיכוי מע"מ ( אם הרכישה בארץ) ובהתחשב בהעדר אחריות מקומית. תודה מראש . ערן

avena

New member
אה ושכחתי...בנוסף לאחת מאלו אני צרי

אני צריך גם מצלמה נוספת (קטנה) לגיבוי- אשמח לקבל המלצות. במידה ומישהו רוצה למוכר את אחת משתי המתמודדות חדשה או משומשת אשמח לדעת. שוב תודה , ערן.

I R I S C

New member
בתור קנוניסטית אדוקה אמליץ לך על

הניקון,דווקא,בין שני הדגמים האלו,היא אמינה יותר ותוצאות שלה בעזרת הפלאש אמינות יותר,כך אומרים,גם יותר אפשרויות. לגבי אחריות-אתה הולך לעבוד עם המצלמה- הייתי קונה עם אחריות ומשלמת קצת יותר. מצלמת גיבוי:אולימפוס 5060 - יש זוית רחבה,זמן תגובה מהיר ושימוש באותם כרטיסי זכרון,לגבי פלאש- תצטרך אחד של אולימפוס לתוצאות טובות עיקביות או לנסות ידנית עם פלאש ניקון, בוחרתלוקחת גם פה אחת עם זוית רחבה,כי זה מה שהולך בצילום אירועים. אותו הפלאש שישמש לך ברפלקס יוכל לעבור לקומפקטית. לניקון הזו חייבים לרכוש רק אחד משני דגמי פלאש חדשים:SB600\800 . באחריות בארץ יש לך ניקוי חיישן חינם אצל הדר(במידה והאחריות מטעמם)

avena

New member
תודה על התגובה המהירה, האם ישנם

עוד דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? מה עם הD10 ? לאילו מהמצלמות שציינתי יש גוף מתכת ?. שוב תודה. ערן.

I R I S C

New member
הD10חזקה יותר,הניקון D70

הקנון D300 נראית 'קצת' שברירית,אבל לא אלו היו הטענות של בעלי המצלמה שלא היו מרוצים ממנה או החליפו כעבור זמן קצר יחסית. תצטרכי לבדוק ברשת ולקרוא דיעות משתמשים.

mimas

New member
Canon D350

לך על החדשה D350 של Canon , מהירה מאוד , דור חדש ומחיר של 900$ כולל עדשה בסיסית - D70 כבר ישנה - D50 ן D80 בדרך לשוק - חודשיים שלושה

למעלה